PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

2:1 vodi prodaja

PTKM-R-A Vrijeme: 10:50:09
Kupnja
Ukupno ponuda 27
Ukupno dionica 3372

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 44
Ukupno dionica 6641

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
285,00 8
281,00 170
279,00 250
278,80 25
278,50 95

288,96 46
288,97 185
288,99 130
289,00 806
290,00 36

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Bitna je vrijednost PTKM koja u ovom trenutku iznosi xxxx kuna bez pretjerivanja, kada krenu radnici s prodajom cijena može samo rasti, a ne padati to je barem logično.
Kada se na prodaji postave velike količine cijena raste jer je kupaca uvijek više od prodavatelja. Zašto više? Više je onih koji bi željeli kupiti nego onih koji bi prodavali, svakim danom je sve više ljudi na planeti pa kupaca nenedostaje, ima ih koliko želiš. Povećanjem stanovništva povećava se broj kupaca, a ne broj prodavatelja kako su nas učili u školi.

Oko 12 sati trebala bi biti stavljena blokada van nadzora[smiley2], a može i prije

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Isplatilo se čekati…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Vjerujem da će se danas nalozi početi stavljati na 800 i više kuna. Ovo
bi trebao biti završetak priče. Vlada ima 65,51% u svojim rukama.
Radnicima bi mogli po meni i morali dati jedan dio dionica, a po kojoj
cijeni potpuno je nebitno jer radnici ptkm dobro znaju kakva je to
tvornica. Dosta će ovisiti i o AZTN koja će morati odobriti davanje
dionica radnicima s obzirom na to da je firma sanirana na teret
proračuna.
Da se radnicima da i 500 000 dionica to je oko 15% tako da Vlada još
uvijek na tender može pustiti većinski paket.
U izvještaju za 3Q mogle bi se uprihodovati rezervacije + nova dobit i
onda tender i tarapana. Danas ćemo vidjeti kako će krenuti prodaja, a
tko ne makne nalog na 800 kuna nisu mu svi doma. ŽIVJELI.

privatizacija je super stvar, ali ono što mene brine je da bi prema sporazumu iz 1998. kojeg polančec spominje radnici trebali dobiti 49% dionica po cijeni od 114 kuna

07.08.2007. 07:40 edo korisnik od: 15.08.2006. lokacija: broj poruka: 901 Evo da se i ja javim! opet sam se natrpao dragom mi Petricom,utovar je trajao dobrih dva mjeseca. Mika,jarane, čujem da je FI polugodišnji jako loš’ ,nekakvih 60 milja u minusu!!!!! [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom )

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ZSE uživo: Najava privatizacije digla cijenu Petrokemije

Bojan Bajgorić Šantić
bojan.santic@business.hr
07.09.2007 10:48
Pročitaj komentare(0)

Najava privatizacije kutinske Petrokemije prema sporazumu sa sindikatima iz 1998. godine podigla je cijenu dionica ove tvrtke za 9,45 posto u prvih pola sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi.
Jedina tvornica gnojiva u okruženju od 500 kilometara zadnja dva tjedna bilježila je manji pad vrijednosti dionica, dok taj trend nije jutros promijenila odluka o privatizaciji, čime je vrijednost dionice skočila s jučerašnje 264 kune na trenutnih 288,96 kuna, te je u početku trgovanja jedina dionica s prometom većim od milijun kuna.

tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom )

Što ti pričaš već mjesecima, nije za vjerovati. Toliko (dez)informacija na jednom mjestu dugo nisam mogao pročitati. Vjerujem da bi već odavno PTKM bila preko 300 kuna da nema takvih postova.

Otvorenje burze obilježio je odmah jedan nalog po 272 Kn na kupnji.
Kako je netko mogao postaviti odmah svoj nalog na kupnji a svi prošli podaci nisu bili učitani……… hmmmm
Očito neki fond i to može biti NY ili KD……….

mika: ” tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom ) ” Što ti pričaš već mjesecima, nije za vjerovati. Toliko (dez)informacija na jednom mjestu dugo nisam mogao pročitati. Vjerujem da bi već odavno PTKM bila preko 300 kuna da nema takvih postova.

malo si zločest prijatelju, ali za šta misliš da je dezinformacija, a što informacija. Po tvom pisanju zaključujem da ti smetaju i informacije. Uživaj u ovim danima i kupuj ovo zlato.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

tihomir: ” mika: ” tolko je loš da ćeš tu stavit brabusa za dva mjeseca. Izgleda da su Rusi već pred Budimpeštom (ovaj put ne u tenku, nego sa vrećama eura i plinom ) ” Što ti pričaš već mjesecima, nije za vjerovati. Toliko (dez)informacija na jednom mjestu dugo nisam mogao pročitati. Vjerujem da bi već odavno PTKM bila preko 300 kuna da nema takvih postova. ” malo si zločest prijatelju, ali za šta misliš da je dezinformacija, a što informacija. Po tvom pisanju zaključujem da ti smetaju i informacije. Uživaj u ovim danima i kupuj ovo zlato.

Mika ti si stvarno puno rekao, a sada što se netko ljuti ili zaboravlja da je tržište zbog THT palo, a mi smo cijelo vrijeme govorili a sad što ti netko nije vjerujovao to je njihova stvar……….. Pozdrav

budd:

Pa ovo je još uvijek cijena 30ak kn od cijene s koje smo pali bez ikakvog razloga. Prema tome, ima tu ohohohoh prostora za gore. Nadam se da će Hypo sve prodati danas i sljedeći tjedan, napijem im se kr…

Da, pas im… kostali su me zivaca zadnjih nekoliko mjeseci. Nego gdje mi je super24? Jel jos cekas na bidu 251? [smiley1]

nisam se jos bio stavio.. zivi bili pa vidjeli.. mozda Hypo opet potuce do 260..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close