PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo kratko, svašta se pisalo, ko je imao vjere i viziju te kile živaca i strpljenja došao je na svoje. Idu bolji dani….Živjeli mi!!!!![smiley2]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

mika: ” tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom ) ” Što ti pričaš već mjesecima, nije za vjerovati. Toliko (dez)informacija na jednom mjestu dugo nisam mogao pročitati. Vjerujem da bi već odavno PTKM bila preko 300 kuna da nema takvih postova.

Majstore moj, da nema Mike i njegovog realnog optimizma, pola nas bi već sve rasprodalo, te ga molim te ne diraj.

Pročitaj posljednjih 200 postova da se ne ponavljam, posebno stavke oko amortizacije koju Mika toliko naglašava.

Dižem kredit u jednoj banci i čovjek mi priča da 90 posto malih gospodarstvenika podešava dobit uz pomoć “troškova amortizacije”,a onda kad dođu po kredu, kukaju jer ima papiri ne prolaze.

Zato Mika rules[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Mnogi kažu da je ovo slično Đuri Đakoviću ali nije jer ovo znači tender za privatizaciju poduzeća jer biti će prikupljanje ponuda za preuzimanje PTKM……………..[smiley2][smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Hoće li se Todorić opet buniti ako se ne proda njemu ko Dukat npr?

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Dobar dan Petrica, kako si spavala, vidim dobro…..[smiley1]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

jel znate točno kad ide nastavak trgovine……

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Tihomire i super 24, nemojte biti jalni na porast petrice jer se niste ukrcali na 250kn, a mogli ste se nakrcati
jučer.
Krenite kupovati sada , jer je Petrica tek krenula, nećete zažaliti.

[smiley11][smiley11]

mika: ” tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom ) ” Što ti pričaš već mjesecima, nije za vjerovati. Toliko (dez)informacija na jednom mjestu dugo nisam mogao pročitati. Vjerujem da bi već odavno PTKM bila preko 300 kuna da nema takvih postova.

Pa da nismo pričali ,dali bi sitni igrači saznali što se sprema sa PTKM???
Krupni ionako to znaju i šute!
Zato nemoj lupetati protiv Mike jer je mnogima otvorio put ka zaradi i ranije i sad!!!
Ovo je uistinu jedina dionica u Hrvata koja će u narednom periodu odraditi rast preko 100%,a ti ako znaš da neće, ili imaš bolju dionicu napiši ili šuti!!!

Svi postovi koji su napisani, da li govore istinu ili ne, a bitno je da se petrokemija pokrenula
i to čini mi se prema dobrom smjeru, i to čak prije nego sam očekivao.
Čini mi se za THT slijedeći tjedan svi imaju pare, i situacija na tržištu općenito
slijedeći tjedan ide gore. Evo već se i danas vidi.[smiley11]

Sa ovom novom vijesti, idemo do stare vrijednosti od 300kn, a dalje ćemo vidjeti.[smiley11]

Čestitke imaocima dionice, ponajprije kolegi Alienu. [smiley11]

No respect

Večernji list: “……..Na kraju mandata pred Vladom je nekoliko značajnijih privatizacija. Osim privatizacije od 20 do 23 posto dionica T-HT-a, potpredsjednik Vlade Damir Polančec priprema i privatizaciju kutinske Petrokemije. Ta će se privatizacija bazirati na sporazumu sa sindikatima iz 1998. godine.

To znači da će zaposlenici moći doći do dionica po istim pravilima po kojima su dionice stjecali radnici drugih tvrtki, a ako su PIF-ovi dobivali dionice pod povoljnijim uvjetima, onda će takve uvjete imati i radnici Petrokemije Kutina, kaže Polančec……….”

Kako se bliži kraj aktualnoj vlasti (brže nego su računali!) Polančec je sve zbunjeniji. K’o da mu nije jasno da je od sporazuma sa Stožerom prošlo 9 (devet) godina! Nakon navršenih devet godina djeca kreću u drugi, treći razred škole. I sve su pametnija……..

marcello

Prije nekoliko mjeseci sam na stranicama Vlade RH postavio upit oko privatizacije PTKM, kada, kako, bar neka okvirna informacija, nisam tražio točan datum jer ga vjerojatno niti oni nisu tada odredili, no nitko se nije udostojio niti diplomatski i suvislo nešto odgovoriti…., valjda je to po nijma bila povlaštena informacija…!!!
E, tako ti je to kad Rumenige i društvo nešto znaju, shodno tome odmah i svi iz rodnog sela…, za njih niti jedna informacija nije povlaštena i ne kidaju si živce, kao mi ovdje na forumu – a u nedostatku relevantnih informacija…
Tako se to zove “pravo na informiranost” za obične ljude…

Baš me zanima kada iziđe natječaj kako će izgledati tekst poziva za predaju ponuda…, i tko će se javiti na tender…, ako će tu biti rusi…, a kontam da oni neće propustiti ovu ponudu…, a ova Vlada trenutnu priliku…, no gotovo da je svejedno koja će to Vlada odraditi jer niti jednoj nije stalo Petricu prodati jeftino…,

Još nešto, jel mi netko može shvaćanju približiti podatak da netko, ajd recimo Hypo, prodaje ovu dionicu, dok je drugi tako vrijedno i marljivo sakupljaju, kao npr. KD…, zar to nije potpuno besmisleno….[smiley7]

New Report

Close