PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

je li to vas konacan odgovor??[lol]

Samo razmišljam naglas
Konačni odgovor ću dati nakon što mi Panda da logično objašnjenje

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

pod D.-ja bih naveo PARTNERE.
[cool]

može omjer k/p

hvala!

Top bid
CIJENA KOLIČINA
306,00 93
305,11 175
305,00 254
304,70 36
304,00 11
303,40 60
303,01 70
302,10 53
301,02 25
301,01 30
Top ask
CIJENA KOLIČINA
309,50 7
309,88 40
309,90 96
309,95 320
309,99 209
310,00 300
311,98 361
312,00 250
312,99 30
313,89 91

joda:

je li to vas konacan odgovor??[lol]

Samo razmišljam naglas
Konačni odgovor ću dati nakon što mi Panda da logično objašnjenje

dajte mi link da vidim ja gdje pise da se Todoric nalazio sa gazpromo, rusima ili vec kim…
inace, u poslovnom svijetu to je uobicajena pojava da se susrecete sa partnerima…
inace, rusije je zanimljiva drzava, tržište i mjesto za investiranje na burzi….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Goran8:

PETINA: ” Po meni najveci krivac u neorganizaciji poslovanja je Mesaric.Nemogu shvatiti da jedan direktor takve firme kao sta je PTKM dovede firmu u situaciju da kaze “moze nam samo dragi bog pomoci” i ceka reakciju Vlade. ” Prijatelju sve su to pametni ljudi zadnji direktor se probao boriti protiv vjetrenjača ( na sav glas je izjavljivao da nije problem u Petrokemiji nego u isporuci plina) pa je odustao i sad skuplja pare za Todorića. Tako i Mesarić govori što mu se kaže Potpuno podržavam Miku i smatram da su ove igre oko plina pripreme za vrlo skoru privatizaciju

Papirnato je sve spremno za privatizaciju, firma radi nikad bolje, tako da se tender može raspisati u roku tjedan dana kad master mind tako odluči. Od privatizacije će svi imati puno koristi:

Država skida brigu oko plina i sa Rusima osigurava plin za ostale potrebe zemlje.
Privatizacija pokazuje spremnost države da prije ulaska u EU odradi privatizacije velikih sustava.
PTKM postaje moćna firma bez konkurencije u široj regiji.
Mali dioničari uzimaju pristojan novac.
živjeli.

da samo sto onda cijela drzava gubi, a hrvatski seljaci ponajvise…
odakle ti Mika znas da je sve spremno na papiru? molim te dokazi ti to nama?
jel imas ti mika kucu?? gdje spavas? ako imas, onda bih ti preporucio da ju prodas i sve svoje yemljiste i nekretninen i sve lupis u ovu politicku dionicu, moze? onda ces zaraditi desetke milijuna kuna i neces se morati tu sa nama natezati svaki 5 minuta…mislim da bi ti to bio najbolji poslovni potez….

sto drugi misle o mome prijedlogu?

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

i jos samo nesto sam zaborabio da kazem….
prije IPO THT-a svi na forumu su govorili kako ce cijena prvi dan preko 500, da ce je prodavati od 650-700 a neki da je nece nikada prodavati…da to vrijedi…
takodjer kod LRH-a kada je bila na oko 6000, svi su projicirali da ce odletiti preko 10000, na 12 tisuca kuna…
za VLHO su se tukli svaki dan na forumu kada je bila 120 (ovo ljeto) a sada je 102 i manje….
tako se i vi ovdje tucete da ce biti 1000 ili 2000 kuna, kujete bajke i snove…a stvarsnot moze biti upravo onoj kakva je bila i do sada…da o sveu odluci politika i da to ne bude najpovoljnije za dionicarae i samu kompaniju

jesam li u pravu ili nisam?

i jos samo nesto sam zaborabio da kazem….
prije IPO THT-a svi na forumu su govorili kako ce cijena prvi dan preko 500, da ce je prodavati od 650-700 a neki da je nece nikada prodavati…da to vrijedi…
takodjer kod LRH-a kada je bila na oko 6000, svi su projicirali da ce odletiti preko 10000, na 12 tisuca kuna…
za VLHO su se tukli svaki dan na forumu kada je bila 120 (ovo ljeto) a sada je 102 i manje….
tako se i vi ovdje tucete da ce biti 1000 ili 2000 kuna, kujete bajke i snove…a stvarsnot moze biti upravo onoj kakva je bila i do sada…da o sveu odluci politika i da to ne bude najpovoljnije za dionicarae i samu kompaniju

jesam li u pravu ili nisam?

Jesi.

http://domaljevac.net/index.php?Itemid=26&id=606&option=com_content&task=view

Spominje se da su prvi čovjek Gazorpoma i Todorić razgovarali o budućnosti i viziji što će biti za 20-tak godina.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

panda imaš pravo al je stvar u tome što mi ne vjerujemo u politiku nego u petrokemiju.Inaće izjava za susret todorića i čelnika gazproma ti je iz njegovog interviewa u večernjaku(subota) prije nekih mjesec dv a. .

http://domaljevac.net/index.php?Itemid=26&id=606&option=com_content&task=view

Spominje se da su prvi čovjek Gazorpoma i Todorić razgovarali o budućnosti i viziji što će biti za 20-tak godina.

da…vizija…
znate, ja sam razgovarao sa jednim studentom na prehrambeno tehnoloskome fakultetu u vezi gnojiva i gnojidbe
ne znam da li da vam kazem…ali njegov odogovor je bio veoma slican onome u clanku od todorica, gdje kazu da nisu siguri da li ce biti vazan plin…a rekao mi je jos jednu stvar na cemu se danas radi, o jednoj novoj vrsti gnojidbe…gdje nece biti potrebno klasicnoga gnojiva.
sve u svemu…mislim da to fond manageri znaju…a mislim da i mnogo vas na forumu to ne zna.
nazovite neke ljude koji su specijalisti za ovu industriji pa ce vam oni reci bolje od mene.

Schoene Gruesse aus Frankfurt.

da, priznajem…to je u experimentalnoj fazi, upravo kao sto su i hybrid automobili bili u experimentalnoj fazi prije par godina.

New Report

Close