PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da su napisali.

Što je tko napisao?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Pa ovo je još uvijek cijena 30ak kn od cijene s koje smo pali bez ikakvog razloga. Prema tome, ima tu ohohohoh prostora za gore. Nadam se da će Hypo sve prodati danas i sljedeći tjedan, napijem im se kr…

Da, pas im… kostali su me zivaca zadnjih nekoliko mjeseci. Nego gdje mi je super24? Jel jos cekas na bidu 251? [smiley1]

email hanfi.

Ajd sada nemojte pretjerivati…
Kada je odblokiraju ,idemo 1-2 % i za danas dosta.
U međuvremenu dignimo npr. arenuturist za jedno cca 7,5 %,a
onda sutra udarimo nastavak po čađari..
Može?

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ajd sada nemojte pretjerivati… Kada je odblokiraju ,idemo 1-2 % i za danas dosta. U međuvremenu dignimo npr. arenuturist za jedno cca 7,5 %,a onda sutra udarimo nastavak po čađari.. Može?

Osim ako fondovi naglo ne dignu cijenu[smiley2][smiley4][smiley2], a sutra je subota

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pa ovo je još uvijek cijena 30ak kn od cijene s koje smo pali bez ikakvog razloga. Prema tome, ima tu ohohohoh prostora za gore. Nadam se da će Hypo sve prodati danas i sljedeći tjedan, napijem im se kr…

Bwwahhaahhahahahaha ahhahahaha [smiley2]

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

bakulaz, sutra možeš udariti po čađari bez ikakvog ograničenja, 100% Samodol te neče blokirati.

bakulaz:

Ajd sada nemojte pretjerivati… Kada je odblokiraju ,idemo 1-2 % i za danas dosta. U međuvremenu dignimo npr. arenuturist za jedno cca 7,5 %,a onda sutra udarimo nastavak po čađari.. Može?

Osim ako fondovi naglo ne dignu cijenu[smiley2][smiley4][smiley2], a sutra je subota

A joooj,pa da,ok u ponedjeljak…[smiley2][smiley2][smiley2]

Kupnja do 5000 kuna je vrlo isplativa kod Petrokemije jer zbivanja koja prethode tom ogromnom rastu cijene su:

1. kupnja po povlaštenim uvjetima radnika (+200%)
2. privatizacija (+3000%)

stranci zbog realne vrijednosti Petrokemije platit će za nju cijelo bogatstvo, računajte nekih 5000 kuna po dionici.

E baš me biga za Samodola i prognozu vremena,
Bakulaz sutra uskače o moreno i slavi povratak čađare[smiley2]

Mislim da PTKM nece padati kao Djuro ako radnici dobiju jeftine dionice i to iz razloga sto je Petrica na ovim razinama fundamentalno jako potcjenjena u odnosu na Djuru (naravno, nije ista bransa, ali svejedno). Takodjer vidimo znacajne pomake nabolje u poslovanju (vrijednosna uskladjenja i rezervacije i porast prihoda za sada…).

Koji je odnos k/p…………………[smiley2][smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close