Pusić poziva građane da izađu na izbore 25. svibnja

Naslovnica Forum Komentari članaka Pusić poziva građane da izađu na izbore 25. svibnja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vesno, nema šanse da izlazim na izbore 25. svibnja! Taj dan je za mene svetinja već 55 godina i slavim samo rođendan maršala, tvoje ikone!!!! Ha, ha, ha…[emo_ljut]

“Ne bi htjela biti preokrutna, ali ako ne uđemo u Uniju, nećete dobiti mirovinu! Mogu vam ja biti antipatična, ali nemojte da vam bude antipatičan vlastiti život. O tome se radi! O glavu nam je, ljudi! Glasajte za budućnost ove zemlje! Ako glasamo za neulazak u EU, taj tjedan gubimo kreditni rejting. Što znači da nismo u mogućnosti vraćati svoje dugove. Mirovine ovise o zdravoj ekonomiji. Ako ne možete vraćati dugove, rastu vam kamate. Stvari su vrlo jednostavne… Propast ćemo ovako i onako! Ako ne provedemo reforme, ako ne znamo osmisliti projekte, zakone i ne iskoristimo ovu priliku!”

Vesne Pusić
Srijeda, 18 Siječanj 2012

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

KAKAV PARADOKS SUSTAVA !!!

ONI, koji odlučuju o našoj sudbini i budućnosti naše djece…za koju
se mučimo…ONI NAS MOLE DA IZAĐEMO..kako bismo glasali – za njih..
Da imaju veće plaće , veće bonuse i više ušteđevine na računima…

Nema teorije…………mi, Vas, gospođo Pusić molimo i molimo , najjednostavije stvari da posložite u državi – kako bismo normalno radili da za Vas zaradimo… a Vi nas ne slušate nimalo..
A sad bi mi trebali imati razumijevanja i glasati za Vaše bolje položaje…
Nema šanse !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Radje bi 25. Oso do zatvora gdje cacic sluzi kaznu i pozdravio ga, negoli, da izadjem na izbore i dam glas njoj i ovoj nesposobnoj vladi. Ali dobro je da su joj to zadnji dani u politici pa stoga Vrsna uzivajjjjjjjjj.

Što se tiče izbora ne mislim izaći.

Da li ste Vi čuli jednu stvar što će naši politi čari mijenjati u EU i za što će se zalagati.

Inače očekujem da gospođa Pusić prizna referendum u Ukrajini.

Nema veze što je izašlo samo 30 % upisanih birača. Svi su oni glasali za pridruženju Rusiji.

To je isti slučaj kao i kod Hrvata koji su glasali za EU.

Nezgodna je ta demokracija, treba se držati istih kriterija.

Inače EU je bila zamišljena kao zajednica ravnopravnih i neovisnih država i naroda.

To više nije.

Kad Vam se Brisel može upletati u proračun, a financijska neovisnost Vam je glavni pokazatelj da li ste država ili nečija kolonija.

Tako da ne želim sudjelovati u tom cirkusu koji nema legitimitet hrvatskog naroda.

Neka političari o njemu uživaju sami.

A što se tiče izabranih, koji će predstavljati “hrvatski narod”.

Uopće ne sumnjam da će biti PRAVI predstavnici, koji će pokazati Hrvatsku u “najboljem” svijetlu.

[b]black magic[/b]

@ delboy

sada ću te citirati:
ma tko je nama oduzeo istru? istra nikada , nikada u povijesti nije bila u sastavu hrvatske neobrazovani čovječe. bila je slovenska, austrijska, francuska, rimska, bizantska a ponajviše talijanska, a prvi put je uključena u hrvatsku 1945. godine voljom stanovnika istre.

A sada mi preporučaš knjigu Istra u sastavu Hrvatske, za koju si tvrdio da nikada nije bila u sastavu Hrvatske.

Nije mi jasno kakve veze ima Kapital s Turcima i nabijanjem na kolac.
Ali naziv knjige Islamizacija prostora pod Osmanlijama sve govori.
Ja ću ti preporučiti Povijest Hrvata, pa tamo ćeš naći sve podatke što Hrvati misle o Turcima i njihovoj vlasti.

jednostavno, previše si plitke pameti da išta shvatiš. nema veze. pružena ti je prilika da ispraviš svoje enormno neznanje, ali odbio si. osramotit ćeš se negdje u društvu pa ćeš onda shvatiti kako si bio plitak. briga me što misliš. ti ništa nisi u stanju shvatiti, a to govori dovoljno o tebi.
[/quote]

delboy pregazil sam te kao plitak potok, kao Uskoci Tursku vojsku

Uopće me ne zanima mišljenje drugih, a i ti se time ne bi trebao opterećivati.

Povijest je tu da se nešto nauči. A neki vidim i dalje žive u prošlosti.

Za razliku od Srbije hrvati nikad cijeli nisu pali pod utjecaj Osmanlija.

Jer ih Turci nisu mogli pobijediti.

Vjerovatno onda Istra ne bi bila slovenska, austrijska, francuska, rimska, bizantska a ponajviše talijanska, već Turska.

Na nečiju žalost ISTRA, DALMACIJA I PRIMORJE je hrvatsko sveto tlo, bilo i biće zauvijek.

[b]black magic[/b]

@LULA

Na nečiju žalost ISTRA, DALMACIJA I PRIMORJE je hrvatsko sveto tlo, bilo i biće zauvijek.
[emo_palacg][emo_palacg]

New Report

Close