PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Iako se dosta dugo nisam javljao na ovoj temi ne znači da sam izgubio vjeru u Petricu. Dapače, i dalje vjerujem da je Petrica dobar pick. Naime, od svih imalo likvidnijih dionica na našoj burzi mišljenja sam da je Petrica prva koja će udvostručiti svoju vrijednost.
Nažolst, tržište je takvo kakvo je (zbog HT-a, pa izbora itd…), te se ova stvar odražava i na ovu dionicu. Za strpljive mislim da nema straha.

Pozdrav

Osjeća se lagano okretanje negativnog trenda.

[color=blue][b]Dovoljno... nikad nije dovoljno.[/b][/color] [i][/i]

Dugo nisam hrabrio na ovoj temi… Pojelo mi previse živaca, pa sam prestao pratiti!

No, prodaje nema do 100Eurica, makar za koju godinu!

Pozdrav svima uz napomenu hektoru i von braunu da nece to jos nigdje, jer… to je Petrokemija, tako da… apaurini u ruci…i biti će kraj muci[smiley2]

Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.

Bas sam htio to komentirati ali nisam stigao ranije jer sam u nekoj guzvi na poslu.

Mislim, ono, prestrasno!!!

Ne sekirati se,sve je po planu i programu,kako kaže Flyer.

Kakvo sekiranje, ove one-stock wonder predstave još jačaju moj optimizam u ptkm

Hell is Empty and all the Devils are Here

Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.

Vjerovatno od toga neće biti nikakve koristi, ali poslao sam prijavu HANFI. Ovo je očigledan primjer kršenja “Pravilnika o dodatnim mjerama za sprječavanje manipuliranja tržištem” koji u Članku 3. kaže da su “aktivnosti koje se smatraju manipuliranjem tržištem”:

Kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”.

Pozdrav

Alien: ” Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.” Vjerovatno od toga neće biti nikakve koristi, ali poslao sam prijavu HANFI. Ovo je očigledan primjer kršenja “Pravilnika o dodatnim mjerama za sprječavanje manipuliranja tržištem” koji u Članku 3. kaže da su “aktivnosti koje se smatraju manipuliranjem tržištem”: Kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”. Pozdrav

svaka čast majstore…
[smiley2]

Alien:

Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.”

Vjerovatno od toga neće biti nikakve koristi, ali poslao sam prijavu HANFI. Ovo je očigledan primjer kršenja “Pravilnika o dodatnim mjerama za sprječavanje manipuliranja tržištem” koji u Članku 3. kaže da su “aktivnosti koje se smatraju manipuliranjem tržištem”:

Kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”.

Pozdrav

Svaka pohvala Vorda[smiley11][smiley11][smiley11][smiley11][smiley11]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Alien:

Mislim nemam rijeci: u 15:58:05 rusenje cijene natrag na 266,71 sa JEDNOM DIONICOM.”

kupnja ili prodaja vrijednosnog papira pred kraj trgovinskog dana s učinkom obmanjivanja ulagatelja koji djeluju na temelju zadnje cijene trgovanja”.

Pozdrav

Taj članak se krši svaki dan. Npr., samo danas DDJH, ADPL i sada da ne istražujem dalje…

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 95.386 2,85 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 74.110 2,22 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 53.814 1,61 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 40.921 1,22 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 38.142 1,14 Skrb. račun