PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet po starom. Zar niste već naučili da će se stalno pojavljivati novih 10000 komada na prodaji

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ovog ima samo kod nas. Na prvu frku mali dioničari bježe iz podcijenjenih dionica iznervirani ne_rastom u zadnjih godinu dana- blje, maistra, ptkm, adpl i njima cijena puno više pada od ovih umjetno nabildanih (ptkm se drži najbolje od nabrojenih). LKRI je pala ali je još uvijek na 22 book-a. Bit će bolje, ali ni sad nije preloše.

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

super24:

hihihihihihihi, opet ocekujem vrlo poucnu lekciju[smiley2]

Ne biti zloban kolega. Bilo vam je pametnije da ste nadokupili po diskontu i srusili si ulaznu cijenu nego kaj ste rasprodali sa pusionom.

ja cu se ovih dana staviti na oko 251.. i ako ih stavim dovoljno, sigurno ce se naci netko tko ce mi prodati..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Alien:

super24:

Ne biti zloban kolega. Bilo vam je pametnije da ste nadokupili po diskontu i srusili si ulaznu cijenu nego kaj ste rasprodali sa pusionom.

ja cu se ovih dana staviti na oko 251.. i ako ih stavim dovoljno, sigurno ce se naci netko tko ce mi prodati..

Dokupit ćeš ti po cijeni po kojoj si izašao, ako budeš imao sreće.
Koja je ono bila 290kn ili…..?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Eto, veselili ste se bez razloga. Čini se da srljamo u katastrofu. Najradije bih plakao

Alien: ” super24: ” hihihihihihihi, opet ocekujem vrlo poucnu lekciju[smiley2] ” Ne biti zloban kolega. Bilo vam je pametnije da ste nadokupili po diskontu i srusili si ulaznu cijenu nego kaj ste rasprodali sa pusionom. ” ja cu se ovih dana staviti na oko 251.. i ako ih stavim dovoljno, sigurno ce se naci netko tko ce mi prodati..

Možda te poklope već sutra,a možda i danas kako mi se izgleda.
Pridružujem se i ja na bidu[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Teška artiljerija po neprijatelju na kupnji

mislis prijatelju[smiley2].. neprijatelji su na prodaji..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Prodavaču je neprijatelj na kupnji. Barem ovom na PTKM kako se ponaša. Ovaj želi prodati što jeftinije

super24: ” mislis prijatelju[smiley2].. neprijatelji su na prodaji.. ” Prodavaču je neprijatelj na kupnji. Barem ovom na PTKM kako se ponaša. Ovaj želi prodati što jeftinije

Neka,neka.Ko vjeruje u podcijenjenost ove dionice ovo je pravi poklon,ako može još malo niže ne bih se ljutio.
Možda čak zakinem koji paketić THT,pa još piknem naše i vaše miljenice.[smiley11]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

super24:

Prodavaču je neprijatelj na kupnji. Barem ovom na PTKM kako se ponaša. Ovaj želi prodati što jeftinije

To Brajša dijeli [smiley2]

Alien:

super24:

Samo se ti stavi na 251 i cekaj Godota. Evo u 15:59:33 pojeo netko 400 komada s aska skupa s tim strasilom koje se pojavilo. [smiley2]

New Report

Close