PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i malo štiva iz časopisa “Javna dionička društva” sa rezimeom događanja na ovom biserčiću, a u očekivanju objave rezultata za 2Q….
Ugodno čitanje….[smiley2]

izgleda da je danas 300,00 zagarantirano![smiley1][smiley2]

Evo i malo štiva iz časopisa “Javna dionička društva” sa rezimeom događanja na ovom biserčiću, a u očekivanju objave rezultata za 2Q…. Ugodno čitanje….[smiley2]

Hvala sappy, dajte nek neko to provuce kroz OCR i objavi u text formatu, na ovom internet boxu slika je prevelika i ne mogu skrolirati cijeli clanak…

Inace ekipa…pozdrav svima s Tenerifa…29 prek dana…20 po noci…spavam ko beba (mozda je tome i uzrok sto se ne mogu sekirati oko petrice jer ne mogu do interneta da se ubijem, evo me prvi put za kompom u 8 dana)[smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

PTKM-R-A Vrijeme: 10:37:00
Kupnja Ukupno ponuda 25
Ukupno dionica 2977

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 39
Ukupno dionica 3136

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

292,02 7
292,01 10
291,52 80
291,51 50
290,57 70
299,00 183
300,00 30
301,00 42
302,00 22
303,00 35

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
293,00 81 10:08:38
293,00 272 10:08:38
293,00 74 10:04:43
293,00 15 10:04:22
293,00 69 10:04:12
293,00 270 10:04:12

Ovo je lijepo vidjeti, k/p mislim a i ove kolicine do 303 oko 300 komada [smiley2]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

evo opet sam zvao i ne daju informacije o izvješću, samo potvrđuju da je poslovanje u tom periodu bilo jako dobro. ne preostaje nitša drugo nego čekat izvještaj[smiley5]

Evo i malo štiva iz časopisa “Javna dionička društva” sa rezimeom događanja na ovom biserčiću, a u očekivanju objave rezultata za 2Q….
Ugodno čitanje….[smiley2]

pa iz ovoga mogu samo zakljuciti da rezultati 2.kvartala ne mogu biti dobri…drzava je nasla formulu za smanjenje cijene gnojiva samo na nacin da pokrije gubitak…klasika…
privatizacija po mene nece uopce krenuti brzo jer postojeci konkurent ne moze biti jaka konkurencija s obzirom da drzava ima utjecaj na cijenu koja je objektivno manja od trzisne, tj. one koja bi se trebala formirati….

u slucaju da i dodje do privatizacije ( a to znaci i poskupljenja PTKM-ijinih inputa i outputa), poljoprivredni sektor bi pao na koljena….postao bi jos neracionalniji, nefikasniji i nekonkurentniji….i to bas u vrijeme pred ulaska u EU kada je potpora stanovnistva za ulazak potrebna…
logicniji je cilj….ulazak u EU, pa onda poskupljenja..bas kako je bilo i u Madjarskoj….a ne obrnuto….

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

Text posta će se prikazati nakon odobrenja moderatora. Hvala na razumjevanju.

da se i ja prikljucim raspravi[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

inace mislim da se pravilno pise razumijevanje.. 90% sam siguran u to

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

inace mislim da se pravilno pise razumijevanje.. 90% sam siguran u to

Piše se razumijevanje………… Hvala na razumijevanju

Da li netko ima k/p i omjer…………. Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Evo za Simone…ponovo u PDF-u i smanjena slika, no original je lako pogledati u Windows Picture and fax Wiever-u….

ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje

ovo je več stvarno banana jedino sam ja očito kupila ovu dionicu po 310 i nikada gore da bar vratim svoje

nisi jedina to je sigurno[smiley16]strpljenja malo izgubit nećeš, a koliko i kada možeš zaradit ovisi koliko možeš čekat!

New Report

Close