PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo dotakli smo u jednom trenutku novi ath 264,95 kn.

je se zahe..a, snimio blok po 299…rekao sam sebi , ideo ovo kao raketa…pokupio svu siću iz kasica prasica,kupio što se kupiti dalo ( s time kešom)…, našao još malo u skrivenom pretincu…idem kupiti još, i mislim si, koji papani, nitko nije skužio blok promet po 199…pišem nalog..cijena 265…još malo pa nestalo, ČEKAJ MALO__BLOK PROMET PO 199, a ne 299 ……e sad ga hebi… postao sam dugorični ulagač u PVCM, a kako mi se čini, i vlasnik najvrijednih dionica u povijesti firme . Molim lijepo, na skupštini plaketu .
[/quote]

Doće ona brzo na 299, pa ćeš tada procijeniti hoćeš li ostati još ili van u nove pustolovine.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Pusti detalje, bitno da je sjekira u medu.

pa sigurno nisi “zaglavio” u pevecu ako si uzeo i na 265, po meni ce se na tim razinama trgovati u par dana. ovo sto je netko dogovorio prebacaj na 199 nema pretjeran utjecaj na cijenu. da je to stavio na ask ustopo bi dionicu mjesecima ili bi ju srusio na pocetak da je udario po bidu, tako da to i nije tako lose.

Dao Bog da joj se držalo izvuče… 🙂

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Dao Bog da joj se držalo izvuče… 🙂

[/quote]

Ma i držalo i glava i koja kap meda.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

i na 299 kn je ta dionica jedna od najpodcjenjenijih na zse, nemoj se sekirati, ako ljudi ulaze na ddjh na 50 kn onda ulaz na 265 kn na pvcm je dobitak na lutriji

slažem se s Tolismusom da je riječ o Ferotehna d.o.o., isti iznos postoji i u njegovoj dug. fin. imovini na 31.12.2015 godine (dobiveno po 100 kn), kako se radi o firmi solidnog boniteta razlika je na drugi način dobivena, navedena firma nije to prodala zato što joj je gorilo, samo je pitanje tko je kupac, ako je Dicentra onda se postavlja pitanje što je lovra ponudio za kompenzaciju (ne znam da li je navedena firma dobavljač peveca)?

Pevec prodaje njihova rasvjetna tijela.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

slažem se s Tolismusom da je riječ o Ferotehna d.o.o., isti iznos postoji i u njegovoj dug. fin. imovini na 31.12.2015 godine (dobiveno po 100 kn), kako se radi o firmi solidnog boniteta razlika je na drugi način dobivena, navedena firma nije to prodala zato što joj je gorilo, samo je pitanje tko je kupac, ako je Dicentra onda se postavlja pitanje što je lovra ponudio za kompenzaciju (ne znam da li je navedena firma dobavljač peveca)?

Pevec prodaje njihova rasvjetna tijela.
[/quote]
Osnovno je pitanje hoće li Lovrinčević ponovno biti izabran, tako da ako je neki deal u pitanju vrlo lako može pasti u vodu

brojke ne lažu http://vobco.hr/is/hr/drustvo/pvcm

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Ne znam ništa o tome, ali ne razumijem logiku da mu prodaju dionice, ako ih je zaključao
kao dobavljače. Zar to ne bi bio razlog, da mu tek onda ne prodaju zato što firma raste
sve više i jače.

ako postoji lovra koji ih neće, mozda postoji netko tko ih hoće. mozda su njemu prodali uz diskont te obecanje daljne suradnje.

skupština podravke je jako lijep primjer kako nije uprava gazda firme, skuptia i dionicari su gazda firme. dosada ima sasvim dovoljno onih koji bi upravi htjeli vidjeti leda jer ne rade za sve dionicare nego rade samo za neke.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

@barikb, logika je sljedeća, plaćam ti dionice po 199 kn umjesto 260 kn, a razliku ću ti kompenzirati kroz poslovnu suradnju na način da ćeš mi na svakoj fakturi podići cijenu od recimo 2-3% i vrlo brzo se kompenzira navedeno, pevec ima manju maržu, ovu razliku smo mi svi platili, jer nema normalne logike da netko likvidnu dionicu proda za toliko ispod, vidjeti ćemo sutra tko je to bio, moje mišljenje je Dicentra ili skrbnički račun kojeg kontrolira lovra. Možda potpuno griješim ali ne griješim u tome da iza navedene transakcije postoji neki odnos kojeg bi određene institucije trebale ispitati

New Report

Close