PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još malo govore svi pola godine. Pa dokle

Odjednom bi svi htjeli da zarade veliku lovu na brzinu…e pa ne ide to tako VIŠE…pljuje se po ovoj dionici, a da se pogleda rast vrijednosti dionice u godini dana vidjeli bi da je cijena skočila sa cca. 140 kn na cca.290kn, što predstavlja solidan rast od 100%…..

Uspoređujući sa kamatom na oročenu štednju koja iznosi 3% godišnje i sa kupnjom nekretnine kojoj je vrijednost rasla cca.25-30% dolazi se do zaključka da ovo ipak nije tako loša dionica za ulaganje i da nisi puno promašio investirajući u nju….

Strpljen spašen…

Kruha i dionica.....

Osobno vjerujem u ovu dionicu dugoročno. No znam da bi već debelo trebali poslovati u plusu što bi odma trebalo odvesti cijenu ove dionice na više razine.
Međutim ono čega se ja bojim je lažiranje izvještaja. Na koji način ???
Da opet kao i u prvom kvartalu ne napune polje Vrijednosno usklađenje i rezerviranje. Jer đabe dobit od 100 mil. ako oni to polje napune s 98 mil. i prikažu dobit od 2 mil.
Kada bilo tko ko prati ovu dionicu to takvo vidi (tako je bilo u 1q) zna da je muljaža. (to prije nije bilo rađeno)…
No, problem je što masa gleda samo dobit, pa se neće zadovoljiti takvim izvještajem.
S druge strane. Zašto bi to radili ?
Zato da im INA ne digne cijenu plina.

Boris Mesarić dopredsjednik HRS-a

Na sjednici je za dopredsjednika HRS – a izabran Boris Mesarić, predsjednik Uprave Petrokemije. Predsjednik saveza i u naredne četiri godine bit će Željko Kavran, dok su za druga dva dopredsjednika imenovani Josip Gobac i Marijan Maras.
«Čast je biti u Upravnom odboru HRS – a i jedan od dopredsjednika najuspješnijeg rukometnog saveza na svijetu», istaknuo je nakon izbora Boris Mesarić. Dodao je kako ih čeka puno posla i velik angažman, a to se posebno odnosi na predstojeće SP u Hrvatskoj 2009. godine. «Moramo opravdati povjerenje i organizirati jedno vrhunsko prvenstvo», kaže Mesarić.
Na pitanje koliko njegovo imenovanje znači za RK Moslavinu i njen ugled u hrvatskom rukometu odgovorio je da mu je o tome teško govoriti, no u svakom slučaju radi se i o priznanju klubu. «Kutinski rukomet ima apsolutno velik ugled u Hrvatskoj, prije svega zbog oslanjanja na vlastite snage. Kutina je jedinstvena u 1. ligi, i po tome je poznata i cijenjena u hrvatskom rukometu», zaključio je Mesarić.

[smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pupovac:

Još malo govore svi pola godine. Pa dokle

Ajde ,ajde,bez nervoze[smiley2]
Pa svi mi bi htjeli da sutra ode up jedno 346%,no ajmo polako,
sukladno okolnostima.
Pričekajmo 2Q,3Q itd i dočekajmo privatizaciju i bit će možda
kumulativno i 364%[smiley2][smiley2][smiley2]
Kupujte,nadokupujte i tako pametno lovu i vrijeme trošite…

e bravo….upravo sam to cekao…pricekajmo…a koliko cete cekati propustate druge prilike….
da, mozda….to znaci mozda i nece biti toga…tko zna..Jurcic ili Sanader…idem ih nazvati da ih pitam 🙂

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

neki bi probleme trebali ostaviti doma a ne ih na forumu rješavati

strašno

Panda….Kakve si se ti trske najeo jutros….[smiley2][smiley2][smiley2]

Kruha i dionica.....

bakulaz: ” pupovac: ” Još malo govore svi pola godine. Pa dokle ” Ajde ,ajde,bez nervoze[smiley2] Pa svi mi bi htjeli da sutra ode up jedno 346%,no ajmo polako, sukladno okolnostima. Pričekajmo 2Q,3Q itd i dočekajmo privatizaciju i bit će možda kumulativno i 364%[smiley2][smiley2][smiley2] Kupujte,nadokupujte i tako pametno lovu i vrijeme trošite… ” e bravo….upravo sam to cekao…pricekajmo…a koliko cete cekati propustate druge prilike…. da, mozda….to znaci mozda i nece biti toga…tko zna..Jurcic ili Sanader…idem ih nazvati da ih pitam 🙂

nisam siguran da propuštamo druge prilike, samo je jedna petrokemija u Hrvatskoj koja će vrijediti xxxx. Jedino ako nije napravljena neka nova tvornica…..

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

neki bi probleme trebali ostaviti doma a ne ih na forumu rješavati

strašno

ja zaista ne znam kolega analiza zasto Vi ovako prema meni…ja samo sudjelujem u diskusiji i izlazem moje misljenje…nije to nista tako strasno….strasno je mozda sto vi zatvarate oci i gledate samo u jednome pravcu….da ce sve biti bajno i da ce se privatizacija dogoditi na jesen ili ovoga proljeca nakon izbora…

to je jednosmjerna ulica, i tako mnogi na ovome topicu razmisljaju…i to je strasno

Pozdrav

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Trenutna vrijednost i K/P[smiley6]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Baš me zanima da li će ovih 1.000 kom po 292 kn proči ili će “nestati” u posljednjem trenu [smiley8]

marcello

[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Baš me zanima da li će ovih 1.000 kom po 292 kn proči ili će “nestati” u posljednjem trenu [smiley8]

Bumo vidjeli, ali netko gadno zeza…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

New Report

Close