PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni najveci krivac u neorganizaciji poslovanja je Mesaric.Nemogu shvatiti da jedan direktor takve firme kao sta je PTKM dovede firmu u situaciju da kaze “moze nam samo dragi bog pomoci” i ceka reakciju Vlade.

Prijatelju sve su to pametni ljudi zadnji direktor se probao boriti protiv vjetrenjača ( na sav glas je izjavljivao da nije problem u Petrokemiji nego u isporuci plina) pa je odustao i sad skuplja pare za Todorića.
Tako i Mesarić govori što mu se kaže
Potpuno podržavam Miku i smatram da su ove igre oko plina pripreme za vrlo skoru privatizaciju

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

PETINA: ” mika-Hvala. Samo da te pitam .Objasni mi zasto je Toda isa u Moskvu.? ” Toda je bez ptkm mrtav čovjek i ako je bio u Moskvi išao je sklopiti strateški savez sa Gazpromom da maznu tvornicu. Rusima večinski paket, a Todi ostatak. Svi sretni i zadovoljni.

daj mika
ne navlači ljudi
ovo je čisto navlačenje….zamisli pitanje koje sam podebljao…
pa to je baš ono očito ljudi moji

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

PETINA:

mika-Hvala. Samo da te pitam .Objasni mi zasto je Toda isa u Moskvu.?

Toda je bez ptkm mrtav čovjek i ako je bio u Moskvi išao je sklopiti strateški savez sa Gazpromom da maznu tvornicu. Rusima večinski paket, a Todi ostatak. Svi sretni i zadovoljni.

I ja sam toga mišljenja, ako je to moguće izvesti. Toda to može izvesti samo ako Vlada “prisili”Ruje da pristanu na takovo rješenje. Možda je to sve u paketu sa Turskom ?[thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

panda: ” PETINA: ” Ina uvozi dodatnu kolicinu plina ia nema restrikcija.[lol] http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/uvozi-se-26-milijuna-m3-plina%2c-nema-redukcija,6308.html%5Bthumbsup%5D ” pa to je onda samo za 12 dana potrošnje…. 12 milijuna kubika dnevno puta 2? to je samo za dva dana… ah što su ti članci pametni ” prijatelju ti si pametan čovjek i znaš da plin nije nikakav problem za ptkm. To su priče da se pripremi teren za Ruse. PTKM prodaje 100% proizvedenih količina, a to je ključno.

mika ti si isto pametan čovjek i znaš da su ovo špekulacije i navlačenja….
znaš i sam da je plin očigledno problem ya petrokemiju…to svi znaju i ti sad lupaš takve izjave

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

PETINA: ” Po meni najveci krivac u neorganizaciji poslovanja je Mesaric.Nemogu shvatiti da jedan direktor takve firme kao sta je PTKM dovede firmu u situaciju da kaze “moze nam samo dragi bog pomoci” i ceka reakciju Vlade. ” Prijatelju sve su to pametni ljudi zadnji direktor se probao boriti protiv vjetrenjača ( na sav glas je izjavljivao da nije problem u Petrokemiji nego u isporuci plina) pa je odustao i sad skuplja pare za Todorića. Tako i Mesarić govori što mu se kaže Potpuno podržavam Miku i smatram da su ove igre oko plina pripreme za vrlo skoru privatizaciju

Papirnato je sve spremno za privatizaciju, firma radi nikad bolje, tako da se tender može raspisati u roku tjedan dana kad master mind tako odluči. Od privatizacije će svi imati puno koristi:

Država skida brigu oko plina i sa Rusima osigurava plin za ostale potrebe zemlje.
Privatizacija pokazuje spremnost države da prije ulaska u EU odradi privatizacije velikih sustava.
PTKM postaje moćna firma bez konkurencije u široj regiji.
Mali dioničari uzimaju pristojan novac.

živjeli.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

PETINA: ” mika-Hvala. Samo da te pitam .Objasni mi zasto je Toda isa u Moskvu.? ” ptkm i ako je bio u Moskvi išao je sklopiti strateški savez sa Gazpromom da maznu tvornicu. Rusima večinski paket, a Todi ostatak. Svi sretni i zadovoljni.

Tako i ja smatram i kada bi kupio Migros, onda bi kupnja PTKM bila taman…………[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

mika: ” PETINA: ” mika-Hvala. Samo da te pitam .Objasni mi zasto je Toda isa u Moskvu.? ” Toda je bez ptkm mrtav čovjek i ako je bio u Moskvi išao je sklopiti strateški savez sa Gazpromom da maznu tvornicu. Rusima večinski paket, a Todi ostatak. Svi sretni i zadovoljni. ” daj mika ne navlači ljudi ovo je čisto navlačenje….zamisli pitanje koje sam podebljao… pa to je baš ono očito ljudi moji

Ajde Panda daj ti nekakav logičan odgovor zašto se Todorić nalazio s čelnicima Gazoproma

Što hoće Todorić – kada je otišao u Gasprom htio bi
a) kupiti INU
b) Otvoriti novo poduzeće konkuretno INI
c) Kupiti PTKM i osigurati dovoljnu količinu plina
d) Otišao u posjet da upozna nove prijatelje

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

A sta,ako neuspije u kupnji Migrosa??Sta ce sa parama??? Pravac Kutina.[thumbsup]

Goran8: ” ” Što hoće Todorić kada je otišao u Gasprom a) misli kupiti INU b) Otvoriti novo poduzeće konkuretno INI c) Kupiti PTKM d) Otišao u posjet da upozna nove prijatelje

Moj odgovor je d
Usamljeni tajkun neće nitko da se druži s njim pa ide u Rusiju možda tamo neko hoće

je li to vas konacan odgovor??[lol]

mika: ” panda: ” PETINA: ” Ina uvozi dodatnu kolicinu plina ia nema restrikcija.[lol] http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/uvozi-se-26-milijuna-m3-plina%2c-nema-redukcija,6308.html%5Bthumbsup%5D ” pa to je onda samo za 12 dana potrošnje…. 12 milijuna kubika dnevno puta 2? to je samo za dva dana… ah što su ti članci pametni ” prijatelju ti si pametan čovjek i znaš da plin nije nikakav problem za ptkm. To su priče da se pripremi teren za Ruse. PTKM prodaje 100% proizvedenih količina, a to je ključno. ” mika ti si isto pametan čovjek i znaš da su ovo špekulacije i navlačenja…. znaš i sam da je plin očigledno problem ya petrokemiju…to svi znaju i ti sad lupaš takve izjave

špekulacija bi bila da Rusi nisu bili u tvornici i raspitivali se o kupnji. Ovako to ima realne podloge. Da li će kupiti ili ne ja ne znam, ali kad su potegnuli do Kutine sigurno neki interes postoji. Kad su bili tamo tvornica je stajala relativno slabo u poslovnom smislu, tako da bi sad kad ne mogu napraviti koliko mogu prodati ruski interes morao biti i veći. Također naš interes da ju kupe baš Rusi isto postoji i to svima mora biti jasno.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close