ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje
Strpljen – spašen, kako kažu stari ljudi… 🙂
tu je ekipa dobro odradila trade na nama.. ja sam uzeo po 309+provizija i da im prodam natrag po 290 oni sretni da ih drzim opet dobro.. u takvoj situaciji kad krenemo gore krenuti cemo kak spada.. ove godine ja se nadam[smiley2]
tu je ekipa dobro odradila trade na nama.. ja sam uzeo po 309+provizija i da im prodam natrag po 290 oni sretni da ih drzim opet dobro.. u takvoj situaciji kad krenemo gore krenuti cemo kak spada.. ove godine ja se nadam[smiley2]
uvjeren sam ove godine, nisam jedini tog uvjerenja jer puno uvaženih kolega predviđaju dobar rast(jako dobar) uskoro. osobno kako sam već naveo spreman sam čekat i duže, jer sam mišljenja barem kod PTKM da se najviše isplati dugoročno- privatizacija eu i tako to, i po prirodi sam strpljiv[smiley4][smiley4]
jedino me malo strah naglog rasta[smiley1][smiley1][smiley1]užas ako krene ko iz topa[smiley1][smiley1][smiley1]
super24:
”
”
uvjeren sam ove godine, nisam jedini tog uvjerenja jer puno uvaženih kolega predviđaju dobar rast(jako dobar) uskoro. osobno kako sam već naveo spreman sam čekat i duže, jer sam mišljenja barem kod PTKM da se najviše isplati dugoročno- privatizacija eu i tako to, i po prirodi sam strpljiv[smiley4][smiley4]
jedino me malo strah naglog rasta[smiley1][smiley1][smiley1]užas ako krene ko iz topa[smiley1][smiley1][smiley1]
Napraviš sačekušu pa opet kupuješ nakon pada 🙂
Stanje na semaforu
Uzeo po 250 i ne izlazim prije 400 kuna.
Ovo što se događa je normalno.
Netko je uzeo po 120 i sada izlazi a tržište još nije spremno za novi val.
Kako većina kolega kaže ‘strpljenja’.[smiley1]
Uzeo po 250 i ne izlazim prije 400 kuna. Ovo što se događa je normalno. Netko je uzeo po 120 i sada izlazi a tržište još nije spremno za novi val. Kako većina kolega kaže ‘strpljenja’.[smiley1]
točno tako, a da taj val mora doć procijeni sama i nakon njega i nakon njega……[smiley7][smiley7][smiley7] utopil bum se
Baš kako Simone kaže…, ajd da probam otvoriti moj prvi sken i vraga… ne mogu pogledati cjelokupnu sliku !!!
Čudno je da ako je skenirani članak poveći. – kao onaj što sam prvog, a bogme i drugog smanjenog postao, u otvorenom popup prozoru na ovom forumu ne može se vidjeti cijela slika već se treba – kad se popup prozorčić otvori – desnim klikom na miš treba snimiti sliku na komp i otvoriti u Windows picture and fax Viewer-u…. eto Simone – to ti je rješenje…, dok kod PDF-a nema tih problema…ali dolazi do degradacije kvalitete zbog konverzije…
Predlažem moderatorima tj. njihovoj tehničkoj podršci da riješe mogućnost skrolovanja otvorenih popup prozora ako članak veličinom prelazi mogućnosti prozorčića…
ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje
Ako se ne varam ti si i ADPL kupila na 280 ili i vise sto je bio vrh, pa uoci gdje grijesis.
klaudija: ” ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje ” Ako se ne varam ti si i ADPL kupila na 280 ili i vise sto je bio vrh, pa uoci gdje grijesis.
ne bi miješao ADPL i PTKM. makar obje imaju još dosta potencijala. ADPL je stabilna firma dobro opremljena-izvoz-autoindustrija,itd.. znači siguran kontinuirani rast, tako da ni to nije pogreška. a što se petrice tiče boom tek dolazi i to u par navrata, stabilizirat će se tek nako privatizacije, a do onda ima mjesta za sve, i špekulante i ozbiljne, sposobne i one malo manje[smiley8][smiley9][smiley5]
Alien:
”
klaudija: ” ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje ” Ako se ne varam ti si i ADPL kupila na 280 ili i vise sto je bio vrh, pa uoci gdje grijesis.
”
ne bi miješao ADPL i PTKM. makar obje imaju još dosta potencijala. ADPL je stabilna firma dobro opremljena-izvoz-autoindustrija,itd.. znači siguran kontinuirani rast, tako da ni to nije pogreška. a što se petrice tiče boom tek dolazi i to u par navrata, stabilizirat će se tek nako privatizacije, a do onda ima mjesta za sve, i špekulante i ozbiljne, sposobne i one malo manje[smiley8][smiley9][smiley5]
Po meni su obje firme perspektivne – inace ih ne bi imao. Samo sam klaudiji htio skrenuti paznju na gresku kupovanja neceg dok raste i/ili je na vrhu
ekoeko: ” Alien: ” klaudija: ” ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje ” Ako se ne varam ti si i ADPL kupila na 280 ili i vise sto je bio vrh, pa uoci gdje grijesis. ” ne bi miješao ADPL i PTKM. makar obje imaju još dosta potencijala. ADPL je stabilna firma dobro opremljena-izvoz-autoindustrija,itd.. znači siguran kontinuirani rast, tako da ni to nije pogreška. a što se petrice tiče boom tek dolazi i to u par navrata, stabilizirat će se tek nako privatizacije, a do onda ima mjesta za sve, i špekulante i ozbiljne, sposobne i one malo manje[smiley8][smiley9][smiley5] ” Po meni su obje firme perspektivne – inace ih ne bi imao. Samo sam klaudiji htio skrenuti paznju na gresku kupovanja neceg dok raste i/ili je na vrhu
ljudi hvala na potpori ali baš imam sreče kad sam ih kupila po najskupljoj cijeni več je stvarno vrijeme da podebljam tu svoju siču,jedinu