Taj članak se krši svaki dan. Npr., samo danas DDJH, ADPL i sada da ne istražujem dalje…
Oke, idemo ih prijavljivat svaki dan sve.
Napravit ćemo “e-mail šablonu”, uz pojedinačen izmjene za konkretan slučaj, i slati svaki dan.
Pa kad ne reagiraju, onda slati e-mailove medijima.
Alien:
”
Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.”
Vjerovatno od toga neće biti nikakve koristi, ali poslao sam prijavu HANFI. Ovo je očigledan primjer kršenja “Pravilnika o dodatnim mjerama za sprječavanje manipuliranja tržištem” koji u Članku 3. kaže da su “aktivnosti koje se smatraju manipuliranjem tržištem”:
Kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”.
Pozdrav
Ljubi te majka [smiley2]
Alien:
”
Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.”
Vjerovatno od toga neće biti nikakve koristi, ali poslao sam prijavu HANFI. Ovo je očigledan primjer kršenja “Pravilnika o dodatnim mjerama za sprječavanje manipuliranja tržištem” koji u Članku 3. kaže da su “aktivnosti koje se smatraju manipuliranjem tržištem”:
Kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”.
Pozdrav
Svaka čast……
Evo sad dižu cijenu sa 5 dionica, VORDA …..zovi Hanfu…….[smiley1]
Evo počeli su polako kupovati. Al će plakati oni koji čekaju na kupnji, kad im odleti gore.[smiley1]
Oni koji su pozornije pratili sinoćnju utakmicu mogli su primjetiti reklamu na centru KD investment. Taj prostor vjerovatno nije jeftin tako da KD uskoro mora dići petrokemiju da to nadoknadi.[smiley2]
alaj se ovdje da procitati nebuloza..
od utjecaja suse na poslovanje ptkm, kanala dunav-sava koji ce bit gotov (mozda) za 5 godina, do nizinske pruge do Rijeke koja isto samo sto nije[smiley1]
ja imam ptkm, samo da ne bude zabune
ovako lošu trgovinu ovom dionicom nismo gledali već duže vrijeme…..kao da se trendovi bore i sad ispituju snage….od jutro imamo razliku k/p pa…50-tak lipica..pa jel to moguće..i to na petrici…
PTKM-R-A Vrijeme: 12:20:28
Kupnja
Ukupno ponuda 20
Ukupno dionica 2378
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 70
Ukupno dionica 8992
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
271,10 70
268,51 163
266,71 29
266,70 61
266,01 220
271,98 49
271,99 74
272,70 74
272,99 171
274,00 136
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
271,98 18 10:47:02
271,00 25 10:47:02
271,00 5 10:28:29
[smiley2][smiley2]
Raste prodaja Petrokemijinih gnojiva u BIH
Petrokemija je ne samo sponzor, već i suosnivač ove najveće sajamske manifestacije u BIH. Jedina je od svih izlagača koja je bila na svakom dosadašnjem sajmu u Gradačcu. «Petrokemija nam je jedan od najvažnijih izlagača», istaknuo je Mehmedalija Mahmutović, izvršni direktor Sajma šljive.
Ovogodišnji 34. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije otvorio je Nedžad Branković, premijer Vlade Federacije BIH. Nakon toga krenuo je u obilazak sajma, te se neko vrijeme zadržao na štandu Petrokemije u razgovoru s predsjednikom Uprave Borisom Mesarićem.
«Dolazimo ovdje svake godine jer BIH je naše veliko tržište», kazao je Mesarić. Prodaja Petrokemijinih gnojiva u BIH raste u odnosu na prošlu godinu. Ona pokriva više od 70 posto tamošnjeg tržišta mineralnim gnojivima, a prosječne godišnje isporuke iznose 110.000 tona.
kutina.hr