Nešto sam zaboravio pitati:
Što mislite, s obzirom da Petrica HDZova firma, a da je predizborno vrijeme, kakav će ovo biti izvještaj?
Postavi se na njihovo mjesto što bi ti učinio sa saniranom firmom u predizborno vrijeme?
Kad svi pitaju kako će se sanirati brodogradilišta jednostavan odgovor je u kvalitetnom primjeru
Evo ja sam danas primjetio novi link #investitor# na stranici Petrokemije.
Zanimljivo je pogledati komentar poslovanja za polugodište 2007.
nadam se da nitko ozbiljni neče prodat petricu, baš je svaki dan bolja, sad pogotovo …
i kad sve raste ona stoji na mijestu ko kamen i ne može je više ništa slomit..
samo me zanima da li smo svi na broju…
pozdrav[smiley11]
ja sam na izmaku snaga sa strpljenjem,moram priznati!!!!
Nadam se da je ovo rušenje pred let na krilima 3q-ua..[smiley8]
Važeći podaci za uredovni dan 16.10.2007 .
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 58.631 1,75
Važeći podaci za uredovni dan 16.10.2007 .
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 58.631 1,75
iliti beznačajnih -64
nadam se da nitko ozbiljni neče prodat petricu, baš je svaki dan bolja, sad pogotovo …
i kad sve raste ona stoji na mijestu ko kamen i ne može je više ništa slomit..
samo me zanima da li smo svi na broju…
pozdrav[smiley11]
Ma tu smo jos.
alien ti mi imas naorginalniju maskotu na forumu a sto se tice ptkm nemam je namjeru prodati do najranije u nuzdi sijecnja kada maske padaju pa da i padne na 200kn
Margin mi traje jos 6 mj, a 99 posto je u petrici, sve na 1nog konja dajem…kobilu pardon
Margin mi traje jos 6 mj, a 99 posto je u petrici, sve na 1nog konja dajem…kobilu pardon
Bogme kapa dolje za toliku hrabrost staviti sve na 1 kobilu.
snupy hvala [smiley2]. Imam i jednu takvu zivu doma [smiley2][smiley2]
Simone: ” Margin mi traje jos 6 mj, a 99 posto je u petrici, sve na 1nog konja dajem…kobilu pardon ” Bogme kapa dolje za toliku hrabrost staviti sve na 1 kobilu. snupy hvala [smiley2]. Imam i jednu takvu zivu doma [smiley2][smiley2]
Za tu lovu propasti neću, a u slučaju dobitka sam na konju a ne na kobili:))
jednog dana će ovaj fićo(PTKM) postati ferrari i nadam se da ćemo se naći na janjetini(nadam se do 12.2008.). Valjda će nas ostati za belu [smiley1] Nakon svih članaka koji su izašli u zadnjih 20tak dana o LNG terminalima, plinovodima etc. preostaje jedino. A meni odgovara čekanje na ovoj cijeni kako bih mogao samo dokupljivati i dokupljivati. Malo po malo [smiley2]