Umrla mi Petrokemija skroz. Na niskoj je grani, tik do zemlje.
Umrla mi Petrokemija skroz. Na niskoj je grani, tik do zemlje.
Jedino pozitivno u svemu je što već tjednima ne ide ispod 280,bar ne u značajnim količinama[smiley6]
Gazprom najavio znatno veća ulaganja u akvizicije
13.8.2007 11:08:00 | Powered by http://www.banka.hr
Vodeća ruska plinska kompanija i najveći svjetski proizvođač tog energenta, OAO Gazprom, objavio je u petak da za 2007. godinu planira značajno povećati svoj investicijski program, s time da revidirani program donosi neke znatnije promjene, a odnose sa na plan da se novčana sredstva više utroše na akvizicije umjesto na povećanje proizvodnje plina. Tako će njihov upravni odbor tijekom ove godine u investicije plasirati čak 30,7 milijardi dolara, s time da će u razvoj nalazišta plina i plinovoda biti utrošeno 13,2 milijarde dolara ili 6,8 posto manje od razine dogovorene u prosincu 2006. godine.
Mislim da će ove vijesti samo ubrzati odluku o privatizaciji ovog giganta.
NMurvar:
”
http://www.poslovni.hr/51079.aspx
”
Mislim da će ove vijesti samo ubrzati odluku o privatizaciji ovog giganta.
U potpunosti mislim jednako. To su odlične vijesti, a ovakve “konkurencije” ne treba se bojati
Kako je Sabor već zaštitio kvalitetu umj. gnjojiva, tako je lako zaključiti da ovakvi izleti su za druge preskupi.
Samo PTKM udovoljava propisane kriterije i Sabor nije dozvolio ulete sa nekvalitetnim mješavinama.
Mnogo je lakše startat na tenderu…, a to će moći ipak samo pravi igrači.
Dakle udavača je tu…
Vrijedna je…
Lijepa je…
Guštajmo mi u njoj i bez tendera…ovu godinu…
Ljudi, za neku ozbiljniju vijest oko Petrice prije izbora nema šanse. Jednostavno nema vremena da Vlada(ri) uplete svoje prste….do 25.11. (izbori) je preriskantno i škakljivo vrijeme za bilo kakve insinuacije, stoga se ‘ekipa’ (čitaj HDZ) drži samo sigurnog puta=THT. Duugo i dobro pripreman teren za ozbiljan projekt iz kojeg će ostati i njima neka ‘sića’, a i mi mali ćemo se provući…vuk sit, i ovce na broju[smiley2]