PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sad se vidi točno ono što sam pisao. 60 mil. koje su trebale biti dobit stavljeno je u polje Vrijednosno usklađenje i rezerviranje. Skrivaju dobit ko zmija noge. Neka, onaj tko zna što ovo znači zna….

Dugoročna rezerviranja su 0 što znači da se iznos odnosi na vrijednosna usklađivanja. Šta su to mogli vrijednosno uskladiti u iznosu od 60M. Materijalnu imovinu nisu jer je ona čak i povećana u odnosu na prethodno razdoblje. Najvjerovatnije su uskladili (otpisali) potraživanja od kupaca. I u tome su bili prilično revni s obzirom da ranije ovo nisu radili. Međutim, pitanje je koliko će se od ovoga naplatiti što će se kad-tad pojaviti u prihodima. Možda u neka bolja vremena. [smiley2]

Pozdrav

Muljaju sve u 16. Neznam kako im to prolazi kod godisnjeg izvjesca tj. kako im ovi revizori to dopustaju… 60 mil. kn realna

Treba izvješća i čitati ovo je tako napravljeno da se INA ne bi bunila u vezi cijene plina[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Upravo zvao…..i pitao za to famozno Vrijednosno usklađenje i rezrviranja i veli žena da su to rezerviranja.
Pitao ja ako su rezerviranja zašto nisu prikazana u Pasivi pod Dugoročna rezerviranja…Veli žena da su to Kratkoročna rezerviranja koja se ne bilježe u Pasivi !???!

Po meni je ovo ocekivano ovak

Upravo zvao…..i pitao za to famozno Vrijednosno usklađenje i rezrviranja i veli žena da su to rezerviranja. Pitao ja ako su rezerviranja zašto nisu prikazana u Pasivi pod Dugoročna rezerviranja…Veli žena da su to Kratkoročna rezerviranja koja se ne bilježe u Pasivi !???!

To je dobit, samo sa tim novcem žele nešto napraviti, a sa dobiti tek bi mogli kada bi bila skupština u tome je razlika

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kolega vorda to sam baš pitao. Žena je naglasila DA SE NE RADI O VRIJEDNOSNIM USKLAĐENJIMA, već onako kako sam gore naveo….
Pitam se kako to prolaz….

moze netko izbacit k-p?

hvala

Kolega vorda to sam baš pitao. Žena je naglasila DA SE NE RADI O VRIJEDNOSNIM USKLAĐENJIMA, već onako kako sam gore naveo…. Pitam se kako to prolaz….

Revizija Zagreb, drzavni igraci…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ko bi rekao da se lupa po prodaji?[smiley2]
skrivena ili ne DOBIT je ostvarena![smiley1]
pišljivih 50 milja? pa to je bar lako?[smiley8]ili ne?[smiley7][smiley7]

Ode petrica gore…prva transakcija i već 3%….[smiley2]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

jedno pitanje…kako su rasporedili ta rezerviranja..mislim zar ne prikazuje to nakraju i u bilanci…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

jedno pitanje…kako su rasporedili ta rezerviranja..mislim zar ne prikazuje to nakraju i u bilanci…

Trebalo bi…Ali kod njih to nije slučaj

New Report

Close