super24:
”
to sam vam ja pricao.. vrijednost ptkm na stranu.. ova dionica ne smije gore jos neko vrijeme.. i tako ce i biti.. a vrijeme je novac, pogotovo za one koji ga nemaju dovoljno..
”
Kolega oni koji ga nemaju viska nek ne idu na burzu. Na burzi se barata s novcima koji vam trenuntno ne trebaju.
dovoljno je relativna stvar.. meni trenutno ne trebaju, ali ne smatram da imam dovoljno[smiley2]
ne bi bio na burzi da je tako..
inace, ne znam koji vam je interes sada ovdje pisati afirmativno?
ja mislim da sam prilicno objektivan, a vi ako toliko dobro mislite o petrici bi trebali nakon ovog FI navijati da padne jos.. pa da se nakrcate kao zivotinje..
osobno mislim da dno jos nismo dotakli.. i namjeravam uletiti duboko za koji mjesec.. ocito nema nikog tko zeli cijenu dizati.. ja sam kupovao po 309 i opet mi je glupo drukati za gore kad situacija jednostavno to ne zahtijeva..
I ono što je najsmješnije u Tablici F u izvješću, pod Pojašnjenja i komentar pišu o rastu prihoda toliko posto, rashoda itd…A o rastu ovih “rezerviranja” s par tisuća na 60 mil. ni riječi….
Pogeldajte prethodne izvještaje Petrice na Crosecu i vidjet ćetae da u polugodišnjim izvješćima od 1999.g. pa na ovamo rezerviranja nisu prelazila 800 tisuća…..
Ne znam gdje vidis drukanje i afirmativno pisanje kod mene al ajde. Dokrcao sam se jucer na 285 i za sad mi je dovoljno.
ja sam proda dio na 292 s minusom i nije mi zao..
mislim da nije ok pisati stalno kako to treba brzo gore ( ne ti, ali to je nekako bila atmosfera prije FI), kad je sada vec izgledno da ne ide nikud, bar do 3Q, a mozda i do godisnjeg..
normalno nista nije sigurno, to je samo moja procjena i ja se tog drzim..
no moj je portfelj mali, i pokusavam ga maksimalno optimizirati.. da imam par miliona ne bi mi bilo tesko cekati s pola miliona i godinu dana u petrici ako treba..
ja sam proda dio na 292 s minusom i nije mi zao.. mislim da nije ok pisati stalno kako to treba brzo gore ( ne ti, ali to je nekako bila atmosfera prije FI), kad je sada vec izgledno da ne ide nikud, bar do 3Q, a mozda i do godisnjeg.. normalno nista nije sigurno, to je samo moja procjena i ja se tog drzim.. no moj je portfelj mali, i pokusavam ga maksimalno optimizirati.. da imam par miliona ne bi mi bilo tesko cekati s pola miliona i godinu dana u petrici ako treba..
Skaces si u usta.
Sad kad si prodao kazes da nije OK drukati gore, naravno da nije kada imas casha…
Nista ne drukam; ja osobno mogu samo popljuvati ili pohvaliti izvjestaj neovisno jel imam ili ne dionicu.
EVO, LKPC ima ok izvjestaj, nemam dionicu i naravno da cu reci da je OK firma.
http://www.poslovni.hr/49768.aspx
Eto izišlo i na poslovnom…, ko da i nisu ništa napisali…., šturo, jadno i čisto tek informativno…
Izvješće je u skladu sa mojim očekivanjima, izuzev kvartalnog gubitka. Očekivao sam da će ipak biti dobit od kojih 2 milje. Nema tu micanja s mrtve točke do početka 2008.
super24:
”
ja sam proda dio na 292 s minusom i nije mi zao.. mislim da nije ok pisati stalno kako to treba brzo gore ( ne ti, ali to je nekako bila atmosfera prije FI), kad je sada vec izgledno da ne ide nikud, bar do 3Q, a mozda i do godisnjeg.. normalno nista nije sigurno, to je samo moja procjena i ja se tog drzim.. no moj je portfelj mali, i pokusavam ga maksimalno optimizirati.. da imam par miliona ne bi mi bilo tesko cekati s pola miliona i godinu dana u petrici ako treba..
”
Skaces si u usta.
Sad kad si prodao kazes da nije OK drukati gore, naravno da nije kada imas casha…
Nista ne drukam; ja osobno mogu samo popljuvati ili pohvaliti izvjestaj neovisno jel imam ili ne dionicu.
EVO, LKPC ima ok izvjestaj, nemam dionicu i naravno da cu reci da je OK firma.
ne kazem ja da petrica nije ok firma.. samo kazem da dionica ne ide nigdje i ja sam ju prodao.. ne vidim u cemu je problem?
nisam drukao ni kad sam ju imao, a pisao vec kako mislim da ne ide nigdje i prije nego sam ju prodao..
Još niste odrasli? Vjerujete u basne. Ako jedan Čateks može izvjestiti od neto dobiti /sa 423 zaposlenika/
od 1,35 mil kuna onda ovo izvješće o dobiti od 1,7 mil kuna PTKM stvarno izgleda ne smiješno………nego strogo “dozirano”. Keep going………….
Još niste odrasli? Vjerujete u basne. Ako jedan Čateks može izvjestiti od neto dobiti /sa 423 zaposlenika/
od 1,35 mil kuna onda ovo izvješće o dobiti od 1,7 mil kuna PTKM stvarno izgleda ne smiješno………nego strogo “dozirano”. Keep going………….
super24 problem je tebi IMHO da si dionicu prodao[smiley16]