PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jednostavno nemogu dopustiti da Petra bude na 5. stranici… sramota!

Kolege, ima li kakvih novosti?

Osim što je Hypo prodao još 1000 komada, a nešto sitno i skrbnički HPB, mislim da je hpb margin…

Jednostavno nemogu dopustiti da Petra bude na 5. stranici… sramota!

Kolege, ima li kakvih novosti?

novosti ili male naznake “kada i kako” očekujem u doba predizbornih govora hdz-a u kutini.
pozdrav

Bio preko vikenda u Baranji, sve Beljske farme krcate Petrokemijinim vrećama [smiley2].
Pametnom dovoljno[smiley2][smiley1]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Jednostavno nemogu dopustiti da Petra bude na 5. stranici… sramota! Kolege, ima li kakvih novosti?

Na petoj je stranici jer su mnogi izašli iz naše petrice i umiru od straha da jako ne poraste dok ne prodaju ht

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Buco: ” Jednostavno nemogu dopustiti da Petra bude na 5. stranici… sramota! Kolege, ima li kakvih novosti? ” Na petoj je stranici jer su mnogi izašli iz naše petrice i umiru od straha da jako ne poraste dok ne prodaju ht

Tu dionicu treba držati do privatizacije i dosta[smiley2]
Pozdrav

Ovime pisanjem ne pozivam na dodatnu kupnju niti ikakvu kupnju. Ulaganje je rizik za onoga tko nije informiran[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Stara garda je tu!
Šta je više gaze, sve mi više vridi…

evo me!

OMV daje dobru premiju za MOL od 18,7% u odnosu na trenutnu burzovnu cijenu. Takva situacija biti će i sa ptkm samo šta njena cijena treba debelo narasti i na to treba dodati premiju. Tako se poslovi zatvaraju kod kupovine velikih firmi. Dakle 1000 kuna +debela premija za kutinskog diva.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

A danas lagano gore.
Neka došepesa do 275 i ok…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ne znam da li je ovo bilo komentirano, ali onoga dana kada je objavljen članak o najavljenoj privatizaciji HPB skrbnički je istresao 15000 komada što je činilo većinu prometa.
Zar ovo nikome nije bar malo sumnjivo?

Pozdrav

Ne znam da li je ovo bilo komentirano, ali onoga dana kada je objavljen članak o najavljenoj privatizaciji HPB skrbnički je istresao 15000 komada što je činilo većinu prometa.

Pozdrav

To im je palo kao sjekira u med

Hell is Empty and all the Devils are Here

Pozdrav

🙂 hpb marginasi

New Report

Close