asd: ” Ne nuzno. Pazi na to da je ovo dogovor s kraja prosle godine, sto znaci da su 1Q, 1H i uskoro 3Q pozitivni rezultati napravljeni bez transfera. ” Ali ostaje 4q
gospodo, ovo je star vijest koja je plasirana u trenutku kad je ptkm digla cijene gnojiva 10% i nema više nikakve veze sa sadašnjim stanjem.
budd:
”
asd: ” Ne nuzno. Pazi na to da je ovo dogovor s kraja prosle godine, sto znaci da su 1Q, 1H i uskoro 3Q pozitivni rezultati napravljeni bez transfera. ” Ali ostaje 4q
”
gospodo, ovo je star vijest koja je plasirana u trenutku kad je ptkm digla cijene gnojiva 10% i nema više nikakve veze sa sadašnjim stanjem.
Znam, ali živo me zanima kako će se INA postaviti za 2008-u odnosno kad dođe potencijalni kupac
Pa sta sto ostaje 4Q?
Uvjeti poslovanja se ne mijenjaju u ovoj godini (dakle 4Q rezultati ce biti kakvi su i trebali biti), a s novim ugovorom je ugovorena stabilnost za zimu (kriticno razdoblje) i ostatak 2008.
Čekaj, jesam li ja slijep?
Nadzorni odbor informiran je i o potpisivanju ugovora za plin s Inom za 2007. godinu.
Gdje je tu 2008-a?
Nadzorni odbor informiran je i o potpisivanju ugovora za plin s Inom za 2007. godinu.
Gdje je tu 2008-a?
O ugovoru za 2008. NO ce biti obavijesten 2009. [smiley1]
ima jos jedna sitnica koja mi je zapela za oko nedavno.. mozda sam krivo zapamtio i grijesim.. nije li vlada opet pretvaral neki dug u vlasnicki udio ne tako davno.. i to u trenutku dok PTKM ‘skriva’ dobit..
Gdje je tu 2008-a?
Postoji vrlo jednostavno objašnjenje ove izjave a to je da su oni stvarno tek saznali uvjete potpisivanje jer ih dosada nije ni bilo.
Vlada je cijenu mogla formirati kako je god htjela i da ostavi Petrokemiju u laganom plusu, moje mišljenje da je Vrijedonosno usklađenje i rezerviranja 59,609mil kn upravo ostavljeno za neku korekciju u cijeni plina.
Sada su se svari malo promjenile i najavljena je privatizacija cijena plina ostaje ista do kraja 2007g rezervacija nije potrebna i kreće pumpanje bilance za prezentaciju budućim kupcima
Opet se vidi ponor[smiley15]
Na PTKM se ponor uvijek vidio. Samo je bilo pitanje koliko ko daleko vidi.