PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto si ti kupio ovu dionicu kad nevalja, znam da si preveliki stručnjak da bi te se dalo navući preko foruma na nešto što nevalja. Mislim ta si to dužan odgovoriti svim ljudima koji su zbog tebe prodavali ovu dionicu u zadnjih nekoliko dana a ti je još uvijek posjeduješ
http://www.cart…m/moj-portfelj/

Moj portfelj

Hrvatsko tržište:

HT – HT d.d.

PTKM – Petrokemija d.d.

hvala gorane 8 na ovoj info.
također bih volio da nam cartmann svima objasni zašto stalno pljuva po ovoj dionici , a ima je u svom portfelju.
vrlo zanimljiv slučaj .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zašto si ti kupio ovu dionicu kad nevalja, znam da si preveliki stručnjak da bi te se dalo navući preko foruma na nešto što nevalja. Mislim ta si to dužan odgovoriti svim ljudima koji su zbog tebe prodavali ovu dionicu u zadnjih nekoliko dana a ti je još uvijek posjeduješ
http://www.cart…m/moj-portfelj/

Moj portfelj

Hrvatsko tržište:

HT – HT d.d.

PTKM – Petrokemija d.d.

također bih volio da nam cartmann svima objasni zašto stalno pljuva po ovoj dionici , a ima je u svom portfelju.
vrlo zanimljiv slučaj .

Stara naroda kaže : ” NIJE VAŽNO ŠTO SE KAŽE, NEGO TKO TO KAŽE” ! [thumbsup]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

O cartmanovom destruktivnom pisanju i dvoličnosti, plasiranju neistinitih informacija i insinuacija (umotanih u celofan kvazi-stručnosti) trebao bi malo razmisliti i moderator. Naročito s toga što cartmanu to nije prvi puta na ovoj temi nego se ciklički ponavlja. Svaki puta kad vidi da su se nickovi na forumu ponešto izmijenili on počinje novu rundu “igara”. Inače on dobro zna vrijednost i budućnost PTKM. Šta će vam bolja preporuka o vrijednosti dionice [huh]
Loše je to da takovim postupanjem zbunjuje nesigurne ulagače i nanosi im štetu.

marcello

Odrastite vec jednom i shvatite da pisanje na ovom forumu NE UTJECE na cijenu Petrokemije.

Tu ste se uspanicili kao da ce vam neciji komentar odnjeti pare iz djepa.

Mogu ja pisat sto hocu, cijena ce biti onakva kakva bi bila da se nikad nisam logirao, isto tako vi mozete navlačit i nagovarat ljude na kupnju svaki dan i svaku noc dezurajuci na temi i napadajuci one koji ne rade sto i vi, ali cijena ce opet bit ista pisali ili ne.

Ponavljam, kad to shvatite komentari na ovoj temi ce biti visestruko kvalitetniji. Ovako samo citamo “KUPI KUPI KUPI ODMA JA SAM KUPIO AKO SVI KUPIMO CJENA CE SKOCIT ZARADIT CU PAREEEEE!!!!!!!!!!!!” i argumentum ad hominem prema onima koji kritiziraju takve metode.

vrlo zanimljiv slučaj .

Odgovor ti pise na stranici 1109.

Evo ti za dokaz da nisi u pravu, u ovom trenutku je prisutno na ovom portalu i forumu:

Ukupno korisnika: 92
Ukupno gostiju: 2336 [shocked]

marcello

Odrastite vec jednom i shvatite da pisanje na ovom forumu NE UTJECE na cijenu Petrokemije. Tu ste se uspanicili kao da ce vam neciji komentar odnjeti pare iz djepa. Mogu ja pisat sto hocu, cijena ce biti onakva kakva bi bila da se nikad nisam logirao, isto tako vi mozete navlačit i nagovarat ljude na kupnju svaki dan i svaku noc dezurajuci na temi i napadajuci one koji ne rade sto i vi, ali cijena ce opet bit ista pisali ili ne. Ponavljam, kad to shvatite komentari na ovoj temi ce biti visestruko kvalitetniji. Ovako samo citamo “KUPI KUPI KUPI ODMA JA SAM KUPIO AKO SVI KUPIMO CJENA CE SKOCIT ZARADIT CU PAREEEEE!!!!!!!!!!!!” i argumentum ad hominem prema onima koji kritiziraju takve metode.

prijatelju ,nisi fer. Toliko korisnih informacija smo dali na forumu o petrokemiji koje se ne mogu naći nigdje drugdje. Pisalo se o poslovanju, kupcima, načinima plaćanja robe, uspoređivalo s drugim firmama u svijetu, radile projekcije višegodišnjeg poslovanja, davali razni linkovi vezani na ovu industriju.. Sve je to bilo uvijek popraćeno i konkretnim brojkama tako da tko je htio mogao je unatrag godinu i pol dana svoj portfelj na petrokemiji ojačati za 100%. Ali to je tek početak i mi ćemo i dalje davati korisne informacije.

živio.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Odrastite vec jednom i shvatite da pisanje na ovom forumu NE UTJECE na cijenu Petrokemije. Tu ste se uspanicili kao da ce vam neciji komentar odnjeti pare iz djepa. Mogu ja pisat sto hocu, cijena ce biti onakva kakva bi bila da se nikad nisam logirao, isto tako vi mozete navlačit i nagovarat ljude na kupnju svaki dan i svaku noc dezurajuci na temi i napadajuci one koji ne rade sto i vi, ali cijena ce opet bit ista pisali ili ne. Ponavljam, kad to shvatite komentari na ovoj temi ce biti visestruko kvalitetniji. Ovako samo citamo “KUPI KUPI KUPI ODMA JA SAM KUPIO AKO SVI KUPIMO CJENA CE SKOCIT ZARADIT CU PAREEEEE!!!!!!!!!!!!” i argumentum ad hominem prema onima koji kritiziraju takve metode.

Dragi kolega,
Čestitam na kupnji udjela naše perspektivne firme.
Želim Tebi i Tvojima sretnu i uspješnu 2008 godinu.
Veliki pozdrav
Tvoj kolega Goran8

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

neću komentirati cartmann, ali miku hoću

vidiš mika, briješ VART na 300 kuna već skoro godinu dana, ja ne vidim
briješ PTKM, na 800 kuna, već mjesecima s manjim oscilacijama na 270 kuna

bez obzira na tvoje želje, to se zove navlaćenje, molim te ne šalji mi e-mailove jer se ne želim dopistivati

pozdrav

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zanimljivo je da Boro nema niti jedne jedine dionice. nula dionica , a prije nekoliko godina je preporučivao ljudima da ih kupe. znamo da danas postoje PTKM milijunaši. šteta da ga tada nisam srela mada je pitanje dali bi ih uzela jer sam se nadobudno i glupo sprdala od zse . za mene je jedino burza bila ona na wall streetu ,valjda zbog filma. smijala sam se kardumovim komentarima o skokovima od 20 , 30 %.,a nisam imala pojma.
Kod PTKM me muči jedna stvar ,a to je vjerojatno proizlazi iz činjenice da nema poduzetnog vlasnika ,jer npr. pravi vlasnik bi radio ono što radi Ledo. Ledo likvidira svu konkurenciju.Nesmiljeno . Tako je nestao onaj mali proiz. iz poreča, talijan iz crne gore.moj xx je osobno nadgledao demontažu strojeva i transport za Frikom. PTKM to na žalost ne radi , već dozvoljava da joj se po RH muvaju neki talijančići sa svojim shitom.
ako si velik nisi neranjiv , bez obzira koliko se nadmoćno osjećao .
znam da PTKM financira cijeli kutinski kraj , od sporta do donacija i to je u redu ,ali imao bi pravi vlasnik i pametnijeg posla.

ps . još nisam kupila dionicu ,ali imam namjeru
dosad mi je bila “prespora” naspram ostalih.

neću komentirati cartmann, ali miku hoću vidiš mika, briješ VART na 300 kuna već skoro godinu dana, ja ne vidim briješ PTKM, na 800 kuna, već mjesecima s manjim oscilacijama na 270 kuna bez obzira na tvoje želje, to se zove navlaćenje, molim te ne šalji mi e-mailove jer se ne želim dopistivati pozdrav

vidi se da ne pratiš tematiku. PTKM će biti preko 1000, a Varteks preko 500 kuna.

živio.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

nisam rekao da neće, spominjao sam bespotrebno navijanje, kao i Cartmannovo nenavijanje, u principu dođe na isto s nikakvim efektom

potrebne su duboke i umne analize[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close