Vesno, nema šanse da izlazim na izbore 25. svibnja! Taj dan je za mene svetinja već 55 godina i slavim samo rođendan maršala, tvoje ikone!!!! Ha, ha, ha…[emo_ljut]
“Ne bi htjela biti preokrutna, ali ako ne uđemo u Uniju, nećete dobiti mirovinu! Mogu vam ja biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je, ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje! Ako glasamo za neulazak u EU, taj tjedan gubimo kreditni rejting. Što znači da nismo u mogućnosti vraćati svoje dugove. Mirovine ovise o zdravoj ekonomiji. Ako ne možete vraćati dugove, rastu vam kamate. Stvari su vrlo jednostavne… Propast ćemo ovako i onako! Ako ne provedemo reforme, ako ne znamo osmisliti projekte, zakone i ne iskoristimo ovu priliku!”
Vesne Pusić
Srijeda, 18 Siječanj 2012
KAKAV PARADOKS SUSTAVA !!!
ONI, koji odlučuju o našoj sudbini i budućnosti naše djece…za koju
se mučimo…ONI NAS MOLE DA IZAĐEMO..kako bismo glasali – za njih..
Da imaju veće plaće , veće bonuse i više ušteđevine na računima…
Nema teorije…………mi, Vas, gospođo Pusić molimo i molimo , najjednostavije stvari da posložite u državi – kako bismo normalno radili da za Vas zaradimo… a Vi nas ne slušate nimalo..
A sad bi mi trebali imati razumijevanja i glasati za Vaše bolje položaje…
Nema šanse !
Radje bi 25. Oso do zatvora gdje cacic sluzi kaznu i pozdravio ga, negoli, da izadjem na izbore i dam glas njoj i ovoj nesposobnoj vladi. Ali dobro je da su joj to zadnji dani u politici pa stoga Vrsna uzivajjjjjjjjj.
Što se tiče izbora ne mislim izaći.
Da li ste Vi čuli jednu stvar što će naši politi čari mijenjati u EU i za što će se zalagati.
Inače očekujem da gospođa Pusić prizna referendum u Ukrajini.
Nema veze što je izašlo samo 30 % upisanih birača. Svi su oni glasali za pridruženju Rusiji.
To je isti slučaj kao i kod Hrvata koji su glasali za EU.
Nezgodna je ta demokracija, treba se držati istih kriterija.
Inače EU je bila zamišljena kao zajednica ravnopravnih i neovisnih država i naroda.
To više nije.
Kad Vam se Brisel može upletati u proračun, a financijska neovisnost Vam je glavni pokazatelj da li ste država ili nečija kolonija.
Tako da ne želim sudjelovati u tom cirkusu koji nema legitimitet hrvatskog naroda.
Neka političari o njemu uživaju sami.
A što se tiče izabranih, koji će predstavljati “hrvatski narod”.
Uopće ne sumnjam da će biti PRAVI predstavnici, koji će pokazati Hrvatsku u “najboljem” svijetlu.
@ delboy
sada ću te citirati:
ma tko je nama oduzeo istru? istra nikada , nikada u povijesti nije bila u sastavu hrvatske neobrazovani čovječe. bila je slovenska, austrijska, francuska, rimska, bizantska a ponajviše talijanska, a prvi put je uključena u hrvatsku 1945. godine voljom stanovnika istre.
A sada mi preporučaš knjigu Istra u sastavu Hrvatske, za koju si tvrdio da nikada nije bila u sastavu Hrvatske.
Nije mi jasno kakve veze ima Kapital s Turcima i nabijanjem na kolac.
Ali naziv knjige Islamizacija prostora pod Osmanlijama sve govori.
Ja ću ti preporučiti Povijest Hrvata, pa tamo ćeš naći sve podatke što Hrvati misle o Turcima i njihovoj vlasti.
jednostavno, previše si plitke pameti da išta shvatiš. nema veze. pružena ti je prilika da ispraviš svoje enormno neznanje, ali odbio si. osramotit ćeš se negdje u društvu pa ćeš onda shvatiti kako si bio plitak. briga me što misliš. ti ništa nisi u stanju shvatiti, a to govori dovoljno o tebi.
[/quote]
delboy pregazil sam te kao plitak potok, kao Uskoci Tursku vojsku
Uopće me ne zanima mišljenje drugih, a i ti se time ne bi trebao opterećivati.
Povijest je tu da se nešto nauči. A neki vidim i dalje žive u prošlosti.
Za razliku od Srbije hrvati nikad cijeli nisu pali pod utjecaj Osmanlija.
Jer ih Turci nisu mogli pobijediti.
Vjerovatno onda Istra ne bi bila slovenska, austrijska, francuska, rimska, bizantska a ponajviše talijanska, već Turska.
Na nečiju žalost ISTRA, DALMACIJA I PRIMORJE je hrvatsko sveto tlo, bilo i biće zauvijek.
@LULA
Na nečiju žalost ISTRA, DALMACIJA I PRIMORJE je hrvatsko sveto tlo, bilo i biće zauvijek.
[emo_palacg][emo_palacg]