panda:
”
meni jos nitko na ovome forumu nije dao link, dokument, gdje pise da se treba “sve” privatizirati do ulaska u EU….
”
…izgleda da te ljudi ne vole
da, izgleda…samo meni se cini da je razlog taj sto takvo nesto ne postoji, a oni tvrde da postoji….znaci, njihovom pasivnoscu samo potvrdjuju da takvo nesto ne postoji….i da je plod njihove maste da ce privatizacija na jesen ili nagodinu….
meni jos nitko na ovome forumu nije dao link, dokument, gdje pise da se treba “sve” privatizirati do ulaska u EU…. ulazu tako velike novce a nemaju cime da potvrde svoje teorije…..ne znam…strasno
Obveze za punopravno članstvo u EU privatizacija javnih poduzeća, potraži u gospodarskim kriterijima…. Pozdrav
Petrica…polako ali sigurno ide gore…….kao i uvijek…….[smiley2]
Mora proći barijeru od 300kn, ako ni sljedeći put ne uspije ja izlazim
pa ne ide HR u EU jos godinama.. sta vam je ljudi[smiley1]
Petrica…polako ali sigurno ide gore…….kao i uvijek…….[smiley2]
Nadasve. Ima danasnji rast od 0%
TKM-R-A Vrijeme: 15:12:45
Kupnja
Ukupno ponuda 20
Ukupno dionica 7596
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 57
Ukupno dionica 5263
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
285,00 5000
284,50 192
283,80 300
283,50 4
283,00 40
286,00 73
286,99 100
287,00 10
288,00 58
288,89 100
Vrlo zanimljiva situacija.Ovo jako dugo nisam vidio[smiley2]
Izgleda da se budimo .
Maloprije je i bio nalog od 1000 komada na 285 i netko se istovario po njemu odmah. Reklo bi se da su pretumbacije u tijeku. Evo i naloga na prodaji na 288 od 5058 kom [smiley7]
Borba titana na djelu. Bas me zanima tko ce popustiti i da li ce se uopce realizirati tih 5 somova. Interesantno je da se ovaj na prodaji pojavio NAKON ovog na kupnji. Jel to netko stopa cjenu ili sto?
zanimljivo je to kako netko s milion-dva moze raditi od cijene sto ga volja.. fundamenti uopce nisu bitni..
i to ovdje gdje firma vrijedi milijardu kuna…. na nekim dionicama je vjerojatno dovoljno i 200-300 000..
Borba titana na djelu. Bas me zanima tko ce popustiti i da li ce se uopce realizirati tih 5 somova. Interesantno je da se ovaj na prodaji pojavio NAKON ovog na kupnji. Jel to netko stopa cjenu ili sto?
Vjerovatno su se mogli dogovoriti o točnoj cijeni transakcije
Vidjet ćemo do kraja dana dali će se realizirati