Ekipa, nemojte se uopće brinuti, ja sam danas dokupio još 700 kom i to po jakooo dobroj cijeni…Vjerujte da dečki u Petrici rade punom parom za nas, a i svi znamo kako se situacija pozitivno razvija za nas…Ovi što se iskrcavaju su počeli ranije spremati municiju za IPO – T-HT, Atlantic i ostalo… (ali mislim da ima još puno prilika prije toga, uzgred ako Atlantic bude kao Magma, mene neće vidjeti) Po meni je ovo je samo zatišje pred buru…ne prvi puta na ovoj dionici…
[smiley2][smiley2][smiley2]
…ni zadnji. [smiley2]
Ovo je nerealna cijena za Petricu tako da se ne bojim, a kaj si mislio to sa Atlantikom reći…
Ma Petrica uskoro roka u nebesa…..
Sami graf pokazuje da se nije ovako spustila zadnjih godinu dana……znači…..[smiley2]
Nije Hypo. Definitivno je nešto procurilo i to nešto prilično loše. Pozdrav
nije ništa procurilo, nedavno si na 6000 na LRH govorio nije dobro (danas je LRH na 7000), sad govoriš na PTKM iako si neki dan dokupio
klasičan primjer kako se želi odvući osobe iz dionica i to se konstatno radi od strane određenih osoba
smiješno i istovremeno jadno čime se sve ljudi služe
svašta
Ovo je nerealna cijena za Petricu tako da se ne bojim, a kaj si mislio to sa Atlantikom reći…
Mislio sam reći da se Atlatic jako žuri sa IPO-m, čak ga želi realizirati prije T-HT(no, realno teško da će mu vlada to dopustiti, jer ne žele da išta stane na put IPO-u T-HT-a, koji će biti važan čimbenik u opredjeljivanju glasačke mašine netom prije izbora).
No, kako bi teoretski Atlatic mogao krenuti već početkom rujna, što je za tek nešto više od mjesec dana, neki su već počeli postupno izvlačiti kapital , kako bi sudjelovali u oba IPO-a…
Evo sad se vidi točno ono što sam pisao. 60 mil. koje su trebale biti dobit stavljeno je u polje Vrijednosno usklađenje i rezerviranje. Skrivaju dobit ko zmija noge. Neka, onaj tko zna što ovo znači zna….
Vidi se jako veliki napredak, u svemu bez obzira na razne kamuflaže, PTKM best buy……………… Pozdrav[smiley2]
A šta ako nisu???………..[smiley1]
Muljaju sve u 16.
Neznam kako im to prolazi kod godisnjeg izvjesca tj. kako im ovi revizori to dopustaju…
60 mil. kn realna dobit.
Sta se to dogodilo drukcije da rezerviraju 60 mil. kn a prosle godine nista???