PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma vjerujem i ja u nju. Ali uvijek dok je ja dokupim sutra rokne dole, koda mene čeka. I tako već peti put… Dokle…

Postavi se na 270 sa većim komadom a sa manjim doupljuj

Pa neće valjda pasti do 270. I nemam više keša..

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Evo ga. Dosao je i taj dan – sluzbena objava informacija o T-HT-u.
Od danas pocinje velika rasprodaja dionica sto je vec i vidljivo. Petrica se cak jos i solidno drzi.

jedan od većih kupaca gnojiva iz Austrije dobar dio onoga što kupi distribuira dalje u Njemačku, Rumunjsku, Mađarsku. Očito je dakle da postoji prostor za povećanje cijene gnojiva jer je teško vjerovati da Austrijanci pored onog što plate petrokemiji ne zaračunaju koji postotak gore i za sebe. Austrijanci inače plaćaju u roku dan dva od fakture. Ove činjenice morale bi pridonijeti interesu inozemnih kupaca na tenderu.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

HYPO je kupio 100 dionica. Sumnjam da bi banka za svoj portfelj kupovala tako malo dionica tako da je njihov račun vjerovatno za klijente. Ako je tako nije isključeno da stane prodaja s tog računa. Brzo ćemo vidjeti tko je kupovao i prodavao zadnja tri dana.

Meni se čini da je Hypo prestao, ali da je HPB počeo (tako kaže posljednja evidencija)

Hell is Empty and all the Devils are Here

Meni se čini da je Hypo prestao, ali da je HPB počeo (tako kaže posljednja evidencija)

HPB ne bi trebao biti opasan jer su iza tog računa individualni klijenti i sumnjam da mogu puno utjecati na cijenu. Ono što nije jasno da li iza HYPO računa stoji sama banka u Austriji ili je račun za klijente. Ako je banka igraju neviđeno glupo jer su je lako mogli dići do 500-600 kuna i nako toga iskrcavati po 450 bez problema. Zato mislim da je račun za individualne klijente.

Dokle če padati????

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Po meni neće pasti ispod 250 Kn.

budd:

HPB ne bi trebao biti opasan jer su iza tog računa individualni klijenti i sumnjam da mogu puno utjecati na cijenu. Ono što nije jasno da li iza HYPO računa stoji sama banka u Austriji ili je račun za klijente. Ako je banka igraju neviđeno glupo jer su je lako mogli dići do 500-600 kuna i nako toga iskrcavati po 450 bez problema. Zato mislim da je račun za individualne klijente.

Vjarovatno treba ljudima za HT

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Dokle če padati????

Mislim da će minimalna cijena Petrokemije biti do kraja sljedećeg tjedna
Smatram da će do tada iz nje izaći svi paničari i svi koji su naumili prodati svoju dionicu da bi kupili HT i nakon toga po meni sljedi tjedan s vrlo malim prometom na dragoj nam petrici a nakon toga dizanje cijene
Nakon zarade ulagača na ht novac će se vratiti u podcjenjene i perspektivne dionica a PTKM je jedno i drugo

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

pupovac: ” Dokle če padati???? ” Mislim da će minimalna cijena Petrokemije biti do kraja sljedećeg tjedna Smatram da će do tada iz nje izaći svi paničari i svi koji su naumili prodati svoju dionicu da bi kupili HT i nakon toga po meni sljedi tjedan s vrlo malim prometom na dragoj nam petrici a nakon toga dizanje cijene Nakon zarade ulagača na ht novac će se vratiti u podcjenjene i perspektivne dionica a PTKM je jedno i drugo

evo baš me zanima, da li su iskusniji u pravu, po ovome, koji su ušli u ovo ili sličnu dionicu, sada uopšte ne bi smijeli prodavat al dobro pošto se očekuje zarada, sada prodaju i zarade na ht 10,20 ili više posto, do trenutka kad krene prodaje u ruke velikih igrača, sada je samo pitanje da li če jih fondovi i ostali sačekat na ovim razinama i prodavat po ovim cijenama ostale dionice, neki če možda iskusniji i uhvatit trend, a ostali nisam baš siguran, jer ako svi kupujemo isto, nema više burze, jer na kraju dolazimo do trenutka kad je jedna dionica prekupljena i nemaš je kome prodat a one prave su čvrstim rukama, koji više neče prodat za sitne pare, pa u kom pravcu če sad ko više zaradit, baš me zanima…
a imaoci petrice znači još čemo morat izdržat, pa valjda če i za nas onda neka solidna nagrada (400 u prvom valu)..
pozdrav svima
[smiley11]

New Report

Close