1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 1.210.822 36,24 Osnovni račun
2. MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA 869.396 26,02 Osnovni račun
3. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 208.022 6,23 Skrb. račun
4. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 89.386 2,68 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 87.962 2,63 Skrb. račun
6. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 68.581 2,05 Skrb. račun
7. HPB D.D. 55.276 1,65 Skrb. račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 42.680 1,28 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 40.921 1,22 Skrb. račun
10. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 40.000 1,20 Osnovni račun
Ukupno: 81,20
slovenci maznuli još 1000 komada, raifa prodala 500
To je stanje od utorka kada je isti prodao u jednom mahu 1500 komada glumeći veću kupnju na nižim razinama te je kasnije maknuo. Ovo kako kupuju KD Victoria je stvarno milina gledati.[smiley2]
To i dalje potvrđuje tezu dok jedni pričaju o napuhanom tržištu drugi, pametni fondovi kupuju.
To je stanje od utorka kada je isti prodao u jednom mahu 1500 komada glumeći veću kupnju na nižim razinama te je kasnije maknuo. Ovo kako kupuju KD Victoria je stvarno milina gledati.[smiley2] To i dalje potvrđuje tezu dok jedni pričaju o napuhanom tržištu drugi, pametni fondovi kupuju.
ja im skidam kapu kako pelješe soma po soma dionica. Htio bi dodati da neki kažu da KD BALANCED ima preko 6000 dionica ptkm mimo Victorie. Neka samo tabaju biće i nama dobro. Uživajte braćo.
Razni su načini ušuljavanja dok se još može. Ubrzo će to biti sasvim drugačija situacija. Jučerašnji promet od 1.398 kom. kao i odličan prosjek cijene daju naslutiti zanimljiv iduči tjedan. Naročito ako je ona varijanta sa AMRO bankom izvjesna. Onda bi moglo letjeti perje………Još prije nekoliko mjeseci neki su bili “nevjerni Tome” i pisali svakakve nesuvisle tekstove o ovoj dionici. Očigledno samo zbog nesposobnosti anticipiranja dogadjanja.
Razni su načini ušuljavanja dok se još može. Ubrzo će to biti sasvim drugačija situacija. Jučerašnji promet od 1.398 kom. kao i odličan prosjek cijene daju naslutiti zanimljiv iduči tjedan. Naročito ako je ona varijanta sa AMRO bankom izvjesna. Onda bi moglo letjeti perje………Još prije nekoliko mjeseci neki su bili “nevjerni Tome” i pisali svakakve nesuvisle tekstove o ovoj dionici. Očigledno samo zbog nesposobnosti anticipiranja dogadjanja.
Dobio sam potvrdu da ABN AMRO ima za sada par tisuća dionica petrokemije. Jeli to samo špekulativni ulazak ili pripremaju teren za nekog od svojih klijenata ne možemo znati. Kako god bilo i jedna i druga varijanta su dobre za budućnost dionice.
Izgleda da su me prešli po broju dionica [smiley8] Šala mala! No, u svakom slučaju nije isključeno da je u igru ušao i Agrokor. Naročito jer ne znamo čiji su sve oni skrbnički računi………..Back up je uvijek dobro došao
P.S. upravo vidim da je tema PTKM najčitanija na ovom forumu (barem na prvoj strani)!.
Mislim da sam pronašao mogućeg nalogodavca za kupovanje dionica PTKM preko ABN AMRO. Ovo je dio izvješća Agrokora za prvih devet mjeseci 2006 godine. Jako su si dobri…….. “…………………….Agrokor je uspješno završio proces restrukturiranja i refinanciranja svog ukupnog duga kroz sindicirani kreditni aranžman pod vodstvom ABN AMRO, Bank Austria Creditanstalt, Privredne Banke Zagreb, Raiffeisen Zentralbank i SG Splitske Banke. Sastavni dio refinanciranja uključuje i kredit za premošćivanje od strane ABN AMRO i Bank Austria Creditanstalt, sa svrhom refinanciranja kratkoročnog zaduženja te daljnjim ciljem zatvaranja istog kredita putem izdanja obveznica na međunarodnom tržištu. ” Ne mora biti ali …………možda je tu “catch 22”?
Mislim da nije.
Zapravo, nadam se da nije jer smo inace u nezahvalnoj situaciji.
Oh ljepote za oci: netko stavio 600 komada na prodaju po 295 i nije se cekalo ni 10 minuta i hopla netko to pojeo u komadu. [smiley2]
Oh ljepote za oci: netko stavio 600 komada na prodaju po 295 i nije se cekalo ni 10 minuta i hopla netko to pojeo u komadu. [smiley2]
[smiley2]