PVCM (Pevec d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PVCM (Pevec d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja niti ne mislim da kupuje, ali mislim da kupuje njegova firma i/ili druge povezane osobe.

prošle su dvije transakcije po 104 dionice. A da su pričekali malo, dobili bi 2000 kuna više, što reći. Žao mi je tih ljudi, ali njima stvarno fali nešto u glavi, a svemu tome kumuju brokeri koji ih uopće ne savjetuju.

Da smo na uredenom trzistu, onda bi ti ljudi imali vecu zastitu sto bi se moguce odrazilo i na cijenu u puno vecem iznosu od ovog kojeg vi navodite.

Iz razgovora za JL: "Hoće li se Pevec s točnim podacima u 2017. naći na burzi?

– Moramo izraditi potpuno novi prospekt. Na tome je radio član uprave Krešimir Bubalo kada je napadnut. Vjerujemo kako je svrha napada bila zastrašivanje i odvraćanja od clean-up poslovanja. No, nećemo posustati. Sve optužbe sa strane Samoborke su samo medijski spin na stvarne probleme u kompaniji. Vjerujemo u pravne institucije te ćemo i dalje obavještavati o nezakonitostima koje su se poduzimale za vrijeme Šketa i Kodrića."

Izbjegava odgovor kao politicar, izmedu redaka po njemu uvrstenje ni 2017. Treba to temeljito pripremit.

"Kupujete li?

– Ne."

– Da smo na uredenom trzistu, onda mu ne bi trebali vjerovat na rijeci, nego bi znali.

[/quote]

Izlazak na uređeno tržište
Pokrenut je postupak izrade prospekta te su angažirani savjetodavni
stručnjaci s područja tržišta kapitala, prava, poreza i revizije kako bi
prospekt sadržavao cjelovitu, točnu i objektivnu informaciju o
imovini i obvezama, poslovanju, financijskom položaju,
perspektivama i čimbenicima rizika.

Po meni , kalkulirat će do zadnjeg trena, a u meduvremenu trpati. Ako ocijeni da bi moglo biti gusto na skupštini redovnoj, onda će se isprsiti. ako dode do izvanredne skupštine, tu ionako nitko nece biti raspolozen slusati njegova izmotavanja.

ali dogurati do redovne skuptine u lipnju izaci pred dionicare i pricati kako evo vec godinu dana rade na tome, ali nikako zavrsiti, ta bajka za malu djecu sumnjam da će mu proći. Prevladavajuća većina ipak nisu ni u z njega ni uz kodrića, li jesu za očuvanje i rast svoje imovine, a zna se na kojem mjestu se vrednuje , kupuje i prodaje finacijska imovina.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Kako sam ja shvatio niti jedna od rezervacija neće proći. Kaže da su procjene za neke slučajeve 50:50… da ima slučajeva s procjenom da Pevec pobijedi manje od 50% vjerujem da bi to rekao. A ako je procjena da će Pevec dobiti spor 50% onda po MRS 37 se ne radi uopće rezervacija. Ima li neki računovođa da ovo potvrdi?

ovo je najbolje

Uprava je dala obavijest o održavanju glavne skupštine u lipnju, kao i prošle godine, kako bi dioničarima mogla podastrijeti i sva izvješća za 2016. Zašto bi skupština morala biti sada?

Zato što dioničari traže.

– Jedan dio dioničara to traži, drugi ne.

Pa kako se zakonodavac toga nije sjetio – umjesto 5 postoo kapitala, trebao je staviti 100 posto kapitala. Da en bude zabune da jedni n etraze, adrugu nece da traze.

Znaci on i njegovi neće, i to je to. Što neki drugi hoće i što zakon predviđa u pravo takve siutuacioje, ma što zna zakon, što zakonodavac. Mnogo smeta ta demokracija.

snowlep, ne bih znao reći. ozbiljan revizor neče bas sve potpisati, ali na uvjeravanja uprave potpisat će bar dvije trecine. ali

1. Cak i tako dobit sdkace na 50 milja

2. Cak i ako zgube sve to, nema odljeva

3. Sto ne izgube, kako sam postao gore, ti novci ce kroz ostale poslovne prihode opet naci svoj put kroz rdg sve do dobiti. samo odgodeno.

Ne mislim ni ja da on kupuje, a ne znam za firme i povezane osobe, al da smo na uredenom trzistu ne bi morali mislit, znali bi. Slazemo se da je to kljucna razlika koja utjece na rizik ulaganja, a time i na diskont na cijenu.

prošle su dvije transakcije po 104 dionice. A da su pričekali malo, dobili bi 2000 kuna više, što reći. Žao mi je tih ljudi, ali njima stvarno fali nešto u glavi, a svemu tome kumuju brokeri koji ih uopće ne savjetuju.

A koji bi to broker uzeo na sebe takav oblik savjeta ? “Pričekajte do popodne jer moj desni dlan kaže da će tada cijena biti viša?” A ako ne bude ? Vi to smatrate savjetom ? Svašta.

A koji bi to broker uzeo na sebe takav oblik savjeta ? "Pričekajte do popodne jer moj desni dlan kaže da će tada cijena biti viša?" A ako ne bude ? Vi to smatrate savjetom ? Svašta.

[/quote]

A da im objasni što zapravo posjeduju pa možda odluče držati dionicu koju godinu, a ne da ih prodaju prvom prilikom?

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

moram priznati da sam out, ali vraćam se 🙂

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

A koji bi to broker uzeo na sebe takav oblik savjeta ? "Pričekajte do popodne jer moj desni dlan kaže da će tada cijena biti viša?" A ako ne bude ? Vi to smatrate savjetom ? Svašta.

[/quote]

A da im objasni što zapravo posjeduju pa možda odluče držati dionicu koju godinu, a ne da ih prodaju prvom prilikom?
[/quote]

Ne mislim da bi bilo koji broker trebao tako ulijetati, pozivajuci se na špurijus, ali dobronamjeran savjet može dati. da smo na uredenom trzistu kao što nismo, imali bismo izvjesca i priopcenja za citati pa bi svatko pismen i pri zdravoj pameti mogao se informirati.

nažalost, kao i na svakom vlakiću, prije ii kasnije ukrcaju se razni kauboji. i kao i na svakom vlakiću, razni kauboji iskacu po raznim krivinama.

Hoćemo malo opet do 210 ili 220 kn, pa kada se skupi
veća količina za čas opet do 250 kn, da se drhtave ručice
izbace iz igre 🙂
Očito velika igra, velikih igrača ovdje.
Velika po količini novca, ako nema prebacivanja.

Čuj, tko sada izlazi taj je vjerovatno ušao na 180, prilika za dokup, a opet ce ti izlaziti na 300. Ovo je normalno, za svaku dionicu.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Čuj, tko sada izlazi taj je vjerovatno ušao na 180, prilika za dokup, a opet ce ti izlaziti na 300. Ovo je normalno, za svaku dionicu.

Slažem se, korekcija ili korekcije moraju prije ili kasnije uslijediti, nije prirodna da toga nema.

New Report

Close