PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeste li znali da je trenutni mcap MAGME 1.65 milijardi kn, dakle skoro 650 milijuna kn više od diva iz Kutine. Nije li to vrhunski paradoks?

sto se tice same magme, da, cijena je prenapuhana…ludilo…

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Jeste li znali da je trenutni mcap MAGME 1.65 milijardi kn, dakle skoro 650 milijuna kn više od diva iz Kutine. Nije li to vrhunski paradoks?

….a kad je to burza imala veze s zdravim razumom..!!??

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

….a kad je to burza imala veze s zdravim razumom..!!??

Kroz par godina i kod nas će imati, barem se tako nadam. Bolje da sam idiot, puno više bi zaradio nego ovako kad analiziram i čitam i dobijem kitu često

Hell is Empty and all the Devils are Here

sa lkpc si pogodio..
sad mozes nazad u elku[smiley2]…

inace lijepo je vidjeti danas koje dionice se nisu makle dolje za vise od 1% u danasnjem posvemasnjem ludilu..

moje[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Može jedan izvještaj:

Evo dobio sam potvrdu od mnogih ljudi koji se bave poljoprivedom ovakve podatke,
one osobe koje su u svoje poljoprivredne usjeve stavljale više gnojiva dakle oko 5-10 posto više od prosjeka i napravali sve kako treba kultura nije imala utjecaj velika suša i rod im je odlične kvalitete…..
Toliko za sada pozdrav[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

?? se netko sjeca one stare: lovacke price pricas lovacke price… satro imas para a nemas ni sice[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ovo sigurno nije lovačka:

“U prvom polugodištu o.g. u Petrokemiji je utovareno 579.000 tona gnojiva, od čega na domaće tržište polovica. Isporuke su iznad planiranih, odnosno za 20.000 tona gnojiva veće nego u istom prošlogodišnjem razdoblju………………..
Da jest, ne bi već dvadesetak dana bilo ovolikog fajta da se ulove dionice………..što niže.

marcello

Bude li petrica ove godine iznad 300…?

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Kroz par godina i kod nas će imati, barem se tako nadam. Bolje da sam idiot, puno više bi zaradio nego ovako kad analiziram i čitam i dobijem kitu često

hoćeš reći da su magmu kupovali idioti?nauči se računati BV.
obzirom da puno analiziraš,čitaš a često dobiješ kitu možda nisi ni daleko od onoga što bi bilo bolje da jesi.

...pig slayer...

hoćeš reći da su magmu kupovali idioti?nauči se računati BV. obzirom da puno analiziraš,čitaš a često dobiješ kitu možda nisi ni daleko od onoga što bi bilo bolje da jesi.

jel trebaš onda kakvu pomoć oko analize polugodišnjeg izvještaja petrokemije?

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

tsunami:

hoćeš reći da su magmu kupovali idioti?nauči se računati BV. obzirom da puno analiziraš,čitaš a često dobiješ kitu možda nisi ni daleko od onoga što bi bilo bolje da jesi.

jel trebaš onda kakvu pomoć oko analize polugodišnjeg izvještaja petrokemije?

šta češ mi objasniti?da su troškovi rezerviranja u obvezama odn.da su vršili rezerviranja samo da bi vama pokvarili veselje?ne znam što bi mi drugo mogao/htio reći.

...pig slayer...

Evo da se i ja javim!
opet sam se natrpao dragom mi Petricom,utovar je trajao dobrih dva mjeseca.
Mika,jarane, čujem da je FI polugodišnji jako loš’ ,nekakvih 60 milja u minusu!!!!![smiley7]

New Report

Close