Još malo govore svi pola godine. Pa dokle
Odjednom bi svi htjeli da zarade veliku lovu na brzinu…e pa ne ide to tako VIŠE…pljuje se po ovoj dionici, a da se pogleda rast vrijednosti dionice u godini dana vidjeli bi da je cijena skočila sa cca. 140 kn na cca.290kn, što predstavlja solidan rast od 100%…..
Uspoređujući sa kamatom na oročenu štednju koja iznosi 3% godišnje i sa kupnjom nekretnine kojoj je vrijednost rasla cca.25-30% dolazi se do zaključka da ovo ipak nije tako loša dionica za ulaganje i da nisi puno promašio investirajući u nju….
Strpljen spašen…
Osobno vjerujem u ovu dionicu dugoročno. No znam da bi već debelo trebali poslovati u plusu što bi odma trebalo odvesti cijenu ove dionice na više razine.
Međutim ono čega se ja bojim je lažiranje izvještaja. Na koji način ???
Da opet kao i u prvom kvartalu ne napune polje Vrijednosno usklađenje i rezerviranje. Jer đabe dobit od 100 mil. ako oni to polje napune s 98 mil. i prikažu dobit od 2 mil.
Kada bilo tko ko prati ovu dionicu to takvo vidi (tako je bilo u 1q) zna da je muljaža. (to prije nije bilo rađeno)…
No, problem je što masa gleda samo dobit, pa se neće zadovoljiti takvim izvještajem.
S druge strane. Zašto bi to radili ?
Zato da im INA ne digne cijenu plina.
Boris Mesarić dopredsjednik HRS-a
Na sjednici je za dopredsjednika HRS – a izabran Boris Mesarić, predsjednik Uprave Petrokemije. Predsjednik saveza i u naredne četiri godine bit će Željko Kavran, dok su za druga dva dopredsjednika imenovani Josip Gobac i Marijan Maras.
«Čast je biti u Upravnom odboru HRS – a i jedan od dopredsjednika najuspješnijeg rukometnog saveza na svijetu», istaknuo je nakon izbora Boris Mesarić. Dodao je kako ih čeka puno posla i velik angažman, a to se posebno odnosi na predstojeće SP u Hrvatskoj 2009. godine. «Moramo opravdati povjerenje i organizirati jedno vrhunsko prvenstvo», kaže Mesarić.
Na pitanje koliko njegovo imenovanje znači za RK Moslavinu i njen ugled u hrvatskom rukometu odgovorio je da mu je o tome teško govoriti, no u svakom slučaju radi se i o priznanju klubu. «Kutinski rukomet ima apsolutno velik ugled u Hrvatskoj, prije svega zbog oslanjanja na vlastite snage. Kutina je jedinstvena u 1. ligi, i po tome je poznata i cijenjena u hrvatskom rukometu», zaključio je Mesarić.
[smiley4]
pupovac:
”
Još malo govore svi pola godine. Pa dokle
”
Ajde ,ajde,bez nervoze[smiley2]
Pa svi mi bi htjeli da sutra ode up jedno 346%,no ajmo polako,
sukladno okolnostima.
Pričekajmo 2Q,3Q itd i dočekajmo privatizaciju i bit će možda
kumulativno i 364%[smiley2][smiley2][smiley2]
Kupujte,nadokupujte i tako pametno lovu i vrijeme trošite…
e bravo….upravo sam to cekao…pricekajmo…a koliko cete cekati propustate druge prilike….
da, mozda….to znaci mozda i nece biti toga…tko zna..Jurcic ili Sanader…idem ih nazvati da ih pitam 🙂
bakulaz: ” pupovac: ” Još malo govore svi pola godine. Pa dokle ” Ajde ,ajde,bez nervoze[smiley2] Pa svi mi bi htjeli da sutra ode up jedno 346%,no ajmo polako, sukladno okolnostima. Pričekajmo 2Q,3Q itd i dočekajmo privatizaciju i bit će možda kumulativno i 364%[smiley2][smiley2][smiley2] Kupujte,nadokupujte i tako pametno lovu i vrijeme trošite… ” e bravo….upravo sam to cekao…pricekajmo…a koliko cete cekati propustate druge prilike…. da, mozda….to znaci mozda i nece biti toga…tko zna..Jurcic ili Sanader…idem ih nazvati da ih pitam 🙂
nisam siguran da propuštamo druge prilike, samo je jedna petrokemija u Hrvatskoj koja će vrijediti xxxx. Jedino ako nije napravljena neka nova tvornica…..
neki bi probleme trebali ostaviti doma a ne ih na forumu rješavati
strašno
ja zaista ne znam kolega analiza zasto Vi ovako prema meni…ja samo sudjelujem u diskusiji i izlazem moje misljenje…nije to nista tako strasno….strasno je mozda sto vi zatvarate oci i gledate samo u jednome pravcu….da ce sve biti bajno i da ce se privatizacija dogoditi na jesen ili ovoga proljeca nakon izbora…
to je jednosmjerna ulica, i tako mnogi na ovome topicu razmisljaju…i to je strasno
Pozdrav
Trenutna vrijednost i K/P[smiley6]
Baš me zanima da li će ovih 1.000 kom po 292 kn proči ili će “nestati” u posljednjem trenu [smiley8]
[smiley2]
Baš me zanima da li će ovih 1.000 kom po 292 kn proči ili će “nestati” u posljednjem trenu [smiley8]
Bumo vidjeli, ali netko gadno zeza…