PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi put radim graf privitak , neznam dal če se vidjeti , ali trenutna situacija podsječa na onu kod vrijednosti Petrice 170 do 180, kada je imala fini rast .[smiley2]

P to i ja govorim…..ako nema drugih pokazatelja, uvijek gledaj graf…………..

Isto tako je bilo sa VIROm prije par tjedana…graf jako nisko,buy signal……MACD,RSI,Stohastic…..jako povoljni

Čini mi se da je samo pitanje dana……[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

P to i ja govorim…..ako nema drugih pokazatelja, uvijek gledaj graf………….. Isto tako je bilo sa VIROm prije par tjedana…graf jako nisko,buy signal……MACD,RSI,Stohastic…..jako povoljni Čini mi se da je samo pitanje dana……[smiley2]

Ne samo to , buy signal na P.G. je na 75%, prošlih dana je bio 10 i više % manji,tako da situacija ide u pozitivu.
[smiley2]

Na stranu to što grafovi skoro nikada nisu ovako izgledali (ne pamtim ovako ravnu bollinger liniju u zadnje dvije godine ovako dug period), zna li netko koliko je uobičajeno vrijeme akumulacije odnosno trigeriranja Bank of NY i KD-a (recimo u ostalim dionicama gdje su prisutni)?

Hell is Empty and all the Devils are Here

panda:

meni jos nitko na ovome forumu nije dao link, dokument, gdje pise da se treba “sve” privatizirati do ulaska u EU…. ulazu tako velike novce a nemaju cime da potvrde svoje teorije…..ne znam…strasno

Obveze za punopravno članstvo u EU privatizacija javnih poduzeća, potraži u gospodarskim kriterijima…. Pozdrav

strasno….
ako cemo temeljiti ocekivanja da ce se PTKM privatizirati nakon izbora na temelju jednog dokumenta od 9 stranica, koji nema niti datum, niti autora, gdje se samo spominje privatizacija javnih poduzeca….onda je ovo jako jalovo razmisljanje…
znaci, PTKM je strateski vazna firma drzavi preko koje ona formira cijene gnojiva i apsolutno RH nije se obvezala da privatizira PTKM…privatizacija je nacelni proces, ali ovako vazne firme ne moraju se privatizirati…
vec sam naveo primjer austrije gdje drzi 51 posto vlasnistva u vaznome energetskome poduzecu, a usli su u EU i jos nisu prodali…

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Prvi put radim graf privitak , neznam dal če se vidjeti , ali trenutna situacija podsječa na onu kod vrijednosti Petrice 170 do 180, kada je imala fini rast .[smiley2]

pa po tvom grafu bi trebalo jos malo ispod 280[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

BigBoss: ” panda: ” meni jos nitko na ovome forumu nije dao link, dokument, gdje pise da se treba “sve” privatizirati do ulaska u EU…. ulazu tako velike novce a nemaju cime da potvrde svoje teorije…..ne znam…strasno ” Obveze za punopravno članstvo u EU privatizacija javnih poduzeća, potraži u gospodarskim kriterijima…. Pozdrav ” strasno…. ako cemo temeljiti ocekivanja da ce se PTKM privatizirati nakon izbora na temelju jednog dokumenta od 9 stranica, koji nema niti datum, niti autora, gdje se samo spominje privatizacija javnih poduzeca….onda je ovo jako jalovo razmisljanje… znaci, PTKM je strateski vazna firma drzavi preko koje ona formira cijene gnojiva i apsolutno RH nije se obvezala da privatizira PTKM…privatizacija je nacelni proces, ali ovako vazne firme ne moraju se privatizirati… vec sam naveo primjer austrije gdje drzi 51 posto vlasnistva u vaznome energetskome poduzecu, a usli su u EU i jos nisu prodali…

Ako hoće ili neće privatizirati sve ovisi o vladi
ako su usvojili evo vidi ovdje
Plan privatizacije

Vlada Republike Hrvatske usvojila je 14. studenog 2002. Operativni plan privatizacije državnoga portfelja. Operativni plan privatizacije je odgođen i trenutno u razmatranju.

Niže naveden link pruža pregled raspoloživih društava za privatizaciju čiji je većinski vlasnik država. Društva od strateškog interesa bit će privatizirana putem javnog prikupljanja ponuda za otkup dionica dok će ostala društva iz portfelja biti ponuđena na Varaždinskoj i Zagrebačkoj burzi.

Evo i linka: http://www.hfp.hr
http://www.hfp.hr/default.asp?ID=27
Ako ne znaš što bi nemoj ulagati novac ovdje………. Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

navijač: ” Prvi put radim graf privitak , neznam dal če se vidjeti , ali trenutna situacija podsječa na onu kod vrijednosti Petrice 170 do 180, kada je imala fini rast .[smiley2] ” pa po tvom grafu bi trebalo jos malo ispod 280[smiley1]

Ovo ti je “Mudar ” zaključak.[smiley1]

Bilanca petrokemije je u ovom trenutku jedna od najboljih u Hrvatskoj, a iz nje bez sumnje mora izlaziti i sjajan račun dobiti i gubitka što se već i ostvaruje. Biti će zanimljivo vidjeti rezultat 3Q. mika
pa izgleda da je sve več uračunato u cijenu ili se zna da buduči kupac ako ga uopšte bude, neče biti spreman platiti više…
ako ne ….. onda znači da če ova firma biti namenjena za loše političke direktore i previše radnika s kojima če se kupovati socialni mir i izbore… na žalost ima u regiji puno sličnih slučajeva

vilma, daj se skoncentriraj………
flaša može biti samo u lijevoj ili denoj ruci (ili na stolu)……..Vlada ima obabvije! [smiley2]
Ne pitaj me koja Vlada!

marcello

super24:

navijač: ” Prvi put radim graf privitak , neznam dal če se vidjeti , ali trenutna situacija podsječa na onu kod vrijednosti Petrice 170 do 180, kada je imala fini rast .[smiley2] ” pa po tvom grafu bi trebalo jos malo ispod 280[smiley1]

Ovo ti je “Mudar ” zaključak.[smiley1]

ma ne morate se zivcirat decki zbog mojih komentara.. ja imam ptkm.. doduse manje nego prije, ali ostavio sam malo za slucaj da odleti da mi ne bude previse krivo.. no mislim da ce ptkm gre kad odluci netko drugi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Bilanca petrokemije je u ovom trenutku jedna od najboljih u Hrvatskoj, a iz nje bez sumnje mora izlaziti i sjajan račun dobiti i gubitka što se već i ostvaruje. Biti će zanimljivo vidjeti rezultat 3Q. mika pa izgleda da je sve več uračunato u cijenu ili se zna da buduči kupac ako ga uopšte bude, neče biti spreman platiti više… ako ne ….. onda znači da če ova firma biti namenjena za loše političke direktore i previše radnika s kojima če se kupovati socialni mir i izbore… na žalost ima u regiji puno sličnih slučajeva

ništa nije uračunato u trenutnu cijenu jer je nakon ovakvih rezultata realna cijena petrokemije otišla značajno gore i neće biti ispod 1000 kuna. Firma je za pola godine ostvarila dobit od preko 60 milja kuna, a do sada je bila gubitaš. Kome ovo nije dovoljno ovo nije dionica za njega
Ne želim javno iznositi informacije o strukturi RD i G, ali samo ću reći da tvornica u ovom trenutku radi nesmanjenim kapacitetima odnosno nikad bolje. Shvatite ljudi konačno da je petrokemija firma na svjetskom nivou u svojoj branši. Živjeli.

treba koristiti prilike kad netko stavi veliku količinu na prodaju kao što je bilo ovih dana.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close