PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo pazi da se ne vratiš kasno…..

Kruha i dionica.....

zato i ostavih nesto, da ne placem poslije..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pan, 24.07.2007. u 14:03

flyer: ” mika: ” Najveći porast su zalihe na 319 mil. kuna i …. ” Ako zalihe budu stvarno na ovoj razini onda bi i Promjene u zalihama gotovih proizvoda…trebale biti na razini od cca. -60 mil. kn, što bi dalje generiralo jaku dobit. Naime, tako je uvijek u Petricinim izvještajima bilo. Jedino se bojim da ne smuljaju nešto. Inače idemo u nebo. ” na datum 31.05.07 stanje zaliha je 319.854.352,15 kuna. U odnosu na 1Q zalihe su se povećale za 66 mil. kuna. Potraživanja su u dva mjeseca povećana za 37 mil. kuna. Ako znamo da je kapacitet tvornice 1.350.000 tona+ čađa i glina još cca 80.000 tona, izgleda da bi za godinu dana najduže tvornica mogla raditi punim kapacitetom. Da li će prikazivati realnu dobit teško je reći (pitanje ja da li i smiju), ali to je možda i manje bitno u ovom trenutku. Prema trendu prihod 2Q mogao bi se opasno približiti 1 mlrd. kuna.

Nakon TRI TENORA sumnjam da će ikome pasti na pamet da lažira 2Q Izvještaj.
2Q Izvještaj biti će točan u lipu.

ekoeko, 24.07.2007. u 14:32
mika: ” flyer: ” mika: ” Najveći porast su zalihe na 319 mil. kuna i …. ” Ako zalihe budu stvarno na ovoj razini onda bi i Promjene u zalihama gotovih proizvoda…trebale biti na razini od cca. -60 mil. kn, što bi dalje generiralo jaku dobit. Naime, tako je uvijek u Petricinim izvještajima bilo. Jedino se bojim da ne smuljaju nešto. Inače idemo u nebo. ” na datum 31.05.07 stanje zaliha je 319.854.352,15 kuna. U odnosu na 1Q zalihe su se povećale za 66 mil. kuna. Potraživanja su u dva mjeseca povećana za 37 mil. kuna. Ako znamo da je kapacitet tvornice 1.350.000 tona+ čađa i glina još cca 80.000 tona, izgleda da bi za godinu dana najduže tvornica mogla raditi punim kapacitetom. Da li će prikazivati realnu dobit teško je reći (pitanje ja da li i smiju), ali to je možda i manje bitno u ovom trenutku. Prema trendu prihod 2Q mogao bi se opasno približiti 1 mlrd. kuna. ” Nakon TRI TENORA sumnjam da će ikome pasti na pamet da lažira 2Q Izvještaj. 2Q Izvještaj biti će točan u lipu.
[/quote]
tri tenora su samo kazališna predstava koja se morala odigrat. friziranje izvještaja rade svi i maestro na to neće utjecat. rad same proizvodnje tvornice ne može se ne prikazat dugoročno gledano, sad ako hoćeš špekulirat može se dić i na drugim dionicama, ali ova bi trebala bit itekako dobar zicer za one strpljive

kad vidim ova makroekonomska i poljoprivredno-agrarna predvidjanja, dodje mi da prodam i drugu polovicu..

To je i cilj ove letargije na ptmk.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

[ Nakon TRI TENORA sumnjam da će ikome pasti na pamet da lažira 2Q Izvještaj. 2Q Izvještaj biti će točan u lipu.

nije to lažiranje, računovodstvo čini čuda kad zatreba. Ali ono što nemogu nikako sakriti je povećanje prihoda od cca 400 milja kuna ove godine u odnosu na 2005. Naravno uz isti broj radnika.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

BTW, danas zadnji dan suđenja “Tri tenora”. Nastavak u rujnu.

No respect

super24: ” kad vidim ova makroekonomska i poljoprivredno-agrarna predvidjanja, dodje mi da prodam i drugu polovicu.. ” Nije ovo nikad bila dionica za nestrpljive…….[smiley1]

U pravu si. Dovoljno je pogledati graf kretanja cijene i vidi se da je poslje svakog “peak”a slijedio “dip”. Odmah nakon toga slijedi slijedeći “peak” ali na značajno višem nivou od ranijeg.
Obično se za to koristi period izmedju objave odnosno u nedostatku nekih važnijih vijesti iz ili oko PTKM te između kvartalnih i inih izvješća. To nije za nestrpljive i za plašljve. Potrebno je imati i malo “vizije” kako je to moderno reči………..

marcello

Meni danas,drugi dan za redom,dlkv,arnt i ulpl napraviše
darmar,no ja strpljivo čekam svoju miljenicu i ne brinem.
Strpite se još malo čađari[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Još malo govore svi pola godine. Pa dokle

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

još pola godine i bičemo investitori i ne špekulanti………..[smiley11]

Ajde ,ajde,bez nervoze[smiley2]
Pa svi mi bi htjeli da sutra ode up jedno 346%,no ajmo polako,
sukladno okolnostima.
Pričekajmo 2Q,3Q itd i dočekajmo privatizaciju i bit će možda
kumulativno i 364%[smiley2][smiley2][smiley2]
Kupujte,nadokupujte i tako pametno lovu i vrijeme trošite…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

New Report

Close