…a pitanje kako će završiti IPO sa HT-om jer ako se sjetimo šta se dogodilo u njemačkoj.
To je kod nas pitanje politike, tako da nema brige.. Ali mislim da smo malo pobjegli off topic s time.
Što se ptkm tiče, trebalo je po toj logici ići gore kada su objavili zadnje rezultate, pa se nije desilo, cijena se kontrolira, a osim toga sad su i svi na godišnjima pa je sve nekako ćelavo, cijelo tržište kako se meni čini.
Ja ne mogu vjerovati kakva mlitavost sa prometom, od jutros samo tri transakcije, i to netko od malih, 120k Kn prometa, pa to je sramota, još sa ovakvim popustom..
Hypo ima još oko 75,000 dionica, ne bih baš volio da sve to stave na prodaju, ali iskreno nisam puno pratio stanje među prvih 10 zadnjih mjeseci.
Boli me jedino to što ću se morati (privremeno) iskrcati odavde radi HT-a, pa se bojim da ne propustim kakav uspon da se ne bi dogodilo da ulazim ponovo po 360 za koji mjesec..
Kolega sami znate da se čeka samo mali okidač da Petrokemija krene u zaslužene visine.
Sam sam s svojom obitelji dosta razmišljao što učiniti s potrebnim kapitalom za IPO HT-a koji mi se nalazi u Petrokemiji, došao sam do zaključka da će mi kapital ostati podosta vremena izvan Petrokemije tako da svi paketi idu na kredit.
To je samo moje mišljenje i nebih želio gledati da mi Petrokemija bježi nakon dugog sretnog i stresnog vremena provedenog u njoj
knish:
”
Ja ne mogu vjerovati kakva mlitavost sa prometom, od jutros samo tri transakcije, i to netko od malih, 120k Kn prometa, pa to je sramota, još sa ovakvim popustom..
Hypo ima još oko 75,000 dionica, ne bih baš volio da sve to stave na prodaju, ali iskreno nisam puno pratio stanje među prvih 10 zadnjih mjeseci.
Boli me jedino to što ću se morati (privremeno) iskrcati odavde radi HT-a, pa se bojim da ne propustim kakav uspon da se ne bi dogodilo da ulazim ponovo po 360 za koji mjesec..
”
Kolega sami znate da se čeka samo mali okidač da Petrokemija krene u zaslužene visine.
Sam sam s svojom obitelji dosta razmišljao što učiniti s potrebnim kapitalom za IPO HT-a koji mi se nalazi u Petrokemiji, došao sam do zaključka da će mi kapital ostati podosta vremena izvan Petrokemije tako da svi paketi idu na kredit.
To je samo moje mišljenje i nebih želio gledati da mi Petrokemija bježi nakon dugog sretnog i stresnog vremena provedenog u njoj
Kolega Goran, tako ću i ja učiniti
Moze stanje K/P
PTKM-R-A Vrijeme: 15:57:25
Kupnja
Ukupno ponuda 14
Ukupno dionica 2274
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 61
Ukupno dionica 8782
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
280,00 323
275,00 18
273,01 168
273,00 300
272,02 36
280,50 970
281,00 750
282,00 430
283,00 30
284,57 57
Mislite da su prva tri naloga na prodaji od Hypo? Možda se i oni cashiraju na nadolazeće IPO-ove…
Inače, ja sam isto razmišljao o kreditu, ali skupi su mi, a i inače na samu pomisao kredita se naježim i kosti mi zadrhte…
I meni se čini da je šteta rasprodavati petricu na ovim razinama.
Za nadolazeće IPO-e ću također uzeti kredu ( i žena naravno ). Ionako smo sve kapitalne stvari u životu stekli preko kredita. To je jednostavno najbolji način treniranja financijske discipline.
Usporedite jučerašnji i prekjučerašnji dan trgovanja i vidjeti ćete identične transakcije na zatvaranju :
280,00 323 15:58:52
280,00 420 15:49:36
280,00 380 15:49:36
279,99 77 15:49:36
Parafraza znančevog “Floki time” – “KD time”. Baš me zanima bude li i danas isti scenarij
ma koga je.. , ne prodajem Petrokemiju pa kud puklo da puklo !!!na druge načine ču pribavit novce za T-HT !!
koliko dugo čekam pa sad da popušim !!! da nije T-HT sav višak novaca uvalio bih u PTKM !!!
toplo preporučam !!!!![smiley7][smiley7][smiley7]