PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav čađarima.
Od sutra će se mediji tresti sa predviđanjima o
mogućim scenarijima oko tht-a,a ja
sam baš zadovoljan što je Rumenige
baš sada spomenuo privatizaciju miljenice mi.
I čekam spokojno jer znam da to nije napravljeno
slučajno.
Vjidjeti ćemo uskoro…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

da, spomen privatizacije PTKM nije slucajna….jedina zabrinutost mi je da se to uvali Todoricu, po jeftinoj cijeni…ako idemo u tome smijeru onda je i ovo skrivanje dobiti u FI sa tom svrhom……ali pretpostavljam da predstavnici krupnoga kapitala (fondovi) to ne bih dozvolili…te stoga prijetnja koja ostaje je SDP koji ce po mojoj procjeni izgubiti jer postali smo drzava dionicarstva i stakeholderski krug se znatno siri….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Može li se dogoditi da Vlada ponudi upis dionica PTKM-e braniteljima po povlaštenim uvjetima. Sjetimo se događaja prije par mjeseci.[smiley7] U nas se nikad nezna!!!!!

Nekako zaključujem da bi petrica trebala biti na redu poslije ATGR, šta mislite!?

Očekujem novog igrača u top10 najkasnije sljedeći tjedan

Hell is Empty and all the Devils are Here

Naravno jer će netko izaći. Sad je pravo vrijeme za prodaju. DCM metoda i findamenti nisu dobri kao ni Mesarić na čelu Uprave. Treba tu netko mlađi tipa Vidošević Nadan.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Naravno jer će netko izaći. Sad je pravo vrijeme za prodaju. DCM metoda i findamenti nisu dobri kao ni Mesarić na čelu Uprave. Treba tu netko mlađi tipa Vidošević Nadan. S poštovanjem Karoje

Mi još čekamo tvoju analizu a izgeda da je to jako teško pa je nestao i tvoj potpis:

Ulažite u znanje.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

karoje:

Naravno jer će netko izaći. Sad je pravo vrijeme za prodaju. DCM metoda i findamenti nisu dobri kao ni Mesarić na čelu Uprave. Treba tu netko mlađi tipa Vidošević Nadan. S poštovanjem Karoje

Budući da još nisi i argumentirao svoju DCM metodu nestao je i tvoj potpis:

Ulažite u znanje.

Ima on pravo ribariti koliko hoće Gorane.
Al’ ovo spuštanje je dio crvenila cijele burze zbog thta,a
ne zbog tog njegovog znanja…
Vidjeti ćeš da će nakon 5.10. okrenuti ploču i svojim
znanjem naglo pronaći pozitivnu perspektivu ove dionice…
Da,jedino ako zadrži ovo nadasve iritantno-samoironično ime avatara i
pretvori ga u tihomir II ili sl…[smiley2][smiley2][smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ima li još neki IPO u idućih godinu dana koji moramo preživiti ili bi sad trebalo biti OK?

Još od Magme dišemo na škrge, pa se na to nadovezao HT i tih 5 mjeseci je još malo pa iza nas, hvala bogu.

Mislim da je PTKM u odnosu na ATH najmanje pala (13 do 15%), pogledajte BLJE i MAISTRU, ADPL i još poneku perspektivnu dionicu, pa u puno su većoj gabuli.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ima on pravo ribariti koliko hoće Gorane. Al’ ovo spuštanje je dio crvenila cijele burze zbog thta,a ne zbog tog njegovog znanja… Vidjeti ćeš da će nakon 5.10. okrenuti ploču i svojim znanjem naglo pronaći pozitivnu perspektivu ove dionice… Da,jedino ako zadrži ovo nadasve iritantno-samoironično ime avatara i pretvori ga u tihomir II ili sl…[smiley2][smiley2][smiley2]

Ma baky što se uopće trudiš, sve je tu poznato…., a što se imena tiče…; “karoje”…, ali sada više ne !!![smiley2]

Sad će nas još napasti što imamo “bujnu maštu”….[smiley1]

Tko zna kada cemo gore. Ceka nas jos ATGR odmah iza T-HT-a, a prica se da bi nagodinu i HEP trebao u privatizaciju.

Mi još čekamo tvoju analizu a izgeda da je to jako teško pa je nestao i tvoj potpis:

Ulažite u znanje.

Analize šaljem isključivo na PP, mada bi to većina forumaša trebala znati. Mislim kako trgovati ako ne znate koliki je P/S, P/E, P/BV, ROE a k tome vidim da dosta njih ne koristi ni Mostich i ATM.

Zato ulažite u znanje.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

New Report

Close