Pa zar može niže…?
Pa bila je prije 1Q i na 282 u jednom trenutku..
…ako se očekuje, bar dobar i pozitivan 2Q, malo mi je neshvatljivo što kupnje niodkuda, ako je dobro bar izvješće, bar većina njih počne rasti i prije javnog obznanjivanja. Da ne bi bilo predrasuda, dioničar sam Petrokemije i vjerujem u nju, ali iz dana u dan gledamo prodaju a kupnje…….bezdan…… Lijepi pozdrav! Evo za kraj K/P
Do nedavno je petrica bila jedna od dionica sa većim free floatom. Još uvijek je to dionica za “mase”.
“mase” nemaju insajderske informacije i “mase” su sad na ljetovanju. Veliki nemaju potrebe reagirati.
Nemam neka velika očekivanja od izvješća i ne vidim uopće niti fundamentalni razlog zašto bi bi se tijekom ljeta trebalo nešto veliko dogoditi na petrici. Uz navedeno imamo još i ipo THT-a.
Nisam baš siguran da je free float još uvijek velik. Dosta malih jako čvrsto drže pozicije. Ako bi Mika mogao napisati malo više o novijoj vlasničkoj strukturi bio bih jako zahvalan.
Netko se upravo jako iskipao i poklopio kupnju sve do 285. Usput i meni uvalio 100 komada po 285,08. Hvala mu [smiley2]
Nije dobro. Netko očigledno zna nešto što mi ostali neznamo.
Prodaja
289,97 199
290,00 929
293,00 350
293,50 250
295,00 115
Nije dobro. Netko očigledno zna nešto što mi ostali neznamo.
Prodaja
289,97 199
290,00 929
293,00 350
293,50 250
295,00 115
Mozda Hypo nastavlja iskrcaj. Bilo kako bilo ovdje mislim cekati dok ne dodje do KD-ovog targeta pa koliko traje nek traje.
Bilo kako bilo, ja danas po prvi puta kupio… Kao sto kaze jedan kolega s foruma, na feeling (i vjerojatno dulji rok)…
Nije Hypo. Definitivno je nešto procurilo i to nešto prilično loše.
Pozdrav
Imate kakav detaljniji info? Na bazi cega to zakljucujete?