PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cuo sam od jednoga kolege zanimljivu pricu o GMO…rade na takvim stvarima da ce htjeti gnojiti iz zraka….uzimati dusik iz zraka…da se radi na takvima istrazivanjima….iz te perspektive….Long-term – down

hehe, mislis djetelina[smiley2].. pa to ti vec dugo postoji.. a za GMO se ne bi bas kladio da ce dobro proc u Europi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nekako mi se čini da je i MOL prije toga nešta kupio. možda je i to bila privatizacija.

[/quote]

e bas tako kume, da i ja sam cuo da je MOL to kupio, samo podjesti me prije koliko je to bilo godina?? jeli to mozda bio 2003…??? od tada je proslo jedno 4 godine ako se ne varama…..
od toga pocetka privatizacije…..

a tko zna koliko ce trajati privatizaija PTKM-a?? mozda, 4, a mozda i 8 godina….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

nekako mi se čini da je i MOL prije toga nešta kupio. možda je i to bila privatizacija.
e bas tako kume, da i ja sam cuo da je MOL to kupio, samo podjesti me prije koliko je to bilo godina?? jeli to mozda bio 2003…??? od tada je proslo jedno 4 godine ako se ne varama….. od toga pocetka privatizacije….. a tko zna koliko ce trajati privatizaija PTKM-a?? mozda, 4, a mozda i 8 godina….
[/quote]

Ja nisam zabrinut za PTKM, i ne vidim razloga za zabrinutost.

Pozdrav

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Ja nisam zabrinut za PTKM, i ne vidim razloga za zabrinutost.

Pozdrav

iskreno nisam niti ja zabrinut za pad cijene, ali sam zabrinut za rast cijene, koji je de facto ovisan o tijeku privatizacije, a on je politicka odluka….i moze krenuti puzevim korakom ( kao kod INE, nakonkupnje 25% od madjara od kada se nije nista znacajno dogodilo sto se tice modernizacije postrojenja i poslovanja….i jos nesto….tamo u NO su im sjedili, ne znam da li jos sijede osobe sa srednjom ugostiteljskom skolom- misim na Djuru Decaka…a to se vrlo moze lako dogoditi i sa PTKM ukoliko privatizacija bude POSTUPNA, tj. da se ne proda odmah vecinski paket, nego da se stvari odvijaju puzevim korakom…

do sada mi zagovornici privatizacije jos nisu dostavili link, tj. dokument na temelju kojega se obecava privatizacija Europskoj uniji…..znam da je na listi HFP, ali to nije relevatno

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Nitko ne komentira današnji promet, koji je gledajući unazad mjesec dana stagnacije ipak značajan promet…

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Nitko ne komentira današnji promet, koji je gledajući unazad mjesec dana stagnacije ipak značajan promet…

Meni i na ostlim dijelovima portfelja,ma pravo proljetno buđenje!!!
Možda se stagnacija umorila?
Pozdrav kolegama po čađi![smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ja nisam zabrinut za PTKM, i ne vidim razloga za zabrinutost. Pozdrav

pusti dečko ima problema, a i podsjeća na jednoga koji je imao noćnu moru zvanu PTKM

privatizacija ne određuje cijenu PTKM već nešto sasvim drugo

ptkm 18.05.07

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 92.519 2,77 Skrb. račun
5. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 80.938 2,42 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 58.238 1,74 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 48.064 1,44 Skrb. račun
9. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 35.345 1,06 Skrb. račun
Ukupno: 81,17

Evo i stanja Top ten krajem prošlog tjedna:

Važeći podaci za uredovni dan 20.07.2007 .

PETROKEMIJA D.D./REDOVNA DIONICA PTKM-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 89.386 2,68 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 86.712 2,60 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 54.926 1,64 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 41.807 1,25 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 40.921 1,22 Skrb. račun
10. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
Ukupno: 81,13

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

ako je pad zbog izvještaja, onda je red da netko reagira

Ako je izvještaj loš mora biti čista namještaljka…. Ne bi bilo prvi put![smiley5]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

jos ce se ovo cmrljiti sve mi se cini mjesecima.. bez obzira na FI.. ja sam prodao vise od pola ptkm s 5% minusa i nije mi zao.. ako ode gore pokrijem gubitak, ako ode dole definitivno dobra odluka..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ako je pad zbog izvještaja, onda je red da netko reagira

Evo kako stanje stoji mnogi koji su posjedovali dionice PTKM vidjeli su mogućnost da kupe brzo brodske dionice, pa tako brzo zarade, izvještaj neće biti loš, po podacima koji se izbacuju iz PTKM, stoga primite pozdrava

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close