PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

823kom je ipak uspio gurnuti cijenu, ali se kupnja jos drzi..

3 dana ovako i Hypo je vani……………….[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

cartmann opet kasniš…………

marcello

Ja sam jako zadovoljan s današnjim danom nadam se sutra još boljem

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ja sam jako zadovoljan s današnjim danom nadam se sutra još boljem

također…
+ zadnje transakcije koje su nas dovele do prosjeka dana – sve 5…, iako je moglo i bolje…, no valjda je onaj što je ubo 3000 komada imao dobar nos…., a izvješće samo što nije…

nadajmo se da ovo danas nije opet navlakuša kao par puta vidjeno, do sada….
dobro je što su je par dana stisnuli prema dole, što je dobar znak prije FI… a i promet je više nego solidan ako nam poslije izvešča prebije ATH(320) na dobrom smo puta, onda nam ostaje samo radničko dioničarstvo, kao što sam več pitao, mislim da je samo ovo jedini način, da se koji radnik odluči za petricu a ne inu, znači dionicu stvorit atraktivnu poput ine, što znači sa tih 7,5% možemo slobodno do ATH(uključujuči budučnust možda više) a onda polako, kao kod svih dobrih i odličnih dionicah….
[smiley2]
a još da se nam g.cartmann pridruži……[smiley11](naravno uz svu poštovanje,ne može se navuči ovakav expert)
nego jel neko vidio miku,
pozdrav svima

nadajmo se da ovo danas nije opet navlakuša kao par puta vidjeno, do sada…. dobro je što su je par dana stisnuli prema dole, što je dobar znak prije FI… a i promet je više nego solidan ako nam poslije izvešča prebije ATH(320) na dobrom smo puta, onda nam ostaje samo radničko dioničarstvo, kao što sam več pitao, mislim da je samo ovo jedini način, da se koji radnik odluči za petricu a ne inu, znači dionicu stvorit atraktivnu poput ine, što znači sa tih 7,5% možemo slobodno do ATH(uključujuči budučnust možda više) a onda polako, kao kod svih dobrih i odličnih dionicah…. [smiley2] a još da se nam g.cartmann pridruži……[smiley11](naravno uz svu poštovanje,ne može se navuči ovakav expert) nego jel neko vidio miku, pozdrav svima

cartmann nikad nije niti izašao iz ove dionice nego se dapače još ukrcao do grla, zna moj prijatelj pravu vrijednost ovog dragulja burze.

1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 101.814 3,05 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 56.211 1,68 Skrb. račun
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 49.415 1,48 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 37.900 1,13 Skrb. račun
10. HPB D.D. 37.203 1,11 Skrb. račun
Ukupno: 80,19

ovi klošari su još malo prodali. 900 i kusur.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Namjeravao sam preskociti stare isfurane teme, ali ipak moram demantirati. Nemam niti jednu dionicu PTKM.

Ako kupim, pisat ce u temi sto smo trzili i http://www.cartmann.com/moj-portfelj/

Da je imam to ne bi skrivao, dapace.

Što se tiče top10 nekako su mi čudni ovi podaci, ne vjerujem nekako da onaj dan kad je prošlo 4900kom i danas kad je prošlo 11000kom da je Hypo samo prodao 1000kom od 16000 i više od tada (računao sam samo dva dana trgovine, a 10 dana promjene računa).

Namjeravao sam preskociti stare isfurane teme, ali ipak moram demantirati. Nemam niti jednu dionicu PTKM. Ako kupim, pisat ce u temi sto smo trzili i http://www.cartmann.com/moj-portfelj/ Da je imam to ne bi skrivao, dapace.

evo sad će ispast da je sramota imat dionicu ptkm u portfelju, a radi se o najperspektivnijoj dionici na burzi.
Ako i nemaš je u portfelju šta se čeka sa kupnjom, tu je pitanje dana kad će opako gore.

živio prijatelju.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Važeći podaci za uredovni dan 25.10.2007 .

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 101.814 3,05 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 56.211 1,68 Skrb. račun -913
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 49.415 1,48 Skrb. račun
8. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 37.900 1,13 Skrb. račun
10. HPB D.D. 37.203 1,11 Skrb. račun
Ukupno: 80,19

Protrgovano u ponedjeljak 4.940 komada

New Report

Close