BigBoss:
”
Netko pod svaku cijenu želi rušiti PTKM…………..[smiley2]
”
Mislim si da su djelomićno u sve to uključeni namjerno i “donatori” kojima je sada omogućeno da skupljaju da bi realizirali dobit prilikom objave tendera. Onda će se ta lova sliti u ine stranačke blagajne……..za izbore.
Ma bit ćemo donatori i bez tendera. Nećemo valjda dozvoliti Baji Jurjeviću da opet pričao “Jugi” ! JURIIIIIIIIIIIŠ ![smiley2]
može omjer k/p
[smiley2]
A treba čekat i bit će jeftinija i od DDJH. Pa ovo je strava 255
Teško…, no nikad ne reci nikad…
Ovakvo stanje može potrajati samo do kraja tjedna jer već u ponedjeljak je dan D i tko je prodao dionice da bi kupio T-HT je prodao, poslije toga više nema vremena za isplatu koja je čini mi se kod svih brokera 3 dana, a četvrtak 27.9. je zadnji dan za upis..
Fondovi imaju obavezu isplate do 7 dana, tako da izvlačenje novca iz Fondova (opet za kupnju famoznog T-HT-a) može potrajati najdalje do četvrtka jer nitko neće riskirati da ne dođe do novca za istu namjenu…
Tako da od ponedjeljka slutim obrat ili pak smirivaje crvenila i lagani prelazak u zelenilo uz povuci-potegni promete, sve do okidača tj . do zatvaranja upisa…i objave cijene, a tada slijedi povratak u izgubljene pozicije (naravno kod ovih morona koji su prodavali dosta različitih dionica budzašto, uz pretpostavku da imaju iz čega…), a kad budu prodali T-HT – dionice iz kojih su izlazili glavom bez obzira biti će dosta skuplje za ponovni ulazak…
…- Ja se nisam time povodio i portfelj mi je ne crven, nego već i krvav, naprotiv – lijepo sam uzeo lombardni (oko 38.000 kn), a troškovi bilježnika i kredita su iznosili svega oko 400 kn…, puno manje nego su moroni izgubili da bi došli do novaca rasprodavajući sve ne pitajući za cijenu – “samo daj idemo u T-HT” – gnomovi…, fuj…
Na ovaj način bi došli do sredstava za kupnju HT-a, ali ne…., zato imamo ovo odvratno crvenilo već više od 2 tjedna…[smiley7]
Vidim da su brojni kolege izgubili živce već pa se samo-tješe. A za tako nešto nema razloga, pogotovu ako vjerujete u PTKM (kao što ja vjerujem). Osim ako se grizete što niste uspješno shortali sami sebi kad je cijena bila 307 kn nedugo prije i svima je bilo jasno da se do neke konkretne vijesti na toj razini ne može održati
Kakvo tjesenje? Ja nadokupio danas.
Majstore!!![smiley2]
kakko ga neki dokupljuju, cim je proso onaj veci nalog po 260, a ostao onaj po 259 na kupnji, evo novoga na 259,01…
steta sto nema se kescha…..
kakko ga neki dokupljuju, cim je proso onaj veci nalog po 260, a ostao onaj po 259 na kupnji, evo novoga na 259,01…
steta sto nema se kescha…..
Kako tko
[smiley2]
Sve je jasno, ove godine ništa od privatizacije. Ne znam samo tko i s kojim interesom je plasirao onu patku u svezi rumenog. Trakavica se nastavlja, a ne vidi joj se kraja