pa bome nije nes narasla cijena..
dovoljno da se iskrcam [smiley2]
E,švrljao sam gradom,petak je,petrica -nažalost-uvijek diktirano petkom
odskoči.Da ne preodskoči.
Meni je to utješno.
Vrti se oko 10%..
Kako ne biti hepi sa tim,pa sjetite se ,ma cijelog ljeta…
dolazi to na svoje…[smiley2]
respect, ekipa, respect[smiley2]
Pazi sad – prosjek je 291,44 – prošla gomila i sada netko odlučio ipak da bi prodavao….pa čak i ispod prosjeka… – ma što se trudim…. – pa to je već oprobani recept kod PTKM, idemo tarapana pa onda tobogančić, da se testiraju moroni, a onda opet natezanje i liparenje, pa bla, bla, bla, bla…, ko da se najava privatizacije izbrisala i sada se opet lovi u mutnom…, a…, ma fuj…..[smiley1]
Doći će to sve na svoje, no na ovoj dionici ima previše daytrejdanja i pokušaja da se love mrvice u razlikama cijene… i to nas opet vodi ka početku, no čini mi se ipak za lijepu ljestvicu na gore…
No, dobro, rasplet se bliži…,[smiley2]
Svježi K/P koga zanima[smiley2]
Kupio sam danas 500 komada po 300 kuna i gdje je sad već cijena na 290 kuna. Edo, ekipa, što je, navlačili i otišli.
Očerupali ste covjeka ko šibicari [smiley1]
Gospodo jeste li čuli kada je novo stari predsjednik gospodarske komore prije nekoliko dana imao izlaganje, rekao je da će se više okrenut u potrazi ruskog kapitala na ovo područje. Ako sam nešta krivo izvjestio molim da me se ispravi, a i dopuni sa više informacija ako ih netko ima.
Hvala
Stvarno ovdje zalaze svakakvi komentari…
Da navlakači,da premalo 10% za jedan dan,itd…
Nije slučajno što vlada uvijek pozitivno zbori o čađari u petak,
da se ovakvi kuknjari uzjogune,ko babe i useru preko vikenda…
Izlazite van vi koji niste dostojni moje miljenice,čujemo se za koji mjesec…
Kada vlada prvi put u medijima ponovi i potvrdi današnje članke,uzlet će nastaviti!
Imali ste cijelo ljeto ukrcati se,pohlepne cicije[smiley1]
Odite na poslovni riječnik i vidite što u dioničko-brokerskom slengu znači”svinja”….
Pozdrav svim odanim čađarima i ne zaboravite,onaj naš janjac-fiš-odojak dogovor za mene
i dalje vrijedi!!![smiley2]
Ne znam zašto ljude nazivaš svinjama, vjerovao sam večernjem listu, edi, miki, bigbossu, gdje sam sada na gubitku skoro 10.000 kuna u samo sat-dva vremena, da li je to normalno?[smiley5]
ja cu puknuti od smijeha.. par tisuca kuna je vrijedilo platiti za ovaj tecaj trgovanja na burzi..
kao sto netko kaze ovdje: obrazovanje je najbolja investicija[smiley2]