1.Prvi korak privatizacije PTKM za mjesec i po
2. AKo se INa i PTKM ne mogu dogovoriti vlada će biti arbitar……….
Izjava premijera: Ive Sanadera
e ko sutra ne makne sve naloge s prodaje nisu mu svi doma. Za sve naloge ispod 1500 kuna brokerima slijedi otkaz[thumbsup][thumbsup]
MASTER MIND JE OTKRIO KARTE.
ŽIVJELI SVI RADNICI PETROKEMIJE I BRAĆA I SESTRE DIONIČARI.
Sad će nama kolega Panda objasniti sve… [lol]
Čim čujem da će dionice dobiti radnici, koža mi se blago naježi.
Ne znam od kuda vam toliki optimizam? [shocked]
Vaš link Tomu valja pridodati i najave da će Rusi graditi veliko skladište plina u luci Ploče. Sve to u potpunosti će promijeniti energetsku situaciju na Balkanu: Beograd i Banja Luka postat će potpuno ovisni o Moskvi, a Zagreb, posebice Ina, naći će se u sasvim novoj situaciji. —DNEVNIK PLUS -Sanader na Dnevniku – 12% PTKM ide radnicima -Kroz sljedećih mjesec-dva prvi koraci u privatizaciji PTKM -Vlada će arbitrirati između INAe i PTKM oko cijene pline. -ni riječ o cijeni gnojiva to je valjda gotova stvar.
poskupljenje goriva je nepopularna mjera, a takve stvari nikad necete cuti iz usta naseg premijera
Čim čujem da će dionice dobiti radnici, koža mi se blago naježi. Ne znam od kuda vam toliki optimizam? [shocked]
Zato jer onda kreće drugi dio privatizacije…………[thumbsup]
da, priznajem…to je u experimentalnoj fazi, upravo kao sto su i hybrid automobili bili u experimentalnoj fazi prije par godina.
….a sad se voze po svim našim cestama i svaka obitelj ima u garaži bar jedan mali hibrid koji čeka da ga ponosni vlasnik provoza po gradu .
Ma Panda,nemoj,nije baš tako kako ti pokušavaš prezentirati.[huh]
Zanimljivo pisanje na ovoj temi če biti I sljedeće godine u ovo vrijeme kada čemo se prisječati kolika je cijena bila a kolika je sada,i netko drugi će se pitati ko to više istovara i koji mu je klinac ,zar ne vidi da jeftino prodaje.
Panda,Gimli i ini drukeri za pad,živi bili pa vidjeli.
Možda ćemo svi od zarade kupiti po jednog hibridnog BMW-a ,pa pravac Opatija i okrenemo koji rulet u LRH.
[lol]
e ko sutra ne makne sve naloge s prodaje nisu mu svi doma. Za sve naloge ispod 1500 kuna brokerima slijedi otkaz[thumbsup][thumbsup]
MASTER MIND JE OTKRIO KARTE.
ŽIVJELI SVI RADNICI PETROKEMIJE I BRAĆA I SESTRE DIONIČARI.
Pazi da ne bi bilo jeftine kupnje ko na Đuri!
Mislim da ćemo jeftino kupovati pogotovo ako su Hipići slušali Vašeg Ivu!
Pazi da ne bi bilo jeftine kupnje ko na Đuri!
Mislim da ćemo jeftino kupovati pogotovo ako su Hipići slušali Vašeg Ivu!
Pa onda vi,kolega nemojte kupiti Petrokemiju i stvar riješena. Sačuvati ćete se od pada. [proud]
Ima fondova da pokupuju dionice PTKM radnika, i to u jednom danu sve u jednom danu radi se oko 400 000 dionica za radnike, a ti radnici odlično znaju vrijednost firme[thumbsup]
Ako prodaju dionice jeftino mogu izgubiti posao, stoga ništa o jeftine prodaje