Čestitke imaocima dionice, ponajprije kolegi Alienu. [smiley11]
[smiley2][smiley2][smiley2]
Pohvala Miki, jer da nema njega, možda bi već izašao[smiley11]
Sappy: “——-Još nešto, jel mi netko može shvaćanju približiti podatak da netko, ajd recimo Hypo, prodaje ovu dionicu, dok je drugi tako vrijedno i marljivo sakupljaju, kao npr. KD…, zar to nije potpuno besmisleno….
Nije besmisleno jedino ako Hypo prodaje budućem ponuđaču na tender…..Moj tip su još uvijek austrijanci možda u kompaniji sa još nekim jakim plinašem [smiley2]
SLK:
”
Čestitke imaocima dionice, ponajprije kolegi Alienu. [smiley11]
”
[smiley2][smiley2][smiley2]
pridruzujem se cestitkama, uz lagani skrgut zuba
[smiley11]
Neki zaboravljaju da se neće raditi prema sporazumu iz 1998, već će se bazirati na njemu. To znači da cijena neće i ne može biti ista (već to eventualno uvjeti mogu). Taj sporazum nije prošao tada, a ne vidim načina kako bi prošao sada.
DDJH i PTKM nemaju nikakvih dodirnih točaka –
1) PTKM ćeka preuzimatelj
2) radnici PTKM ako dobiju dionice neće ih dobiti s 1000% diskonta
Vidjeli ste žderanju odmah po otvaranju – nalog od 272 nije mogao nitko od nas malih plasirati. Ja tipujem na KD
Imam info da Petrica po otvaranju ide do 330 kuna. Istina je da Uprava nema objašnjenja razloga rasta, ali nikad više ispod 300-320 kuna.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c7c8eddb-ce13-4933-849b-5ae78f8a4736%5Bsmiley2%5D%5Bsmiley2
Mika ,svaka cast.[smiley2]
Nije besmisleno jedino ako Hypo prodaje budućem ponuđaču na tender…..Moj tip su još uvijek austrijanci možda u kompaniji sa još nekim jakim plinašem [smiley2]
Ma to je jasno, ali po ovoj cijeni ???, to bi bilo slično kao da je Actavis skupljao Plivu od xxx prodavatelja po 400 kn…, a prodana je za 820. U ovom slučaju Hypo prodaje po još besmilenijoj cijeni, osim ako imaju neki interni dogovor sa možebitnim kupcem….?
tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom )
ma kakav jadni mercedes(brabus,SLK ,CSK,SDP)….
Novi model Voyagera izlazi 2008…[smiley9]
Meni isto niste jasni šta Miku napadate. On sve svoje postove ne bazira na željama i snovima već na argumentima i brojevima…pa ako već netko smatra da je i u krivu neka na taj isti naćin to i pokaže pa ćemo svi zajedno biti pametniji.
Meni se nekako ćini da je nekima krivo šta nisu po 260+ ušli….makar nije ni sada kasno s obzirom koliko visoko petrica jednom bude stajala