PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BigBoss:

Netko pod svaku cijenu želi rušiti PTKM…………..[smiley2]

Mislim si da su djelomićno u sve to uključeni namjerno i “donatori” kojima je sada omogućeno da skupljaju da bi realizirali dobit prilikom objave tendera. Onda će se ta lova sliti u ine stranačke blagajne……..za izbore.

Ma bit ćemo donatori i bez tendera. Nećemo valjda dozvoliti Baji Jurjeviću da opet pričao “Jugi” ! JURIIIIIIIIIIIŠ ![smiley2]

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

može omjer k/p

[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

A treba čekat i bit će jeftinija i od DDJH. Pa ovo je strava 255

Teško…, no nikad ne reci nikad…
Ovakvo stanje može potrajati samo do kraja tjedna jer već u ponedjeljak je dan D i tko je prodao dionice da bi kupio T-HT je prodao, poslije toga više nema vremena za isplatu koja je čini mi se kod svih brokera 3 dana, a četvrtak 27.9. je zadnji dan za upis..
Fondovi imaju obavezu isplate do 7 dana, tako da izvlačenje novca iz Fondova (opet za kupnju famoznog T-HT-a) može potrajati najdalje do četvrtka jer nitko neće riskirati da ne dođe do novca za istu namjenu…
Tako da od ponedjeljka slutim obrat ili pak smirivaje crvenila i lagani prelazak u zelenilo uz povuci-potegni promete, sve do okidača tj . do zatvaranja upisa…i objave cijene, a tada slijedi povratak u izgubljene pozicije (naravno kod ovih morona koji su prodavali dosta različitih dionica budzašto, uz pretpostavku da imaju iz čega…), a kad budu prodali T-HT – dionice iz kojih su izlazili glavom bez obzira biti će dosta skuplje za ponovni ulazak…

…- Ja se nisam time povodio i portfelj mi je ne crven, nego već i krvav, naprotiv – lijepo sam uzeo lombardni (oko 38.000 kn), a troškovi bilježnika i kredita su iznosili svega oko 400 kn…, puno manje nego su moroni izgubili da bi došli do novaca rasprodavajući sve ne pitajući za cijenu – “samo daj idemo u T-HT” – gnomovi…, fuj…
Na ovaj način bi došli do sredstava za kupnju HT-a, ali ne…., zato imamo ovo odvratno crvenilo već više od 2 tjedna…[smiley7]

Vidim da su brojni kolege izgubili živce već pa se samo-tješe. A za tako nešto nema razloga, pogotovu ako vjerujete u PTKM (kao što ja vjerujem). Osim ako se grizete što niste uspješno shortali sami sebi kad je cijena bila 307 kn nedugo prije i svima je bilo jasno da se do neke konkretne vijesti na toj razini ne može održati

Hell is Empty and all the Devils are Here

Kakvo tjesenje? Ja nadokupio danas.

Kakvo tjesenje? Ja nadokupio danas.

Majstore!!![smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

kakko ga neki dokupljuju, cim je proso onaj veci nalog po 260, a ostao onaj po 259 na kupnji, evo novoga na 259,01…
steta sto nema se kescha…..

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

kakko ga neki dokupljuju, cim je proso onaj veci nalog po 260, a ostao onaj po 259 na kupnji, evo novoga na 259,01…
steta sto nema se kescha…..

Kako tko
[smiley2]

http://www.poslovni.hr/54360.aspx

Sve je jasno, ove godine ništa od privatizacije. Ne znam samo tko i s kojim interesom je plasirao onu patku u svezi rumenog. Trakavica se nastavlja, a ne vidi joj se kraja

Hell is Empty and all the Devils are Here

a lijepo sam vam govorio. ha,ha

Rekao sam vam već nekoliko puta da ove godine nema ništa od privatizacije, zato strpljen spašen

New Report

Close