asd: ” Je, mogao bi. Ali ne zeli. ” Ne, nego ne može
Mogao bi da zeli.
Njemu sadasnja situacija najvise pase; zato ne zeli.
Paše mu, ali isto tako on zna da to neće još dugo trajati. Prema tome, prije ili kasnije će morati naći rješenje problema. A trenutno ni ne može kupiti, jer je rumeni sve upropastio
do 15h i 50 min danas je protrgovana 251 dionica Ptk.
Ovo se odavno nije dogodilo.
do 15h i 50 min danas je protrgovana 251 dionica Ptk.
Ovo se odavno nije dogodilo.
Nadam se da je to solidan znak formiranja razine podrške na 260-270.
Ne daju ljudi jeftinije, ne dam ni ja makar se ukreditio za HT.
Može se primijetiti da već neko vrijeme nitko iz top10 nit kupuje nit prodaje. Istovremeno, postavlja se pitanje zašto i kako im odgovara sadašnja sramotna cijena dionice
Može se primijetiti da već neko vrijeme nitko iz top10 nit kupuje nit prodaje. Istovremeno, postavlja se pitanje zašto i kako im odgovara sadašnja sramotna cijena dionice
Da namjeravas u malo jacu kupovinu itekako bi ti odgovarale ove cijene. A netko ce sigurno napravit takav potez – postavlja se samo pitanje kada
Ja sam siguran da netko iz TOP 10 kupuje po ovim razinama(al da se ne vidi).Pa Budd,nisi od jučer na burzi(đungli)!
budd:
”
”
Ja sam siguran da netko iz TOP 10 kupuje po ovim razinama(al da se ne vidi).Pa Budd,nisi od jučer na burzi(đungli)!
Rocky, jesi ti to usao u PTKM?[smiley2]
Kupuje netko ispod top10, pretpostavimo za nekog u top10, ali za sada vrlo sramežljivo
Čisto sumnjam da veliki kupuju….za njih je to smiješna količina….
Pogotovo KD i Bank of New York potpuno su svjesni vrijednosti ove dionice, a vrijeme je nebitan faktor u ovoj priči. Dapače poslovni rezultati biće sve bolji i bolji i par mjeseci u ovoj priči ne igra ulogu. A i ono što stoji je da npr KD ima još računa ispod 10 koji su povećavali svoj udio u zadnje vrijeme. Isto tako ga mogu koristiti za prodaju ako žele jeftinije nadokupiti.
Kupnja Ukupno ponuda 24
Ukupno dionica 2820
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
266,00 100
263,05 77
263,01 446
263,00 45
262,07 200
Prodaja Ukupno ponuda 78
Ukupno dionica 10176
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
267,99 15
268,00 40
270,00 100
271,50 290
272,00 100
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
265,00 54 10:38:29
261,10 10 10:05:53
Javlja se sve više kupnje na ovim razinama jer oni koji kupuju sigurno više znaju o Petrokemiji od onih koji je prodaju i misle zaraditi negdje drugdje.