PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali će doći do zatvaranja tvornica koje nisu konkurentne, a mi ćemo biti u EU……….
Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Sorry, krivo sam procitao tvoj post.
Brisati.

markko: ” ” ali će doći do zatvaranja tvornica koje nisu konkurentne, a mi ćemo biti u EU………. Pozdrav

Mislim i nadam se da to nema veze s EU nego s cinjenicom da PTKM ima konkurentnu proizvodnju i visoku stopu iskoristenja kapaciteta, a nove pogone ne gradi.

Molim preselite na neku drugu temu sa ovakvim bezveznim postovima! I pustite nas druge da skupljamo u miru i na pošten način, bez navlakuša! [sealed] ” Buco pa vidis da covjek pise u skladu s nickom [wink]

Naravno Alien, potpuno u skladu s nikom[smiley]. Samo uz to da sam “Dijoničar”, zaboravil sam napisati da sam s “petricom” i pušioničar, za raliku od Mike, Buce, tebe i sličnih, kaj su se na “petrici” obogatili kupivši je za 130-140 kn!!! Kaj misliš kome ste po gore navedenoj cijeni prodavali u listopadu? Možda fodovima ili nama “Dijoničarima” !????

Bravo Petrokemija! U danasnjem uzletu cijelog trzista i podivljalom CROBEX-u, Petrica ce se jos do kraja dana i zacrveniti. Milina!
[embarass]

Bravo Petrokemija! U danasnjem uzletu cijelog trzista i podivljalom CROBEX-u, Petrica ce se jos do kraja dana i zacrveniti. Milina!
[embarass]

Ali si zaboravio da HYPO izlazi po 279-280 kn a imaju ih još cca 46.000 kom ili cca 13 milona kn
Tako prijatelju broji promet, kada dodješ do sume cca 15 milona kn čvrsto se veži

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Naravno Alien, potpuno u skladu s nikom[smiley]. Samo uz to da sam “Dijoničar”, zaboravil sam napisati da sam s “petricom” i pušioničar, za raliku od Mike, Buce, tebe i sličnih, kaj su se na “petrici” obogatili kupivši je za 130-140 kn!!! Kaj misliš kome ste po gore navedenoj cijeni prodavali u listopadu? Možda fodovima ili nama “Dijoničarima” !????

Ja ju nazalost nisam kupovao na 130-140. Jos se nisam na PTKM obogatio jer ono sto cekam (privatizacija) se nije dogodila. Nadalje, vasa gore navedena cijena veze s mozgom nema jer PTKM nikad nije bila na 383

Ja ju nazalost nisam kupovao na 130-140. Jos se nisam na PTKM obogatio jer ono sto cekam (privatizacija) se nije dogodila. Nadalje, vasa gore navedena cijena veze s mozgom nema jer PTKM nikad nije bila na 383

Oprostite na lapsusu[pray]. U pravu si Alien. Cijena je bila 283,00 a ne 383,00. Pogledao sam portfelj i skužio da sam upisao ulaznu cijenu od HT-a. Nije bilo namjerno.

Pa kolega ak ste na 283 ulazili u PTKM gdje je drama?

Oprostite na lapsusu[pray]. U pravu si Alien. Cijena je bila 283,00 a ne 383,00. Pogledao sam portfelj i skužio da sam upisao ulaznu cijenu od HT-a. Nije bilo namjerno.

Onda idi i plači na temi HT (HT-Hrvatske telekomunikacije d.d.)

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Uz lokalne okolnosti koje su sve povoljnije za PTKM i regionalne postaju sve povoljnije. Dobava osnovne sirovine očekivano će biti sve sigurnija i povoljnija kroz povečanu konkurenciju:

Mol predlaže regionalnu mrežu za opskrbu plinom
Mađarska energetska grupacija Mol danas je predložila pokretanje novog nezavisnog zajedničkog ulaganja koje bi integriralo plinske opskrbne mreže u regiji srednje i jugoistočne Europe. Kako je priopćeno iz Mola, integracija postojećih nacionalnih sustava i odvajanje opskrbnih aktivnosti od proizvodnje i trgovine donijelo bi velike prednosti. Prema riječima glasnogovornika Europske komisije Ferrana Tarradellasa, Komisija taj prijedlog smatra zanimljivim i planira ga detaljno analizirati. On je istakao kako se nada da će ta inicijativa poticati nove ulagačke projekte te pridonijeti sigurnosti opskrbe. Plinske kompanije u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumunjskoj, Sloveniji, Austriji i Bugarskoj pozvane su da početkom iduće godine sudjeluju u pregovorima o formiranju novog investicijskog projekta, s krajnjim ciljem početne ponude dionica nove kompanije na burzi, priopćeno je iz Mola. Za sada se samo austrijske i bugarske tvrtke nisu odazvale tome pozivu. Nova bi kompanija imala mrežu od ukupno 27.000 kilometara plinovoda i bila bi dobro pozicionirana za dobivanje zajmovima za financiranje ključnih razvojnih projekata, istakao je Mol. Nova kompanija imat će bolji pristup međunarodnim tržištima kapitala za potrebe budućeg financiranja velikih europskih projekata, poput planiranog plinovoda Nabucco, kazao je izvršni direktor Mola Zsolt Hernadi.
(Hina) ”

marcello

Alien: ” Ja ju nazalost nisam kupovao na 130-140. Jos se nisam na PTKM obogatio jer ono sto cekam (privatizacija) se nije dogodila. Nadalje, vasa gore navedena cijena veze s mozgom nema jer PTKM nikad nije bila na 383 ” Oprostite na lapsusu[pray]. U pravu si Alien. Cijena je bila 283,00 a ne 383,00. Pogledao sam portfelj i skužio da sam upisao ulaznu cijenu od HT-a. Nije bilo namjerno.

Kolega…pa ako vam je ulaz na HTu 383 tamo ste napravili joše veću grešku….

[shocked]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close