PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koliko ovaj remont koji je 10dana prije nego sto je kraj godine moze utjecati na smanjenje proizvodnje u ptkm

i molio bi kad je ove godine tj kojeg datuma izaslo nekonsolidirano izvjesce za proslu znaci 2006godinu hvala

a koji Vam je target g. Cartman….ako nije tajna,………… znamo da je miki 1.xxxx,xx..+++++………
ovakav majstor ipak u špekulaciju ne ulazi ispod 100% profita…..
evo moj je 350-400kn (sljedečih 6 meseci, a imam je skoro 2 godine), onda ako stvarno ne srede ove stvari o

Ušao sam s vrlo malim iznosom/dijelom portfelja pa nemam određen target tj. planiram je drzat desetak i vise godina..ko W. Buffett. [wink]

Kolega Cartmann, pa niste li Vi bila jedan od najoštrijih kritičara Petrokemije i to na prilično nižim cijenovnim nivoima?

vilma: ” a koji Vam je target g. Cartman….ako nije tajna,………… znamo da je miki 1.xxxx,xx..+++++……… ovakav majstor ipak u špekulaciju ne ulazi ispod 100% profita….. evo moj je 350-400kn (sljedečih 6 meseci, a imam je skoro 2 godine), onda ako stvarno ne srede ove stvari o ” Ušao sam s vrlo malim iznosom/dijelom portfelja pa nemam određen target tj. planiram je drzat desetak i vise godina..ko W. Buffett. [wink]

hvala na odgovoru, ne znam zašto sam očekivao baš ovakav odgovor, znači ipak se slažemo
[thumbsup]
pozdrav i laku noč

Kolega Cartmann, pa niste li Vi bila jedan od najoštrijih kritičara Petrokemije i to na prilično nižim cijenovnim nivoima?

Trziste nije statično, dapace, situacija se svakodnevno mijenja, a uspjesan investitor se trudi uočiti i što bolje razumijeti smjer kretanja.

Rezultati poslovanja PTKM prosle i prijasnjih godina su bili očajni, to vidi svak tko ima zdrave oci i IQ veci 40.

zbog hladnoće, smanjili plin hep-u i petrokemiji samo za hladni pogon !

Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

zvone101:

Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup]

Obrnuto je: remont su odlucili napraviti ranije zbog toga. Bilo jutros na vijestima

Simone: ” zvone101: ” zbog hladnoće, smanjili plin hep-u i petrokemiji samo za hladni pogon ! ” Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup] ” Obrnuto je: remont su odlucili napraviti ranije zbog toga. Bilo jutros na vijestima

Što to znači…za remont im treba puno plina??

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

OBAVIJEST UREDA UPRAVE PETROKEMIJA D.D.

Obavještavamo Vas da će se danas, 19.12.2007.g., u kasnim poslijepodnevnim satima pristupiti obustavi postrojenja za proizvodnju amonijaka i UREE. Narednih nekoliko dana uslijedit će postupno zaustavljanje rada i ostalih proizvodnih pogona, a u sklopu aktivnosti priprema za redoviti remont postrojenja za proizvodnju gnojiva.
Ove aktivnosti su neizbježno ali kratkotrajno popraćene povećanom razinom buke i emisijama u zrak. Ne očekuju se pojave prekoračenja graničnih, tolerantnih, a niti kritičnih vrijednosti koncentracija onečišćujuće tvari u zraku kutinskog područja što će se pojačano nadzirati mjerenjima na postajama lokalne i državne mjerne mreže.
Moguće je da će se povremeno u pojedinim dijelovima obližnjeg naselja javljati nešto naglašenija buka ovisno o meteorološkim uvjetima.

Imati će dosta plina za hladni remont, a u rasponu od mjesec dana INA može nabaviti dodatnu količinu plina ….[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

bit ce zanimljivo kako ce trziste reagirat na ove vijesti koje realno nisu lose

New Report

Close