PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa ostavio sam si 20 komada cisto tolko da mi ne bude jako zao ako katapultira jednog dana.. taman da pokrije gubitak od ovih ostalih [smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pa ostavio sam si 20 komada cisto tolko da mi ne bude jako zao ako katapultira jednog dana.. taman da pokrije gubitak od ovih ostalih [smiley1]

doći će ti na 1000 pa ćeš pokrit sve gubitke.živio.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

20? Pih. De dodaj jos bar 10 i stavi to na prodaju sutra da te rijesim brige i muke [smiley1]

Ovo još nije definitivna razina,a opet ima još
desetak dana do upisa.
Banke,osim PBZa se ne izjašnjavaju o uvjetima kreditiranja i
to me najviše nervira.
Ako uvjeti budu bolji od INE,onda bi i razina optimizma kod odluke
ulaska u tht mogla porasti i srušiti tržište još malčice.
Mislim stvarno malčice,dosta smo tonuli,svi su nestrpljivi podići naše
uzdanice,nadam se i KD division koja i nije baš briljantna zadnjih mjeseci.
Mislim da smo tu negdje,blizu dna i da se ubrzo vraćamo izranjajući,željni zraka
[smiley2]
Trebalo je moći ovoliko dugo zadržati dah…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

super24:

doći će ti na 1000 pa ćeš pokrit sve gubitke.živio.

Doći će , ali kada.
Ia uzeo danas još malo da mi bude niži prosjek ulaska.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Donacija Petrokemije SŠ Petrinja

Predstavnici Petrokemije uručili su Srednjoj školi Petrinja poklon, Inox bačvu od 175 litara s priborom, koju će učenici i nastavnici ove škole koristiti u nastavi, u predmetu Vinarstvo. Ravnatelj škole Ante Balen zahvalio se na donaciji, istaknuvši kako im takve stvari znače puno, i to ne samo u materijalnom smislu. «Želimo da naši učenici i na taj način dođu do spoznaje što Petrokemija radi, i mislimo da će od toga biti obostrana korist», zaključio je.
Biserka Stojić iz Petrokemije, koja je uz Ivana Zrinskog uručila donaciju školi, ponudila je ravnatelju Balenu nastavak suradnje. Odnosi se to na promidžbeno – edukacijske materijale, gnojidbene demonstracijske pokuse, kao i posjet učenika škole tvornici. «Petrokemija je otvorena za suradnju sa svima, a naročito sa školama», kazala je Stojić. U Srednjoj školi Petrinja sa zadovoljstvom su prihvatili ovu ponudu

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Doći će , ali kada.
Ia uzeo danas još malo da mi bude niži prosjek ulaska.

Kolega zivaca treba za ovu dionicu. Na njoj sumnjam da ce biti brze zarade jer to je ipak dugorocna dionica, no kad dodje vrijeme zarada ce biti dobra.

Ne sumnjam da će PTKM ići gore, jer mislim da je najjača od svih ovih malih dionica koje se kreću
oko 300kn. Netko to gura dole, ali kad dodje vrijeme morat će gurati gore.[smiley1][smiley1]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ne sumnjam da će PTKM ići gore, jer [color=blue]mislim da je najjača od svih ovih malih dionica koje se kreću oko 300kn[/color]. Netko to gura dole, ali kad dodje vrijeme morat će gurati gore.[smiley1][smiley1]

…šta je to 300 kuna, to nije ni 100 maraka…

[smiley8]

Eto, ujutro u tri minute tri poziva….Svi čuli vijest na radiu…U večernjaku ima članak …Petrokemija navodno ide u prodaju prije kraja godine….Pa da vidimio… [smiley2][smiley2][smiley2]

http://www.vecernji.hr/portal/services/textonly/toController.jsp?page=/newsroom/news/croatia/2909299

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

http://www.vecernji.hr/portal/services/textonly/toController.jsp?page=/newsroom/news/croatia/2909299

wtf

ko grom iz vedra neba 🙂

bit ce veselo

New Report

Close