PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege, baš me vplite zezati… Sad moram malo dizati naloge!

Znam da bih mogao dobiti koju kunu jeftinije kroz koji dan, no baš sam danas raspoložen za kupnju![tongue]

Onda drmaj po asku. Budi musko [tongue]

Znam da bih mogao dobiti koju kunu jeftinije kroz koji dan, no baš sam danas raspoložen za kupnju![tongue]

Probaj s 279 hypo je spreman i na tu cijenu
Nisam primjetio da ide niže

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Buco:

Onda drmaj po asku. Budi musko [tongue]

Nije to stvar muškosti, već principa… Inače sam financijaš (laički trgovac), pa ne mogu tako…
postavio sam 100 na 280 i 100 na 277,50. 25 je prošlo, budemo vidjeli za ostalo!

[thumbsup]

Inače, moje mišljenje je da su sve ovo badava razine, no, opet, ljudski je cjenkati se![cool][cool][cool]

Nego, šta nam je to i sa Inom, pa sve me ovo već plaši, ovaj rast u par dana…

A šta te plaši?

Buco:

A šta te plaši?

neznam ni sam, navlakuše… INA se cijeli dan držala na +1-2%, a ja odem van na 2 h, vratim se, i gle gdje je sad… ne volim nagli rast…

Zato valjda i jesam najviše u PTKM[tongue][tongue][tongue][tongue][tongue][proud][proud][proud][proud]

Hypo? [smiley][smiley]

06.12.2007 13:53:37 24 281.00 6 744.00
06.12.2007 13:53:37 149 281.00 41 869.00
06.12.2007 13:53:37 1000 281.00 281 000.00

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c7cb61b5-1bb9-4074-8f39-6324463689ff&open=sec

Ako pak danas nije porasla, onda tu nekaj [censored] smrdi!!!

Ako pak danas nije porasla, onda tu nekaj [censored] smrdi!!!

Tu smrdi Hypo i to vec dulje vrijeme. Isto kao i na KOEI. Doklegod se Hypo ne istovari ne ocekuje se nekaka bijesni rast. Uostalom, ono sto svi ocekujemo jest vijest o privatizaciji, a sve ostalo je, uvjetno receno, manje vazno.

Dijoničar: ” Ako pak danas nije porasla, onda tu nekaj [censored] smrdi!!! ” Tu smrdi Hypo i to vec dulje vrijeme. Isto kao i na KOEI. Doklegod se Hypo ne istovari ne ocekuje se nekaka bijesni rast. Uostalom, ono sto svi ocekujemo jest vijest o privatizaciji, a sve ostalo je, uvjetno receno, manje vazno.

tačno sve dok se ne dogovori stvari oko privatizacije, cijena ne može preko 290(kad tržište raste a ni ispod 250 kad tržište pada), ovdje je postavljen market maker, koji se brine oko toga… sve ostalo su bar za sada prazne riječi i možemo govoriti o ptkm kao o obveznici a ne kao o dionici, potvrda vam je posljednji mesec, jer se u ovoj turbolenciji sa ptkm ništa u biti nije desilo
dobro znamo da če najverovatnije 4Q biti najbolji, jer je potraživanje i prodaja u ovim mjesecima strašna još i zbog mogučeg rasta cijene proizvoda do 2000kn/po toni u novoj 2008 ali to je to ….
i naravno i dalje hold i svaka čast bigbossu, alien, bucu koji još kupuju ovih dana i ostalima
pozdrav

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 101.814 3,05 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 59.415 1,78 Skrb. račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 46.329 1,39 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 40.112 1,20 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. HPB D.D. 37.147 1,11 Skrb. račun

“Ne bih uzlet burze povezivao s trenutačnom političkom situacijom, iako nije isključeno da pojedini mali investitori reagiraju na prividnu stabilizaciju zbog pregovora, već je izglednije da se ulagači pozicioniraju na tržištu prije stupanja na snagu pravilnika Hanfe, koji će omogućiti mirovinskim fondovima da ulažu izvan prve kotacije Zagrebačke burze”, rekao je Hrvoje Stojić iz Hypo Alpe-Adria banke.
izvor business.hr

otvaranjem jdd za “mirovince” nema zime za radnicke dionice, pogledajte INU, neki dan su stigle bonus dionice,a cijena gore tj fondovi je snazno podupiru.Ista stvar ce se dogodit s Petrokemijom ,ako se krene u esop

New Report

Close