@barikb, logika je sljedeća, plaćam ti dionice po 199 kn umjesto 260 kn, a razliku ću ti kompenzirati kroz poslovnu suradnju na način da ćeš mi na svakoj fakturi podići cijenu od recimo 2-3% i vrlo brzo se kompenzira navedeno, pevec ima manju maržu, ovu razliku smo mi svi platili, jer nema normalne logike da netko likvidnu dionicu proda za toliko ispod, vidjeti ćemo sutra tko je to bio, moje mišljenje je Dicentra ili skrbnički račun kojeg kontrolira lovra. Možda potpuno griješim ali ne griješim u tome da iza navedene transakcije postoji neki odnos kojeg bi određene institucije trebale ispitati
Naravno, takve stvari su PROTUZAKONITE i ako je to anđeo Lovra radio, to je kriminalno djelo. Zanimljiv slučaj za Hanfu, u svakom slučaju!
Sve je po zakonu i čisto, ne pjevajte borbene bez veze.
Blok transakcija je izvršena putem ZSE i provjerena je 17 puta…
Da nije nešto u redu transakcija bi bila u postupku provjera, a
nakon toga i poništena.
Kako reče jedan gospodin “Ne lažite ovaj napaćeni narod”
Pardon, ništa osobno, moramo znati osnovno kad nešto iznosimo.
Živio.
Malo da brejkam temu..
PEVEC zajedno sa Jutarnjim listom napravio trend kampanju na dvije strane 1/1, nagradna igra iphone
Jedino kako sada se može prikupiti veći broj dionica a to je ili privatni dogovor ili dizati cijenu na burzi, nema više prodavača koji su spremni samo tako prodati svoje dionice.
nećemo teorije zavjer – svatko ima pravo prodati i kupiti po uzajamno uglavljenoj cijeni
lovra igra nepošteno, ali zakonito. otprilike kao todorić – nitko ne voli konzum, ali sbi posluju s njim.
Sta cerp nece lupiti 104 po kupnji pa nije valjda da se opametio
Osim Crumarix-a, koji je ovdje ušao jučer na 264,95 , trenutno su svi u plusu, pa ovake dionice nema na zse.
Osim Crumarix-a, koji je ovdje ušao jučer na 264,95 , trenutno su svi u plusu, pa ovake dionice nema na zse.
Jednostavno se svi potrebni parametri ovdje poklapaju sto je rijetkost za dionice.
moje isprike svima, a posebno lovri, djelomično se slažem s barikb budući da sam preudicirao i iznio teoriju zavjere vjerojatno kao posljedica svega što se dešava netransparentno u društvu
Ono što mi i dalje nije jasno a to je kako tu država nije oštećena, jer pravna osoba će platiti manje poreza na dobit, a ako je kupila fizička osoba onda manje poreza na dohodak. Danas se ne može kupiti auto po nižoj cijeni a da se prema tržišnoj cijeni ne plati porez, isto je s nekretninama, molim objašnjenje? Da li je 199 kn tržišna cijena? na temelju čega se to tvrdi?
Tolisimus je bio precizan jučer u komentarima, sve vam piše.
Naravno da me zanima tko je kupio, ali ne zbog radoznalosti
nego upravo zbog vlasničke konsolidacije. Inače tko kupuje
tko prodaje se previše bistri bez razloga, i ne samo ovdje nego
i na drugim dionicama.
Sve je po zakonu i čisto, ne pjevajte borbene bez veze.
Blok transakcija je izvršena putem ZSE i provjerena je 17 puta…
Da nije nešto u redu transakcija bi bila u postupku provjera, a
nakon toga i poništena.
Kako reče jedan gospodin “Ne lažite ovaj napaćeni narod”
Pardon, ništa osobno, moramo znati osnovno kad nešto iznosimo.
Živio.
A vidi ga stručnjak! Ne, transakcija ne bi bila provjerena i poništena da se radi ispod stola jer bi se radilo ispod stola. Krivminal, razumješ? Što se tiče burze tranakcija je naravno čista. Napravljena je blok trasakcija i to je to što se njih tiče. Manipulacije cijenom nema i zato nije u postupku provjere niti poništena.
Ono što je iznio vanilla nije nikakva teorija zavjere nego jedna od mogučnosti. Doduše, kriminalna, al ne bi bila čudna. Baš zbog svih situacija koje se u Pevecu događaju, a i baš zbog činjenice da optužuju bivšu upravu da su pomagali Hypu varati državu preko poreza.
Ako je ovo teorija zavjere onda je teorija zavjere i da Lovra neće stavit na burzu, što tu pjevate borbene. Radi čovjek na tome!
Zato, ne pravimo se blesavi. Zbog svega što se događa u Pevecu, ako je ovo kupila Dicentra, to je svakako zanimljiv slučaj za Hanfu. Nitko ne kaže da jest kriminalno djelo, ali svakako sumnjivo i trebalo bi se ispitati. Pogotovo ukoliko su to (poslovno) vezani subjekti. Iako je to, naravno ekstra teško za dokazati. Dakle nitko ne optužuju da to jesu napravili, već da je slučaj zanimljiv. I svakako sumnjiv.
vlasnik ima pravo prodati, a može prodati samo za novac ili za novac i još nešto.
nemam pojma o toj tvrtki, oni koji su škicnuli kažu da tvrtka dobro stoji dakle vode ju ljui koji znaju zbrajati i oduzimati. otud se sa visokom sigurnošću može pretpostaviti da su za dionice primili primjereno obeštećenj, u novcu ili u novcu plus još nečemu. pa svi dobavljači plaćaju naknadu za prisutnost na policama, tu ih gule bezobrazno, to je javno i stoji uu govorima, zato tolušić i donosi ovaj zakon o nepoštenoj praksi.
ako su time kupili pristup pevecomvim policam, napravili su dobar potez. zaradit će oni prodajom svojih proizvoda i to iz mjeseca u mjesec no što bi jednokratno likvidacijom svoje dugotr financijske imovine.