1.Prvi korak privatizacije PTKM za mjesec i po 2. AKo se INa i PTKM ne mogu dogovoriti vlada će biti arbitar………. Izjava premijera: Ive Sanadera
Ma disi prije napisa.Mora da ti je kompjuter kraj televizije pa dok je Sanader govorio ti is pisa na forum.Svaka cast.
eeeeee sutra je novi dan.Ž I V I L I iiiiiiiii[thumbsup]
Jos sam pod pozitivnim sokom, nisam moga slusat razgovor s drivom do kraja iako je vjerojatno rekao jos bitnih stvari o privatizaciji… Moze procjena kad ide drugi krug[rolleyes]
ides: ” Pazi da ne bi bilo jeftine kupnje ko na Đuri! Mislim da ćemo jeftino kupovati pogotovo ako su Hipići slušali Vašeg Ivu! ” Pa onda vi,kolega nemojte kupiti Petrokemiju i stvar riješena. Sačuvati ćete se od pada. [proud]
Vidjet čemo.
Ja sutra kupujem ali ne mislim se dugo zadržavat ovdje.
Jasno mi je da je to banana za tu vas, ali koji % nije loše.
premda mislim da ova dionica ima veliku perspektivu
mika: ” e ko sutra ne makne sve naloge s prodaje nisu mu svi doma. Za sve naloge ispod 1500 kuna brokerima slijedi otkaz[thumbsup][thumbsup] MASTER MIND JE OTKRIO KARTE. ŽIVJELI SVI RADNICI PETROKEMIJE I BRAĆA I SESTRE DIONIČARI. ” Pazi da ne bi bilo jeftine kupnje ko na Đuri! Mislim da ćemo jeftino kupovati pogotovo ako su Hipići slušali Vašeg Ivu!
iskreno sumnjam da će biti više jeftine kupnje na ovoj dionici. Ova tvornica je među najjačima u evropi, a cijena na burzi je miljama od toga. Radnici u Kutini dobro znaju kakvo zlato imaju u svojim rukama.
i jos samo nesto sam zaborabio da kazem…. prije IPO THT-a svi na forumu su govorili kako ce cijena prvi dan preko 500, da ce je prodavati od 650-700 a neki da je nece nikada prodavati…da to vrijedi… takodjer kod LRH-a kada je bila na oko 6000, svi su projicirali da ce odletiti preko 10000, na 12 tisuca kuna… za VLHO su se tukli svaki dan na forumu kada je bila 120 (ovo ljeto) a sada je 102 i manje…. tako se i vi ovdje tucete da ce biti 1000 ili 2000 kuna, kujete bajke i snove…a stvarsnot moze biti upravo onoj kakva je bila i do sada…da o sveu odluci politika i da to ne bude najpovoljnije za dionicarae i samu kompaniju jesam li u pravu ili nisam?
nisi[cool][cool][cool]
Jos sam pod pozitivnim sokom, nisam moga slusat razgovor s drivom do kraja iako je vjerojatno rekao jos bitnih stvari o privatizaciji… Moze procjena kad ide drugi krug[rolleyes]
Po govoru premijera odmah poslije prvog koraka, jer cijela papirologija privatizacija PTKM je spremna, samo se čeka kupac………………
Radnici neće jeftino prodavati dionice jer mogu izgubiti posao, sada treba dobro organizirati radnike da ne prodaju ispod 2000 Kn, jer ako prodaju jeftino mogu dobiti otkaz……………….[thumbsup]
Radnici će dobiti 401 tisuću dionica
(12% od 3.341.117 izdanih dionica)
Ovo je Đuro br. 2
Svi znamo što to znači!
Držim vam fige da se ova činjenica ne odrazi na cijenu u narednom periodu. [undecid]
Sjecam se isjecka iz Slobodne od prije cca.1,5g vezano za LKPC.
Na oglasnoj ploci radnicima i upravi je bilo izvijseno(u slucaju prodaje dionica,radnicima slijedi otkaz)
Sobzirom da je to zavrsilo u Slobodnoj ,skinuto je sa oglasne ploce.Tada je Luka Plocebila na cijeni oko 950kn. Uprava je znala koje kapacitete imaju a radnik,ostaje radnik.
Nevjerovatno ali istinito!!!!!!!!!
Dnevnik Plus – HRT1 danas poslije 20.00 sati:
PTKM ide u privatizaciju!
Premijer Sanader između ostalog iskoristio razgovor sa Z. Šprajcom u Dnevniku Plus da najavi prvi i ekskluzivno privatizaciju Petrokemije koja bi prema prema njegovim riječima počela uskoro – vrlo brzo. Potpredsjednik Polančec je naveden kao osoba koja radi na tom pitanju. Prema njegovim riječima, radnicima bi pripalo 12% dionica. Ukoliko neće doći do sporazuma izmedju INA-e i Petrokemije oko cijena plina, vlada će “arbitrirati”. Ostale detalje ćemo ubrzo znati……..
mika: ” ” Radnici neće jeftino prodavati dionice jer mogu izgubiti posao, sada treba dobro organizirati radnike da ne prodaju ispod 2000 Kn, jer ako prodaju jeftino mogu dobiti otkaz……………….[thumbsup]
upravo takav scenarij je bio u LKPC.
Interesantno dok sam pisa post preduhitrio si me mada smo isto mislili samo drugacije napisali.