Ljudi kupe dionicu i očekuju u mjesec dana bar 20 % rasta! Ne ide to tako! Iskreno ove godine možda skoči preko 300 kn ali zato nagodinu do 1. svibnja očekujem barem 400 kn! Strpljenja treba!
Ljudi kupe dionicu i očekuju u mjesec dana bar 20 % rasta! Ne ide to tako! Iskreno ove godine možda skoči preko 300 kn ali zato nagodinu do 1. svibnja očekujem barem 400 kn! Strpljenja treba!
ima ovdje ljudi koji su ovu dionicu kupovali i po 45, 80 ili 120 kuna pa oni kad prodaju po 270 nisu na nikakvom gubitku. Misle da će više zaraditi na drugim dionicama i to je normalno. Kupnja se povukla zbog toga i čeka iskrcavanje. Ali nema brige kad je nešta dobro kao ova dionica.
Alo Mika lave!
Ne sekiram se radi PTKM na duže staze.
Ovo su sve sad kratkoročni potezi.
PTKM neće sada raditi skokove prema gore kad nije ni nakon dobrog FI na polugodištu.
Zato kad krene, neće me smjeti ni moderator cenzurirati u navijanju…
Ja sam ulazio prošle godine po 180 te prodao na 240. Nakon toga sam ulazio na 280, pa na 290 pa na 299. Imam preko 50% portfelja unutra. I niti ne pomisljam o prodaji za HT. Da prodam, rasla bi odmah sljedeći dan na 300.
U međuvremenu bilo je i članaka u kojima se tvrdi da PTKM ne vrijedi kune. Trebalo je sve to preživjeti. Bude OK
Ja sam ulazio prošle godine po 180 te prodao na 240. Nakon toga sam ulazio na 280, pa na 290 pa na 299. Imam preko 50% portfelja unutra. I niti ne pomisljam o prodaji za HT. Da prodam, rasla bi odmah sljedeći dan na 300. U međuvremenu bilo je i članaka u kojima se tvrdi da PTKM ne vrijedi kune. Trebalo je sve to preživjeti. Bude OK
to su bile tvrdnje uglednih članova financijskog tržišta. Vjerujem da su sad promijenili mišljenje.
Nema prodaje ove dionice ni pod razno. Dođe mi da suzu pustim kad vidim da je trenutna vrijednost ove firme 124 milje eura. I prošle godine neki ljudi koje znam bojali su se kupovati na 130 kuna, a situacija je ista i danas. Svi rađe kupuju kad neka dionica krene gore nego kad roka dole kao ovih dana većina dionica. To je problem psihe kod svih nas i tako će uvijek biti. Ovdje će itekako sve biti OK.
Ja sam ulazio prošle godine po 180 te prodao na 240. Nakon toga sam ulazio na 280, pa na 290 pa na 299. Imam preko 50% portfelja unutra. I niti ne pomisljam o prodaji za HT. Da prodam, rasla bi odmah sljedeći dan na 300.
U međuvremenu bilo je i članaka u kojima se tvrdi da PTKM ne vrijedi kune. Trebalo je sve to preživjeti. Bude OK
U pravu si Budd trebalo je preživjeti Cratmanna
Suša je ostavila traga na usjevima okolo nas.
Umjetno gnjojivo Petrokemije se pokazalo odlično na usjevima.
Čak je i Srbija uvozila od nas iako imaju jeftinije umjetno gnjojivo, ali slabe kvalitete.
Događanja su i na polju proizvodnje biogoriva.
Ogromne površine su potrebne za tu granu i povećat će se potražnja na domaćem tržištu.
Poslovi PTKM su neupitni i firma će opet imati dobar FI.
Stvarno je neugodno gledati trenutnu vrijednost dionice, ali sada ne ovisi o rezultatima firme.
Cratmann bi se mogao malo posuti pepelom i napraviti novu pravu analizu…
Mika to radi maestralno, a još kad se ukalkulira novi pravi vlasnik, PTKM će postati komodno jedna od najjačih dionica kod nas….
Alo Mika lave! Ne sekiram se radi PTKM na duže staze. Ovo su sve sad kratkoročni potezi. PTKM neće sada raditi skokove prema gore kad nije ni nakon dobrog FI na polugodištu. Zato kad krene, neće me smjeti ni moderator cenzurirati u navijanju…
zbog ovakvih ljudi ova dionica mora ići gore. Dragi bog sve vidi i neće dopustiti da dionica petrokemije ne dotakne magičnu brojku od 800 kuna. Još će mu pomoći i dobri financijski rezultati pa ako zatreba i tender.
pozdrav svim dioničarima petrokemije i dršte se. Ako imate paprike nije loše recnuti i još pokoju dionicu.
Zajedno smo u svemu ovome i bićemo nagrađeni zbog toga.
olujni: ” Alo Mika lave! Ne sekiram se radi PTKM na duže staze. Ovo su sve sad kratkoročni potezi. PTKM neće sada raditi skokove prema gore kad nije ni nakon dobrog FI na polugodištu. Zato kad krene, neće me smjeti ni moderator cenzurirati u navijanju… ” zbog ovakvih ljudi ova dionica mora ići gore. Dragi bog sve vidi i neće dopustiti da dionica petrokemije ne dotakne magičnu brojku od 800 kuna. Još će mu pomoći i dobri financijski rezultati pa ako zatreba i tender. pozdrav svim dioničarima petrokemije i dršte se. Ako imate paprike nije loše recnuti i još pokoju dionicu. Zajedno smo u svemu ovome i bićemo nagrađeni zbog toga.
Non stop se pozivam na dionicu LKRI jer sam tam zahebo situaciju do daske, ušao na 300, popela se do nekih 340 i vratila se nazad i cmoljila, cmoljila, cmoljila i ja ju prodam dok ona cmolji.
Sad kad je ona na 900 kunića, ja cvilim, cvilim, cviliiim…
PTKM – paralela – drugi će cviliti[smiley2]
PTKM-R-A 272,50 1,34 96,51% 3,49% K
I danas vrlo visoki postotak na kupnji.[smiley2]
Treba uzeti u obzir opći pad tržišta, kad TA često ne znači ništa.