Da nema korekcije možda bi bili već na ATH… ovako sljedećih dana KLIIIIIIIIIZ… kad nemreš pobijediti daytrejdere moraš im se pridružiti… bar za korekcije [smiley6]
Glupost, to nije korekcija, to je slom cijene ovog najvećeg hrvatskog gubitaša.
Sve po starom, da nisam unutra već xx mjeseci, čudio bih se. Ovako samo slegneš ramenima i to je to. Kolega tihomir, jesam vam rekao da ne kupujete prema preporukama forumaša (bez obzira tko to bio). Kad netko navlači (kao što to ja radim, a i drugi kolege), onda to radi zato jer vjeruje u rast. No, to ne mora značiti da će i rasti, pa nismo vidovnjaci
Stvarno ovdje zalaze svakakvi komentari… Da navlakači,da premalo 10% za jedan dan,itd… Nije slučajno što vlada uvijek pozitivno zbori o čađari u petak, da se ovakvi kuknjari uzjogune,ko babe i useru preko vikenda… Izlazite van vi koji niste dostojni moje miljenice,čujemo se za koji mjesec… Kada vlada prvi put u medijima ponovi i potvrdi današnje članke,uzlet će nastaviti! Imali ste cijelo ljeto ukrcati se,pohlepne cicije[smiley1] Odite na poslovni riječnik i vidite što u dioničko-brokerskom slengu znači”svinja”…. Pozdrav svim odanim čađarima i ne zaboravite,onaj naš janjac-fiš-odojak dogovor za mene i dalje vrijedi!!![smiley2]
Hvala kolega , pridružujem se tvom komentaru, a onako usput sutra je na jezeru u Kerestincu fišijada pa ko voli nek izvoli, znak prepoznavanja je : vičite na sav glas “NAVIJAČ, NAVIJAČ”, sigurno ču reagirati .[smiley2][smiley2]
nije ni meni svejedno kada petrica pada jer imam nešto petrice mada sam se uglavnom iskrcao davnih dan, bilo je to na 308.9 i tada sam rekao da je budno pazim…
nedavno sam pisao da još malo strpljenja do novog rasta ali nisam mislio na ovo što su novine pisale – znači, malo strpljenja i bit će opet veselja.
Tihomire – zakon si kako si navijao… [smiley1][smiley2][smiley1]
Treba znati da je ovo strogo kontrolirana dionica. Odnos K/P mora biti 1/10 (već sada skoro je). Hypo na jednoj, KD na drugoj strani. Mi to možemo samo promatrati.
I bojao sam se ovog, zato sam i napisao da bi potpisao stabilizaciju na 290 iako se tad govorilo već o 320 kuna. Ali dobro, vjerujem da će se ovaj val ipak zaustaviti na malo većoj razini od dosadašnje. Pa onda malo pomalo!! [smiley2]
Kolega Tihomir mi baš nije jasan, ubode 500 komada po 300 a onda govori o Petrokemiji kao najvećem gubitašu u RH…
Da niste prodavali bezveze, ne bi si srušili cijenu. Vidimo da i ovdje ima trejdera kao u priči. Ne znam što drugo ste očekivali
Budemo vidjeli u ponedjeljak ipak što je najbitnije prometno i to vrlo 15247 dionica do sad impresivno[smiley2]
impresivno je u svakom slucaju[smiley2]
Ne znam zašto ljude nazivaš svinjama, vjerovao sam večernjem listu, edi, miki, bigbossu, gdje sam sada na gubitku skoro 10.000 kuna u samo sat-dva vremena, da li je to normalno?[smiley5]
Malo sam prelistao forum i pronašao jedan vaš post:
tihomir
korisnik od: 09.05.2007.
Prinos (ili bolje gubitak) od početka godine -27%.
CROBEX je porastao u zadnjih 26 tjedana 17,9%
Da probate malo ulagati u fondove