Pusić o tvrdnji Čavlović Smiljanec: Nećemo komentirati tračeve

Naslovnica Forum Komentari članaka Pusić o tvrdnji Čavlović Smiljanec: Nećemo komentirati tračeve

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“sada imamo posao uklanjanja prepreka i suradnje s investitorima, domaćima i stranima, jer je to život za ovu zemlju, jer su to radna mjesta, obrazovanje, zdravstvo, sve što živi na proračunu i tog ćemo se posla držati”

kako savršeno izražen socijalistički pogled na ekonomiju.

dakle sad je došlo vrijeme da moramo surađivati i s investitorima jer bez njih više nemamo za one koji žive od proračuna.

ne slučajno zato jer smo kao vlada dužni osigurati ekonomske slobode i svakom pojedincu makrouvjete za poslovni uspjeh.

he he kao da investitori već odavno nisu skužili da vas oni zanimaju samo da bi imali kome uzimati novac. zato i neće s ovom vladom tikve sadit. lijepo da je ova gospođa to još jednom tako jasno formulirala da se ne bi netko zabunio o njihovim pravim namjerama i nešto uložio.

Koja bahata baba[emo_zloban]njoj ništa nije relevantno!čak ni direktne optužbe jedne visokorangirane zaposlenice vlade!

Gospođo Pusić!

Umjesto bahatih i neprimjerenih komentara bilo bi logičnije i korisnije za higijenu odnosa u vladi da ste gospođu C. Smiljanec i Cvitana pozvali na kavicu i čašicu razgovora. A da niste prepoznali HNS kadrove u objašnjenju ostavke gospođe Smiljanec. Još malo pa će vam Čačić dati primjeren tretman.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Pusićkin suprug je kao vrlo uspješan menadžer u SAD. Koje su to prepreke da on vrlo uspješan ne ulaže u HRV? Takva bahatost i prepotencija bez granica ne postoji već dugo na ovim prostorima.

New Report

Close