To su samo idealni moguci iznosi…
Kako su moguci kad nisi koristio stvarne transakcije?
Sta bi bilo kad bi bilo, je’l to?
pilar: ” To su samo idealni moguci iznosi… ” Kako su moguci kad nisi koristio stvarne transakcije? Sta bi bilo kad bi bilo, je’l to?
ako zelis mogu ti napraviti i analizu sa transakcijama. mislim da ce brojke biti iste. no i tom slucaju ne znaci da je iko uspio zaraditi toliko.
pilar
Žena u Petrici je rekla: 20.07 će se sve znat…pa da vidimo…
[/quote]
a sta ona zena u Petrici nije rekla i kakav bi mogao biti ton izvjesca, ako ne i sama brojka…
koliko vidim nista se bas ne dogadja ovdje…..da je nesto dobro, po mojoj logici vec bi se naslo par insajderi koji bi pokupovali nesto….makar par milijun kuna….
po ovome prometu i to je izostalo….iz cega mogu pokusati projicirati da bas situacija nije blistava….sto se tice eventualne dobiti…..
a sta ona zena u Petrici nije rekla i kakav bi mogao biti ton izvjesca, ako ne i sama brojka…
koliko vidim nista se bas ne dogadja ovdje…..da je nesto dobro, po mojoj logici vec bi se naslo par insajderi koji bi pokupovali nesto….makar par milijun kuna….
po ovome prometu i to je izostalo….iz cega mogu pokusati projicirati da bas situacija nije blistava….sto se tice eventualne dobiti…..
[/quote]
To ništa ne znači. Znam da će nekoliko firmi imati rekordne FI za 2 kvartal, pa još uvijek stoje
panda: ” Žena u Petrici je rekla: 20.07 će se sve znat…pa da vidimo… ” a sta ona zena u Petrici nije rekla i kakav bi mogao biti ton izvjesca, ako ne i sama brojka… koliko vidim nista se bas ne dogadja ovdje…..da je nesto dobro, po mojoj logici vec bi se naslo par insajderi koji bi pokupovali nesto….makar par milijun kuna…. po ovome prometu i to je izostalo….iz cega mogu pokusati projicirati da bas situacija nije blistava….sto se tice eventualne dobiti…..
[/quote]
Ima takvih firmi gdje će 2q biti super izvještaj a dionica drži se na jednoj cijeni jer nekome odgovara da bude ta cijena…….Pozdrav[smiley2]
Smiješan promet danas na našoj DIONICI[smiley6]
eto danas sve transakcijje zakljucili mali i danas svi osim jednog kupuju po prodaji
pilar
ali vrlo sramežljivo.
[/quote]
Niti kod izvješća za 1Q nije bilo trzavica prije izvješća. Glede tajminga, petrica obično predaje izvješća među zadnjima.
Zatišje pred buru.Samo je pitanje na koju stranu će je otpuhati u ovom naletu?[smiley11]
Bok svima.
U današnjem Vjesniku ima veliki članak da INA sprema proizvodnju nekog novog plina (CNG) ili tako več , nemam novine kod sebe, koji 20- 30 % manje emitra CO2 . Plin se več koristi u svijetu, za pogon motornih vozila.Može li netko postati članak!?
[/quote]
Mislim da su insajderi kupovali do 290 kad su mogli, a ne cekaju zadnji trenutak za ulet. Sto se tice ove tete…ona je samo dala zakonski rok kad ce se to predavati u FINU (statisticki iz. za prvo polugodiste), i to nije gotovo dok im iz FINE ne obrade obrazac i potvrde da je sve matematicki OK.
Sto se situacije tice..isto je bilo u 1Q, cmoljenje do izvjestaja i onda je proslo 9000 kom u sat vremena.