koliko ovaj remont koji je 10dana prije nego sto je kraj godine moze utjecati na smanjenje proizvodnje u ptkm
i molio bi kad je ove godine tj kojeg datuma izaslo nekonsolidirano izvjesce za proslu znaci 2006godinu hvala
a koji Vam je target g. Cartman….ako nije tajna,………… znamo da je miki 1.xxxx,xx..+++++………
ovakav majstor ipak u špekulaciju ne ulazi ispod 100% profita…..
evo moj je 350-400kn (sljedečih 6 meseci, a imam je skoro 2 godine), onda ako stvarno ne srede ove stvari o
Ušao sam s vrlo malim iznosom/dijelom portfelja pa nemam određen target tj. planiram je drzat desetak i vise godina..ko W. Buffett. [wink]
Kolega Cartmann, pa niste li Vi bila jedan od najoštrijih kritičara Petrokemije i to na prilično nižim cijenovnim nivoima?
vilma: ” a koji Vam je target g. Cartman….ako nije tajna,………… znamo da je miki 1.xxxx,xx..+++++……… ovakav majstor ipak u špekulaciju ne ulazi ispod 100% profita….. evo moj je 350-400kn (sljedečih 6 meseci, a imam je skoro 2 godine), onda ako stvarno ne srede ove stvari o ” Ušao sam s vrlo malim iznosom/dijelom portfelja pa nemam određen target tj. planiram je drzat desetak i vise godina..ko W. Buffett. [wink]
hvala na odgovoru, ne znam zašto sam očekivao baš ovakav odgovor, znači ipak se slažemo
[thumbsup]
pozdrav i laku noč
Kolega Cartmann, pa niste li Vi bila jedan od najoštrijih kritičara Petrokemije i to na prilično nižim cijenovnim nivoima?
Trziste nije statično, dapace, situacija se svakodnevno mijenja, a uspjesan investitor se trudi uočiti i što bolje razumijeti smjer kretanja.
Rezultati poslovanja PTKM prosle i prijasnjih godina su bili očajni, to vidi svak tko ima zdrave oci i IQ veci 40.
zbog hladnoće, smanjili plin hep-u i petrokemiji samo za hladni pogon !
Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup]
zvone101:
”
zbog hladnoće, smanjili plin hep-u i petrokemiji samo za hladni pogon !
”
Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup]
Obrnuto je: remont su odlucili napraviti ranije zbog toga. Bilo jutros na vijestima
Simone: ” zvone101: ” zbog hladnoće, smanjili plin hep-u i petrokemiji samo za hladni pogon ! ” Dobro je da se to poklopilo s remontom[thumbsup] ” Obrnuto je: remont su odlucili napraviti ranije zbog toga. Bilo jutros na vijestima
Što to znači…za remont im treba puno plina??
OBAVIJEST UREDA UPRAVE PETROKEMIJA D.D.
Obavještavamo Vas da će se danas, 19.12.2007.g., u kasnim poslijepodnevnim satima pristupiti obustavi postrojenja za proizvodnju amonijaka i UREE. Narednih nekoliko dana uslijedit će postupno zaustavljanje rada i ostalih proizvodnih pogona, a u sklopu aktivnosti priprema za redoviti remont postrojenja za proizvodnju gnojiva.
Ove aktivnosti su neizbježno ali kratkotrajno popraćene povećanom razinom buke i emisijama u zrak. Ne očekuju se pojave prekoračenja graničnih, tolerantnih, a niti kritičnih vrijednosti koncentracija onečišćujuće tvari u zraku kutinskog područja što će se pojačano nadzirati mjerenjima na postajama lokalne i državne mjerne mreže.
Moguće je da će se povremeno u pojedinim dijelovima obližnjeg naselja javljati nešto naglašenija buka ovisno o meteorološkim uvjetima.
Imati će dosta plina za hladni remont, a u rasponu od mjesec dana INA može nabaviti dodatnu količinu plina ….[thumbsup]