PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

leda:

Alien:

Ja dokupio malo danas po 265 kad se vec nudilo na diskontu

Dobra kupnja. Pokušat ću i ja.
[smiley2]

Al ćete se obogatiti ovakvom kupnjom i dokupom. Vjeruješ u neku dionicu a onda kupiš 20-tak komada. Kad zagrabiš, onda se napi dok vrelo nije presušilo ![smiley2]

S obzirom da ih imam stotine nema potrebe za pretjerivanjem. Uostalom evo ima i 148 kom na 262 a kak stvari stoje bit ce toga i za manje novaca a tad cemo zagrabit.

KIako stvari stoje ,neću trebati ni ulazit u HT kad je ovdje rasprodaja.

Takva je šema isto bila i na LKRI, a ima fondova koji su bili u LKRI, pa računajte.
Cijena bila je oko 270-300, pa je srušili na 260 Kn a sada vidite kolika je.
Pozdrav[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

trenutna kapitalizacija je 875 milja kuna. Tolko prometa ptkm naparavi u 5 mjesci i to kad nemaju plina.
Po ovoj cijeni i gazda Toda bi ju mogao kupit.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

edo:
“/> KIako stvari stoje ,neću trebati ni ulazit u HT kad je ovdje rasprodaja.

trenutna kapitalizacija je 875 milja kuna. Tolko prometa ptkm naparavi u 5 mjesci i to kad nemaju plina.

PTKM=1/2 MAGM![smiley6]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

edo:

Po ovoj cijeni ja ne znam tko je nebi kupio. Toliko bi Toda odmah iskeširao, ne bi mu čak ni kredit trebao

Hell is Empty and all the Devils are Here

Je, mogao bi.

Ali ne zeli.

Je, mogao bi.

Ali ne zeli.

Ne, nego ne može

Hell is Empty and all the Devils are Here

Je, mogao bi. Ali ne zeli.

nisam siguran da ne bi. Pitaću ga kad dođe kod Rusa po 20 milja eura đubra i kažu mu može ali plati odmah.

zasto bi isao kod rusa kad moze kupit u ptkm jeftinije? i jos ne mora ni platiti odmah..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

zasto bi isao kod rusa kad moze kupit u ptkm jeftinije? i jos ne mora ni platiti odmah..
[/quot

zato šta će Rusi kupit petrokemiju, zato će ići kod njih. Zapravo bilo ko da je kupi nema više Todi na veresiju jer kupci stoje u redu i plaćaju odmah.

lako ćemo mi manji dioničari kad se privatizacija pokrene, trenutno nas muči što neki veći investitori rasprodaju svoje portfelje, pitanje je do koje granice su spremni spuštati cijenu…cijena pada iz tjedna u tjedan i trenutno se po meni padu ne nazire kraj (ja svoje dionice usprkos tome ne prodajem, samo nemam love da dokupim još).

New Report

Close