PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

300 – 5. put ako me brojanje ne vara

Imam jedno pitanje za Miku, znaš li možda koliko je zemljište u vlasništvu Petrokemije? Mislim površinski. Odoka bih rekao cca 100 ha (milijun kvadrata), ali vjerojatno znas tocnije…

znam samo da se moraš autobusom vozit da obiđeš čitav pogon. A to je najmanje milja kvadrata.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

300 – 5. put ako me brojanje ne vara

Prestani coprati[smiley2]
A koliko puta smo bili na 302?

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

5. sreća[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Buco:

Imam jedno pitanje za Miku, znaš li možda koliko je zemljište u vlasništvu Petrokemije? Mislim površinski. Odoka bih rekao cca 100 ha (milijun kvadrata), ali vjerojatno znas tocnije…

znam samo da se moraš autobusom vozit da obiđeš čitav pogon. A to je najmanje milja kvadrata.

Ma to znam, često sam na toj strani pa često i prolazim, tražio sam nešto egzaktnije, moram veceras malo pogledat izvještaje da vidim po koliko oni to vode u knjigama… ne da mi se sad… Samo zemljište je nevjerojatno ogromno+infrastruktura+namjena+…

A pogledajte samo graf. Prava milina, bollingerove krivulje se suzavaju, MACD presjeca okidac, jos povoljno izvjesce u pon pa cemo do cetvrtka biti u blokadi [smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

A pogledajte samo graf. Prava milina, bollingerove krivulje se suzavaju, MACD presjeca okidac, jos povoljno izvjesce u pon pa cemo do cetvrtka biti u blokadi [smiley2]

…ako nas Hypo ne primiri kao i više puta do sada….već su dosadni….

ako nas Hypo ne primiri kao i više puta do sada….već su dosadni….

Sad sve ovisi o FI. Ako ga ne nafriziraju u negativnom smislu kao prije nekih godinu dana ako se ne varam (kad je kolega Cartmann poveo pjesmicom “Nek nas brod tone, tone”[smiley2] ) mogao bi se Hypo rijesiti svog dijela u hipu [smiley2]

Mali info na 330kn ima 1500kom i na 350 1500kom
Barem je tako bilo ovih dana

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Mali info na 330kn ima 1500kom i na 350 1500kom

Ima i do 305 cca 1400kom…

Nemojte se ljutiti kolega, ali ja ne vjerujem TA, pogotovo ne vezano za firme koje nemaju “normalno” i stabilno poslovanje. Kako mžemo zaključivati na temelju grafa iz prošlosti kod jedne petrokemije kojoj se za 180 promjenilo poslovanje, i jos se mijenja (valjda nece na 360[smiley2]). To mozda pali za zapadna poduzeca koja posluju 100 godina, ali za nase prilike…cisto sumnjam. Radije se uzdajmo u FA i kretanja u povezanim industrijama.

NHF

tmester: ” ako nas Hypo ne primiri kao i više puta do sada….već su dosadni…. ” Sad sve ovisi o FI. Ako ga ne nafriziraju u negativnom smislu kao prije nekih godinu dana ako se varam (kad je kolega Cartmann poveo pjesmicom “Nek nas brod tone, tone”[smiley2] ) mogao bi se Hypo rijesiti svog dijela u hipu [smiley2]

onaj izvještaj je bio početak procvata petrokemije. Onda je rađeno što više gubitaka da bi Vlada došla u posjed što većeg broja dionica. Dosta ljudi je i nasjelo onda i prodavalo. Priča oko ptkm ponavljam vodi se maestralno i takav će biti i kraj.(preko 1000)

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close